Pelimaailman Uutiset

Aika vekkuleita:
 
Saisko videon sisällöstä tiivistlemän? Ei sillä että tommonen scam/fraud-kuvio mitenkään yllärinä ois tullut.
Wata games greidaus firma ja Heritage auctions huutokauppa firma nostattaa yhdessä greidattujen pelien arvoa ostamalla näitä naurettaviin hintoihin jolla saa huomiota jotta voi taas myydä hurjempaan hintaan, laittavat myös hupihuutoja omille kohteilleen nostattamaan hintaa. Videossa tää selitetty paremmin todisteiden kera.
 
Eipä tullu sinällään yllärinä, kyllähän näissä kuvioissa jokin on tuntunu haisevan.

En oo videota vielä kattonu, mutta teen oletuksia sisällöstä.
 
Aika vekkuleita:


Tota kattoessa on silleen hyvin confused että samaan aikaan miettii että nauraa vaan koko tolle hommalle ja sijoituskeräilemiselle muutenkin, mutta samaan aikaan miettii miten hidas kuolema sopis noille tyypeille parhaiten. 😄

edit: Mikä noiden hommassa siis lähinnä vaivaa ni stop abusing videogames, keinottelisivat vaikka käpylehmillä tai keskiaikasten kuninkaiden tohveleilla tai jollain tollasella.
 
Viimeksi muokattu:
Hyvä video! Kuplan puhjettua ja hintojen romahdettua voidaan ruveta keräilemään entisiä parin millin Marioja! :airguitar:
 
Wata games greidaus firma ja Heritage auctions huutokauppa firma nostattaa yhdessä greidattujen pelien arvoa ostamalla näitä naurettaviin hintoihin jolla saa huomiota jotta voi taas myydä hurjempaan hintaan, laittavat myös hupihuutoja omille kohteilleen nostattamaan hintaa. Videossa tää selitetty paremmin todisteiden kera.
Kiitti tiivistelmästä, pitää kyl laittaa video illasta katsontaan!
 
Ei suoranaisesti peliuutinen mutta aiheeseen.
Ensin toi Posti oma maksunsa tullaukseen eli Postin käsittelymaksu.
Nyt sitten tämä:

Vähäarvoisen tuonnin verovapaus poistuu.​

Vähäarvoinen tuonti eli lähetys EU:n ulkopuolelta jonka hyödykkeiden arvo on maks. 22,00 euroa on jatkossa veronalaista. Maahantuotavat tavarat on tulliselvitettävä ja 1.7.2021 eteenpäin aina.

Eli jatkossa on maksettava tulli ja Postin käsittelymaksu 2,90€ vaikka tuote maksaisi vain 1€.
Ei tarvitse maksaa jos tuotetta ei tullata. Nykyään isoimmat kauppiaat ottaa sen alvin jo tuotetta netissä ostaessa niin tullausta ei tarvita ollenkaan.
 
Auttas varmaan jos media lopettais noiden kusetusten mainostamisen mutta klikkejä on vaikea vastustaa.
No sen verran on annettava medialle löysää, että sielläkin on vain ihmisiä tekemässä töitään, eikä kaikki jaksa eikä kiinnosta selvittää sen enempää taustoja, vaan kopsataan siitä tiedotteesta tärkeimmät kohdat uutiseen. Ettei tää tieto ollut silloin vielä helposti saatavilla. Mut nyt sopii toivoa, että tämä video lähtisi trendaamaan kunnolla ja samaiset sivustot uutisoi myös tästä puolesta!

Oli hyvä videoust. Jotain hämärähommia tuosta osasi jo epäillä, mut empä arvannut sen olevan noin järjestäytynyttä markkinoiden manipulointia!
 
Koskas saadaan RadiGraderZ ja huutokeisari vähän spekuloimaan hintoja :eek:
Tää olisi kyllä hyvä, koska ennen pitkää joku SCN-pelikin myydään varmasti miljoonalla eurolla.
 
On kyllä kohtuu sakiaa kampetta :D Kupla sais puhjeta ja aalto tulla joka siivois kaiken saastan!
Noahs-Ark-Italianate-mural_CRP_WEB_1200x675.jpg
 
No sen verran on annettava medialle löysää, että sielläkin on vain ihmisiä tekemässä töitään, eikä kaikki jaksa eikä kiinnosta selvittää sen enempää taustoja, vaan kopsataan siitä tiedotteesta tärkeimmät kohdat uutiseen. Ettei tää tieto ollut silloin vielä helposti saatavilla.
Kotakun tai History Channelin kohdalla vielä ihan ymmärrettävää, mutta että CNN...
 
Takaisin
Ylös Bottom