Päivän parhaat viestit

Eli tänään eniten reaktioita keränneet viestit. Voit katsoa myös kuluvan kuukauden parhaat viestit tästä.

Hyviä asioita keräävä ketju

Ostin viikonloppuna hetken mielijohteesta tervashampoota! Huhhuh, kun suihkussa tulee hyvä mieli kun pesee hiukset tervashampoolla! Toi tuoksu on niin hyvä! Tulee vahvasti lapsuus ja mummolat mieleen. Ja tämähän on hyvä asia!

Toinen hyvä juttu on myös hetken mielijohteesta ostettu KOTI-sinappi! Ai jumalauta kun maistuu taivaalliselle voileivän välissä. Mihinkään muuhun tuosta ei oikeastaan ole ollut. Mut leivälle mitä parhain tuote! Tästäkin tulee mummolat mieleen, joten extrahyväasia!

Hyviä asioita keräävä ketju

Uutisketju

Näyttää hirveästi porukkaa harmittavan jos joskus 50- luvulla tehdystä lautapelistä löytyy yllättäen rasistisia piirteitä, ja sitten kun siitä huomautetaan joskus sata vuotta myöhemmin että ”hei, pelihän sisältää rasismia” niin aikamoinen itku taas.

Porukkaa ei harmita Afrikan Tähti vaan se että random huomiohuoraava narsisti voi väittää tuntemattomista ihmisistä tapahtumassa jossa ei ole itse ollut mitä tahansa, maalittaa ne ihmiset asioista joita keksi omasta päästään, väärinymmärtää tahallaan, ja kun väärinymmärryksiä yritetään oikaista väittää olevansa oikeassa ja tietävänsä kaiken. Ja sen jälkeen hakee itkusääliuhriparkupisteitä vetoamalla ihonväriinsä ja jostain syystä se osaan sitten uppoaakin että eihän random sekoilevan huomiohuoraavan narsistin käytöstä voi kritisoida jos se on musta kun pelätään rasistiks leimautumista. Ja erilaiset tahot jotka ei ole edes tehneet mitään pyytelee siltä sitten anteeksi.

Uutisketju

At last! Suurin ja kaunein: PC Top 20 pelit -äänestys (Lue aloituspostaus!) - Vanha vänkäysketju

10 parasta PC-peliä. Euroviisupisteytys.

Vaikka niitä pelejä onkin lukematon määrä, niin valitset ne omat suosikkisi (jotka ottaisit myös autiolle saarelle). Onnistuihan se metallialbumiäänestyskin.

Keep it simple.

Uutisketju

Näyttää hirveästi porukkaa harmittavan jos joskus 50- luvulla tehdystä lautapelistä löytyy yllättäen rasistisia piirteitä, ja sitten kun siitä huomautetaan joskus sata vuotta myöhemmin että ”hei, pelihän sisältää rasismia” niin aikamoinen itku taas.
Voiskohan se olla että tässä tapauksessa harmittaa se että kyseinen henkilö puhtaasti valehtelee ja ei mitenkäänperin edes halua mitään keskustelua, vain sitä oman uhristatuksensa pönkitystä plus sitten se että nämä instituutiot ovat naama rähmällään pyytämässä anteeksiantoa vaikka siihen ei ole mitään syytä

Voiskohan näin olla? Oliskohan mitenkään mahdollista? Mutta tietty miehän oon paatunut rasisti, omistan jopa afrikan tähden!

Uutisketju

Näyttää hirveästi porukkaa harmittavan jos joskus 50- luvulla tehdystä lautapelistä löytyy yllättäen rasistisia piirteitä, ja sitten kun siitä huomautetaan joskus sata vuotta myöhemmin että ”hei, pelihän sisältää rasismia” niin aikamoinen itku taas.

On se nyt hieman kaukaa haettua. Mitään rasististahan pelissä ei tietenkään edes ole eikä siinä ole myöskään mitään kolonialistista tai imperialistista hegemoniaa, mutta kaiken saa toki vääristeltyä näyttämään sellaiselta kuin haluaa. Kokonaan toinen ja itse asiassa paljon tärkeämpi asia onkin se, miten me ihmiset nykyajassa katsomme maailmaa. Afrikan tähti -lautapeli on vuodelta 1951, ja sitä tulisikin katsoa nyt 2020-luvulla aikansa tuotoksena. Mitään pahaa tarkoittamatta tai kenenkään kärsimyksiä vähättelemättä, tämä on naurettavimpia kohuja pitkään aikaan. Kaikkein järkyttävintä tässä on se, että tän kaiken keskiössä on Helsingin yliopisto, jonka kaiken järjen mukaan tulisi olla koko valtion merkittävin älykkyyden ja tiedon ja tietämyksen ja ajattelun lähde, mutta sen sijaan edes siellä ei ole kykyä asioiden järjelliselle tarkastelulle sellaisena kuin ne ovat. Helsingin yliopisto on polvillaan yhden ihmisen melko kyseenalaisten syytösten takia. Yliopisto, jonka tulisi tuottaa kriittisesti ja itsenäisesti ajattelevia ihmisiä, vetää itseltään maton jalkojen alta. Minun mielestäni tämä on aika huolestuttavaa.

