Päivän parhaat viestit

Eli tänään eniten reaktioita keränneet viestit. Voit katsoa myös kuluvan kuukauden parhaat viestit tästä.

Hermot meni / 1st world problems -ketju

Talkkareille varattuja asuintiloja löytyy kanssa edelleen suht paljon eri kiinteistöistä.
Eri asia vaan sitten, että missä toiminnassa ne nykyisin on.

Itellä oli eka asunto pienkerrostalon entinen talonmiehen kämppä. Se oli ehtinyt olla varastona jossain välissä, mutta kyseinen taloyhtiö oli mennyt konkurssiin ja eräs rakennuttaja oli ostanut kiinteistön tontteineen ja tehnyt taloon täysremontin.

Oli kyllä mukava asunto. Sopivan kompakti ja omalla sisäänkäynnillä. Aikuisiän parhaat kaksi vuotta vietin siinä.

Uutisketju

Salaliitot varmaan itsensä viihdyttämiseen ihan hauska juttu, mutta ei tässä tarvita mitään sellasia. Joku ammattitaidoton teini kuitenkin ampujana, joka jäi kiinni jo siinä seriffin kurkkiessa lipan alta ja ymmärsi hyvin jo siinä tilanteessa kuolevansa 100% todennäköisyydellä kuitenkin, ja ymmärsi myös samalla että nyt on jumalauta kiire, joten tykitteli kahdeksan laukausta suurin piirtein sinne päin kovassa tuulessa ja kädet hiessä. Muutenkin varmaan pulssit ja stressit olleet aika korkeita eikä tommonen ryömintä ainakaan helpota ampumista, voi olla hengästynyt, huono asento, liian kirkas aurinko tai mitä tahansa. Jos vaikka tykkää ampuilusta tai on jotenkin mahdollista testailla jossain nii rasitusammunnasta voipi alotella ja yrittää osua hengästyneenä liikkuvaan maaliin.

Mustanaamio (Fantom) tai ELLERBEE... TOWNS ELLERBEE...

Poksauta tonnit täällä!

Mustanaamio (Fantom) tai ELLERBEE... TOWNS ELLERBEE...

Uutisketju

Mustanaamio (Fantom) tai ELLERBEE... TOWNS ELLERBEE...

Muistaako kukaan miten tähän Mozzin fanifiktiokierteeseen päädyttiin?

Mustanaamio meinasi lähteä hakemaan Savarnaa Gravelinesista ja tapasi matkalla Mozzin, mutta mikä sai Mustanaamion alunperin päätymään siihen että Savarna pitää vapauttaa?

https://nesretro.com/x/t/mustanaamio-fantom-tai-ellerbee-towns-ellerbee.1604/post-338315

About tästä lähtee tää Savarna- ja Mozzin kronikka sekoilu. Jatkunut kohta vuoden...

Mustanaamio (Fantom) tai ELLERBEE... TOWNS ELLERBEE...

Tuli tuossa lueskeltua vähän tästä Mustanaamion luomisesta, ja huomasin, että sarjalla on ollut vain kaksi käsikirjoittajaa. Lee Falk vuodesta 1936 kuolemaansa asti vuonna 1999 ja sen jälkeen Tony DePaul (joka on vissiin 70 vuotias). Piirtäjiä sarjalla on ollut pelkästään jenkeissä 13 kappaletta ja niistä kaksi piirtää eri strippejä nykyäänkin. Ilmeisesti sunnuntaisarja on täysin eri juttu tässä ja on alusta asti (1939) ilmestynyt väreissä. DePaul käsikirjoittaa sarjaa kahdelle eri firmalle, King Features Syndicatelle, joka on ilmeisesti julkaissut sarjaa alusta asti. Tämän lisäksi DePaul kirjoittaa Mustista ruotsalaiselle Fantomen-lehdelle, joka luultavasti on täysin oma juttunsa, koska miksi se muuten olisi mainittu erikseen. Tuota ruotsalaista sarjista on piirtänyt vuodesta 1979 suomalainen Kari Leppänen.

Luin myös, että DePaul on ollut jossain välissä moottoripyöräonnettomuudessa ja toipumisen aikana se kierrätti surutta aiempia tarinoita uudestaan päivittäissarjassa, eli tässä mitä me täällä 'Retrossakin luemme. Että onko ihmekään, ettei tässä sarjassa koskaan tapahdu mitään, eikä varmaan tule koskaan tapahtumaankaan.

Nippelitietona mainittakoon, että Mustanaamio on ilmestynyt Suomessa aiemmin nimellä Urja.

Hermot meni / 1st world problems -ketju

Muut kuvat thread

Uutisketju

Tuskin muuten tämäkään muuttaa jenkkien ja varsinkaan republikaanien mielipidettä siitä, että rynkkyjä ei tarttis normikansalaisilla olla.

