Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä nesretro.com verkkoportaali, 00810 Helsinki

2. Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö Ari Nuutinen radikus ät nesretro piste com

3. Rekisterin nimi NES-Retron keskustelualueen käyttäjärekisteri

4. Rekisterin käyttätarkoitus Henkilötietoja ja muita annettuja tietoja käytetään sivuston ylläpitämiseen ja Suomalaisen pelikeräilyn edistämiseen, sekä henkilön kohdentamiseen. Tietoja voidaan myös käyttää NES-Retron palveluiden kehittämiseen, sekä käyttäjien ohjeistamiseen ja tiedottamiseen.

5. Rekisterin tietosisältö Pakolliset tiedot: Nimimerkki, sähköpostiosoite, salasana. Vapaaehtoiset tiedot: Sijainti, sukupuoli, syntymäaika, konsolien verkkopalveluiden nimimerkit ja muiden vastaavien palveluiden nimimerkit.

6. Tietojen oikeellisuus ja ajantasaisuus NES-Retro ei tarkista käyttäjän antamia tietoja. Käyttäjällä on palveluun sisään kirjauduttuaan mahdollisuus tutustua käyttäjätietoihin ja korjata, poistaa sekä lisätä uusia tietoja. Käyttäjä voi myös ilmoittaa mahdollisista muutoksista tai tietojen poistamisesta NES-Retron ylläpidolle.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset Tietoja ei luovuteta missään tilanteessa eteenpäin kolmansille osapuolille.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet Tiedot sijaitsevat suuren kotimaisen palveluntarjoajan tarjoamassa webhotellissa, eikä tietoihin ole pääsyä ulkopuolisilla. Kaikki palvelun salasanat on kryptattu, eikä niitä ole mahdollista selvittää. Muille palvelun käyttäjille näytetään ainoastaan toisten palvelua käyttävien nimimerkit, sekä sähköpostiosoitteet (jos tämä on sallittu käyttäjän itsensä toimesta).

Ylös Bottom