Pelimaailman Uutiset

TriplaKoo

Kelju K. Kojootti
Ad Infinitum
Viestit
2239

Maine:

Niin että muuttivat isompiin tiloihin just ennen pandemiaa ja nyt kun on jouduttu olemaan kiinni vaikka kuinka ja kauan niin tulevaisuus näyttää erittäin epävarmalta. Edelliset tilat olis olleet kuulemma paljon edullisemmat. Näin tiivistettynä.
Viddu väärä lainaus :D

Tätä meinasin
Vanhasta Mario-pelistä maksettiin juuri 1,5 miljoonaa dollaria ja suomalaisen keräilijän mielestä nyt on menty liian pitkälle

 

Tiukka Toveri

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
4233

Maine:

Viddu väärä lainaus :D

Tätä meinasin
Eikö tuo nyt ole recapattuna tuossa jo aika hyvin? Suomalainen keräilijä tulee heti vinkumaan, kun jollain on vähän massia päällä.
 
Viimeksi muokattu:

zelda nimeltä hevonen

Hylian Stallion
Ad Infinitum
Viestit
1645

Maine:

Saagels, tonne on pitäny mennä käymään jo iät ja ajat ihan varta vasten.

Pitäs ilmeisesti ruveta nyt sitten ihan tosissaan suunnittelemaan.

Varmaan ihan yöksi olis mentävä johnkin hotlaan, kun ei viitti monen tunnin junareissua saman päivän aikana muutaman tunnin takia.
Majoitetaan kyllä :cool:

Tuolla oli helteiden aikaan todella tukala olla, olisikohan nyt jo parempi...
 

Sierain

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
873

Maine:

Vaikka jutussa muuta arvaillaankin, niin vaikuttaahan tuo väkisinkin joltain imagotempulta. Ei kyllä ole mitään tietoa lähdön syistä tai yksityiskohdista, eikä tuossakaan kerrota mitään.

Katsoin tuossa aihetta sivuavan videon yhden Blizzardilla työskennelleen henkilön näkökulmasta ja aika helvetin ikävältähän tuo työpaikka vaikuttaa:

Mutta eipä tule ikävä, ei tuo pulju ole saanut mitään järkevää aikaiseksi pitkään aikaan ja väki on tainnut muutenkin vaihtua aika tiuhaan tahtiin viime vuosina.
 

godzilla43

NES-Retro Novice
Viestit
96

Maine:

"Tommiskalla on paljon pelejä avaamattomissa paketeissa.
“Niissä on sinetit vielä. Ne voisi lähettää arviointifirmaan, josta ne tulisi takaisin kovassa laatikossa, jossa on pisteytys. Ne voisi sitten laittaa hyllyyn.
Mutta ei se anna sitä fiilistä. Mulla on vehkeet, joilla suoristan paketin, putsaan sen ja kokoan tarvittaessa uudestaan. Teen siitä alkuperäisen näköisen.”"

No olis laittanu kuvaa niistä peleistä :tonni: :tonnin seteli: :seteli: ja mistä se sen jälkeen puhuu? et se fiksaa huonokuntoisia bokseja?!? mitä sillä on avaamattomien pelien kanssa tekemistä?!?

Tommiskan mielestä puolentoista miljoonan hinta tarkoittaa, että ilmiö on mennyt jo liian pitkälle.
”Jos saat yksilön, joka on ollut kaapissa kaikki nämä vuodet, niin hinta voi olla tuollainen, mutta ei sillä ole tekemistä realismin kanssa. Jos pelejä on maailmassa yksi, hinta voi olla järjetön. Itse en ilmiönä ymmärrä tuollaista ollenkaan.”

Hyvä haastateltava kun myöntää ettei ymmärrä tuota Mario64 kauppaa ollenkaan. Greidaamisessa on se idea että videopeli,sarjakuva,lätkäkortti.. joka muuten olisi yleinen niin parhaimmalla arvosanalla tulee uniikki.

Tommiska
 
Viimeksi muokattu:

Sampyla

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
397

Maine:

Ei kyllä myöskään ole hajuakaan kuka on Tommiska vaikka en minä nyt toki mikään Suomen retropiirien ammattilainen olekaan. Luulis kuitenkin, että olis ees jossain tyyppiin törmänny kun on touhutonneja ruiskinu erinäisiin retropiireihin tässä vuosien varrella.
 

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
5451

Maine:

Majoitetaan kyllä :cool:

Tuolla oli helteiden aikaan todella tukala olla, olisikohan nyt jo parempi...

Pidetään mielessä!

Tosin saatan majoittua hotelliin kuitenkin, jos kerta pääheseen asti vaivaudun.


E: huh, minkä kiven alla porukka on majaillu, jos ei Tommiskaa tiedä? :eek:
 
Ylös Bottom