Päivän parhaat viestit

Eli tänään eniten reaktioita keränneet viestit. Voit katsoa myös kuluvan kuukauden parhaat viestit tästä.

Kuvia kunnollisilta ajoilta

Kuvia kunnollisilta ajoilta

Kuvia kunnollisilta ajoilta

Turha threadi

Kuvia kunnollisilta ajoilta

Kirpputorit

Top 10 arcade-pelit

1. Thunder Blade
Koskaan en kauhean pitkälle Thunder Bladessa päässyt - enkä ole muillakaan koneilla jälkeenpäinkään päässyt pitkälle. Tästä on kuitenkin jostain syystä parhaat muistot. Tuli pelailtua Laitilassa Talan kahvilassa kohtalaisen usein 90-luvun alussa. Yksi eläväisimmistä muistoista on se, kun kävin ensin ostamassa KYMPILLÄ karkkia Kepan grilliltä ja menin Talan kahvilaan pelailemaan THUNDER BLADEA ja siellä tulikin joku minulle täysin tuntematon oletettavasti joitain vuosia vanhempi poika NEUVOMAAN ja pyysi vielä että voiko hän pelata mulle vaikean kohdan läpi ja mä jatkaisin siitä sitten. Että jos vaikka karkkia sais palkkioksi jos auttaa. No annoin auttaa ja oiskohan se sitten ollut eka kerta kun pääsin pelaamaan kolmatta kenttää. Annoin sille puolet mun karkkipussista :D

2. Cruis'n USA
Oiskohan tää ollut vuonna 1995 kun pelasin tätä laivalla. En ollut sitä ennen pelannut enkä enää sen jälkeenkään, mutta jumaliste kun tuntui HYVÄLTÄ pelata. En ole aivan vastaavaan ajotuntumaan törmännyt sen jälkeen enää missään. Tätä tuli sen viikonlopun aikana pelattua useasti.

3. Cyber Police ESWAT
Pirun hyvät muistot Puuhamaasta. Serkun kanssa pelattiin ja oltiin ihan fiiliksissä kaikista yllätyksistä mitä peli eteen toi (JÄTTILÄISGORILLA muun muassa).

4. Wild West C.O.W.-Boys of Moo Mesa
Tämä oli muistaakseni Talan kahvilan viimeinen arcadepeli. Kyllä siellä joku flipperikin oli mutta näistä tämmösistä peleistä tämä oli viimeinen. Ensin oli Thunder Blade, sitten muistaakseni yksi, joka tulee vielä tällä listalla vastaan, ja lopuksi tämä (voi olla että muistan tämän ja sen pian vastaan tulevan järjestyksen väärin). Tätä pelasin paljon ja oli lopulta ensimmäinen ja ainoa arcadepeli, jonka olen pelannut läpi. Tuo läpipeluu tapahtui täysin kaverin kustannuksella. Kaveri laittoi aina kuoleman koittaessa rahaa lisää koneeseen ja kun kolikot loppui, se kävi vaihtamassa kassalla seteleitä kolikoiksi. Kerran ehti mennä continue nollaan ennen kuin ehti takaisin, joten peli alkoi alusta. Lopulta sitten noin 150 markan panostuksen jälkeen peli meni läpi :D Kaverin onneksi jostain syystä viimeiseen kenttään tuli loppumattomat elämät. No joka tapauksessa, hyvä Sunset Ridersin kaltainen ammuskelupeli ja erinomaisen hauska kaksinpelinä!

5. Space Pirates
Laivalla tuli pelattua tätä OIKEITA IHMISIÄ sisältävää ammuskelupeliä. Kyseessä siis peli, jossa ruudulla pyörii videokuvaa ja eteen hyppii jos jonkinmoista väkeä, joita sitten ammuskeltiin. HUIKEA elämys oli tämä kyllä. Grafiikkajutut tämän jälkeen enää aniharvoin säväyttivät mitenkään, kun pääsi pelaamaan peliä realistisimmilla mahdollisilla visuaaleilla! Tämä oli siinä arviolta vuonna 1993. Muistelen, että olisin ollut jotakuinkin 11v silloin.

6. Chase HQ
Jokakesäisellä Keski-Suomen mökkireissulla pysähdyttiin usein syömään johonkin tietylle matkan varrella olevalle huoltikselle. Siellä oli Chase HQ, jota kävin joka kerta vähintään kerran pelaamassa. Mitään en osannut enkä mihinkään päässyt, mutta kova oli meno joka kerta!