Uutisketju

Vastaan vielä että miksi tää asia kiinnostaa itteeni, afrikan tähti peli ei kiinnosta tippaakaan, se että kokeeko joku sen rasismina ja mitä siitä kokee rasistisena ei kiinnosta tippaakaan.

Mutta mikä mua kiinnostaa on se että miten voidaan kehitellä sellaiset pelisäännöt joissa tietynlaisen ihonvärin omaava, tietynlaisen ajattelunmallin omaava voi loukkaantua asiasta jonka käsitti väärin, josta ei edes ottanut selvää, josta väitti mitä tahansa henkilöistä joiden seurassa ei ollut, tapahtumasta jossa ei ollut, ja haluta seurauksia muille asioista jota ei ole tapahtunut.

Koska näillä samoilla henkilön pelisäännöillä minä tai kuka vaan voi väittää loukkaantuneensa jostain mitä tää henkilö on tehnyt tai sanonut, sen ei tarvitse olla totta koska sen henkilön väittämäkään tapahtumista ei ollut, henkilölle voidaan vaatia seurauksia asiasta joka ei ole edes tapahtunut vain sillä että ollaan loukkaantuneita eiks niin.

Samat säännöt kaikille? Pelataan kaikki ton henkilön säännöillä ja katotaan mitä siitä seuraa?

Uutisketju

Tästä olen samaa mieltä. Aloitetaanko nyt kilpailu siitä ketä tai mitä väestöryhmää on eniten kohdeltu kaltoin, ja sen perään sitten siitä kenelle myönnetään oikeus maksaa kalavelat ns. potut pottuina.


Kaikki länsimaalaiset ovat osaltaan syyllisiä, ja Suomi kuuluu länsimaihin. Länsimaalaisten korkeampi elintaso on revitty KOLONIALISMIN JA RASISMIN PERINTÖNÄ ALEMPIEN ROTUJEN SELKÄNAHASTA VÄHINTÄÄN USEIDEN SATOJEN VUOSIEN AJAN.

Nykyaikaista elintasoa ei olisi ilman rasismia ja kolonialismia. Mutta tästä olimmekin jo samaa mieltä.

Väitätkö nyt että on olemassa alempia rotuja?

Turha threadi

Tulee nortista mieleen kun ;TYTY oli aikoinaan Prismassa töissä ja joutui jonkun henkilöstöpulan takia muutaman kerran kassalle (oli yleensä kirja&lelu puolella). Oli tullu joku vanha patu siihe, että ANNAPPA NORTTIA!

Eihän tuollasella joka koskaan ole tupakoinu ollu mitään hajua mikä helvetti se nortti on :D Koittanu siitä vihkosta plärätä, että ei täällä kyllä semmoista oo. Papalla oli menny hermot ja ruvennu möykkään siinä NO NORTTIA NORTTIA! KYLLÄHÄ NYT NORTTIA PITÄÄ OLLA!

Oli sitten lopulta päätelly siitä listalta, että oisko se tää Northstate niin NORTTIA NORTTIA oli kuulunu sillonki vaa vastauksena :D

Ai vittu, asiakasrajapintaan ei kyllä koskaan.

Hyvät kohteet

Kuvia kunnollisilta ajoilta

Itse olin joskus 95-96 tienoilla katsomassa Jyrkiä paikan päällä.
Ei edes tiedetty kaverin kanssa mikä se oli.
Satuttiin vain olemaan siinä Lasipalatsin kohdilla ja se oli just alkamassa ja ne otti porukkaa sisään.
Siel sit istuttiin sellasella korokkeella ja ihmeteltiin.

Uusimmat hankintasi

Suuri ja Mahtava Alkoholi

Alkoi oikeasti tökkimään vastaan nyt.
9 keskiolutta join ja ihan oikeasti ei pystynyt enää.
Voi tosin johtua närästyksestä, mutta ei vaan pystynyt.
Ei siis nyt närästä, mutta jotenkin alkoi vain tuntumaan fyysisesti epämukavalta ottaa enempää olutta.
Onneksi sitä voi aina myös olla ottamatta sitä olutta sitten.

Viihdeohjelmat & tositelevisio

Kuolleita, R.I.P

Hassukuva-thread

Kuvia kunnollisilta ajoilta

  • Julkaistu
    27 Tammikuu 2021
  • Sivulatauksia
    1252
Ylös Bottom