Niin no jos koko yleisö olisi ollut varustettu automaattiasein, olisi teinisniper ollut alta aikayksikön reikäjuustoa ja oltaisiin voitu jatkaa kampanjatilaisuutta hyvässö hengessä.

Pieniä kysymyksiä aiheesta kuin aiheesta

Karkkiaskit on kyllä kunnollisia! Ei tekisi varmaan kansanterveydelle haittaa, jos noista megasäkeistä siirryttäisi takaisin pienempiin pusseihin ja askeihin.
Sittenhän pitäisi ostaa aina kerralla noin 10 askia. :comicbookguy:

^ Keskustelua sivulta 87.
---------------------------

pastilli.jpg

Jätän tämän vain tähän. ✔️
ps. varmuudeksi pari ylimääräistä. :dolan:

Mehutabletti-arvostusketju

Ei saanut mehutabletista otettua kuvaa, koska yksi mehutablettipiste ja hirveä jono, mutta vaihtoehtoina: Omena, Appelsiini Omena (oikeasti vain appelsiini), Puolukka ja sininen Vesi. Eli englanninkieliset vastineet puuttui ruudulta, mutta appelsiinin kohdalla jostain syystä luki Appelsiini Omena. Varmaan joku bugi!

IMG20240716085250.jpg

Hyvät kohteet

Täällä keskustelemme jääkiekosta


St. Louis Bluesissa kiekkoileva laitahyökkääjä Kasperi Kapanen vieraili Aki Linnanahde Talk Showssa ja avasi haastattelussa myös rahankäyttöään. Hiljattain miljoonan dollarin arvoisen, yksivuotisen jatkosopimuksen Bluesiin solminut Kapanen kertoo nauttivansa elämän pienistä iloista.

Toisen polven NHL-kiekkoilijan arjessa nämä elämän pienet ilot sisältävät muun muassa autojen ostelua.

– Nautin elämän pienistä iloista, eli ostan kelloja tai autoja. Viineihin olen tykästynyt tosi paljon, nykyään keräilen niitä. Elämästä pitää nauttia. En tiedä onko mun rahamanageri siitä ihan samaa mieltä, Kapanen letkautti.

Kapanen kertoo ajavansa tällä hetkellä Bentley GT:llä. GT-malliston Bentleyt liikkuvat puolen miljoonan dollarin hintaluokassa.

27-vuotias Kapanen tunnustaa, että hän joutuu välillä kiistelemään rahankäytöstään käyttämänsä talousasiantuntijan kanssa.

– Hänen kanssaan on viimeiset pari vuotta ollut vähän taistelua, että pitäisi jättää tilille enemmän rahaa. Sanon hänelle aina, että elämästä pitää nauttia, mitä mä niillä rahoilla sitten haudassa teen. Hän ei ole aina ihan samaa mieltä.

Kapasen Sami-isä kiekkoili NHL:ssä yli vuosikymmenen. Kasperin mukaan hän kasvoi kuitenkin rahaa maltillisesti käyttävässä kodissa.

– Totta kai meillä oli hieno talo ja hyvä taloustilanne, mutta ei isä koskaan ostanut hienoja autoja tai kelloja. Minä olen rahan suhteen vähän erilainen kuin kukaan meidän perheessä. Ehkä minut on leimattu perheessä vähän mustaksi lampaaksi.

Kapanen iski viime kaudella Bluesin paidassa 73 ottelussa tehot 6+16.Tulee äkkiseltään mieleen, että Kasperilla voi olla aktiiviuran jälkeen uuden työpaikan haku edessä.
Noistahan on aika useinkin uutisia kuinka pelaajat on rahansa tuhlanneet vaikka tienanneet isostikin. Ja Kasperi ei NHL-tasolla tienaa isosti.
Muutenkin noista änäripalkoistahan menee aika paljon rahaa kaikkeen asioiden hoitoon jne.
Ja hitto jos varainhoitajakin sanoo, että pitäs rajoittaa vähäsen, niin ehkä kannattais herätä.
Muutenkin ton NHL-ura voi päättyä aika piankin.

Hermot meni / 1st world problems -ketju

Mustanaamio (Fantom) tai ELLERBEE... TOWNS ELLERBEE...

Uutisketju

Niin no jos koko yleisö olisi ollut varustettu automaattiasein, olisi teinisniper ollut alta aikayksikön reikäjuustoa ja oltaisiin voitu jatkaa kampanjatilaisuutta hyvässö hengessä.
Selkeästihän tässä on salaliitto kun tapahtuman yleisö ei ollut aseistettu päästä varpaisiin niin että olisi räjäyttänyt tuon rakennuksen kappaleiksi välittömästi.
Selkeästi deep state vaatinut yleisöä luovuttamaan aseensa.
  • Julkaistu
    27 Tammikuu 2021
  • Sivulatauksia
    14010
Takaisin
Ylös Bottom