7. Viper Phase 1
Talan kahvilan pelikokemuksia taas. Tästä HÖLÖTIN suu ammollaan ja silmät pyöreinä, että VAIKEIN PELI MITÄ IKINÄ ON TEHTY. Että "siin tule panoksi iha joka kohdas ja tarvi väistellä iha koko aja!" Oiskohan se hankaluus alkanut kakkoskentästä (tai ekasta pomosta), mutta tämä oli tosiaan eka kerta, kun pelasin räiskintää, jossa tuli vähän runsaammin vastustajien ammuksia vastaan. Parhaimmillaan fiilis oli läpi katon, kun väistelyt ja ammunnat onnistui täydellisesti.

8. Kokki-teemainen Arkanoid/Breakout-klooni
Tämmönen peli oli Hirvaskankaan huoltoasemalla, jossa toisinaan käytiin mökkireissuilla. Tätä tuli pelattua joka kerta vähintään yksi peli. En ole peliin sen koommin törmännyt missään, en edes googlaamalla. Muistaakseni siinä oli joku kokkiäijä joka piti sitä lautaa käsissään, jolla sitten koitettiin pitää palloa pelissä mukana. Ja seuraavaan kenttään siirryttiin ruudun yläosasta.

9. Commando
Mahdollisesti ensimmäinen pelaamani arcadepeli. Muistaakseni olin vielä alle kouluikäinen silloin. Käytiin lomalla Ahvenanmaalla ja paluumatkalla Diana II -laivalla pääsin pelaamaan Commandoa joitain kertoja.

10. Joku Outrun
En muista mitään muuta kuin että joskus kun pelasin jotain versiota Outrunista arcadepelinä, niin se oli uskomattoman hauska kokemus.Ehkä tuon kympin tilalle ois voinut laittaa vaikka Moonwalkerin tai sen jonkun erittäin leveäruutuisen ninjapelin. Mutta mennään nyt näillä.

Top 10 arcade-pelit

Lemmikkieläimet

Olis kyllä kiva, jos meidänkin kissat tulis NOIN hyvin toimeen keskenään! Kerran olen nähnyt, että toinen pesi toista, mutta sekin saattoi olla vahinko.

Selvennyksenä siis, että eivät ole mitenkään toistensa kimpussa jatkuvasti tai sähise jatkuvasti. Voivat olla kyllä aika lähelläkin toisiaan ihan ok, mutta missään nimessä mitään ylimpiä ystävyksiä eivät ole keskenään.

Meillä tultiin parhaimmillaan toimeen näin (kuvassa Indi, Luca ja Oscar):

PileofCats3.jpg

PileofCats.jpg

PileofCats2.jpg

Mutta sitten Oscar antoi aina välillä toisille sen verran kyytiä (puri niin että suu oli täynnä toisen karvaa), että muille etsittiin turvallisempi koti.

Jännä että Oscar oli niin vihamielinen toisia kissoja kohtaan, mutta ihmisille ei tee meinaa mitään vaikka olisivat kuinka rasittavia (eli pienet lapset).

Tossa näkee muuten kokoeron aika hyvin, Oscar on ihan valtava. :D Luca oli kyllä pienin ragdoll jonka olen nähnyt, ei tuntunut koskaan kasvavan kunnolla.

Kuvia kunnollisilta ajoilta

Toikin Nesteen asema/kahvila purettu maantasalle. Raide-jokerin kiskot menee tosta missä Lemmy seisoi.
Oliks tää muuten samainen Pirjon krouvi, johon legendan mukaan poke ei ollut päästänyt ZZ-Toppia kaljalle oulunkylän keikkansa jälkeen, koska olivat niin epäilyttävän näköstä sakkia eivätkä ees suomea osannu, vai oliko nää mestat vaan tyyliin vierekkäin?

Kuvia kunnollisilta ajoilta

Top 10 arcade-pelit

Lemmikkieläimet

Turha threadi

Kuvia kunnollisilta ajoilta

Kuvia kunnollisilta ajoilta

Kuvia kunnollisilta ajoilta

Luontokuvia ja erähommia

Täältä puuttuu mielestäni tämmönen ketju, niin avataan ny. Luonto on ainakin itellä lähellä sydäntä, metsässä on hyvä olla koska olenhan kunnon peltoeemeli maalta. Aina mukava nähdä kuvia ihan vaan vaikka notskilta. Monet varmasti käy myös kiertämässä kansallispuistoja ja kunnon eräretkillä, joten tänne vaan tarinaa. Niin ja toki linnuista / metsän eläimistä myös kuvia.

Kävin ite äsken ihan vaan näkötornissa, mutta hyvät maisemat.

IMG_20210302_153609.jpg

Kuvia kunnollisilta ajoilta

No known photographs of the cat exist, although in memes, a photograph of H. P. Lovecraft holding his friend Frank Belknap Long’s cat Felis is often used.
Jos Lovecraft ja Schrödinger lainaili kissojaan toisilleen, molemmilla sellanen ehkä oli tai ehkä ei ollu ?
  • Julkaistu
    27 Tammikuu 2021
  • Sivulatauksia
    198
Ylös Bottom