Kuukauden parhaat viestit

Eli käynnissä olevan kuukauden aikana eniten reaktioita keränneet viestit. Voit katsoa myös päivän parhaat viestit tästä.

NES-Retron kuukauden NES-pelit 2023 (Lokakuu: Wizards & Warriors)

Lokakuun kuukauden NES -peli on:
💥 !! Wizards & Warriors !! 💥


mainos.png

Disclaimer:


Rambo ei todennäköisesti ole ensi kuun kk -peli, vaikka kovasti siltä voikin tuon perusteella vaikuttaa. Eikä Battletoads.Piiiiiiitkän aikaa on tämä W&W himotellu laittaa ja laitetaan nyt Pateltoatin perään vähän helpompaakin Rarea. Olen tätä tarkoituksella säästellyt itselleni läpäistäväksi kk- peli hommiin, joten NYT.

Yksi parhaita NES -pelejä mielestäni, ei siitä pääse mihinkään! Melko kehittynyt peli ikäisekseen ja tämä saikin tästä aikoinaan sillon paljon suitsutusta. Tykkään tämän grafiikoista, tämän ikäluokan pelit ovat tyylillisesti suosikkejani, fiilis on kohdallaan ja musiikit myös hyvin teemaan sopivat ja mielestäni kivat. Sekä tätä nyt vaan on kiva pelata muutenkin! :heart: Käyttäjät @snus-ka ja @Ed-Die taisivat pelistä myös aikalailla diggailla, ellen nyt ihan väärin muista.


Peli etenee niin, että keräilet timantteja ja aarteita kentän lopussa odottavalle ritarille, joka päästää sinut etenemään kun tarpeeksi on kasassa. Kentistä löytyy ovia, joihin tarvitset samanvärisen avaimen päästäksesi sisälle. Ei lainkaan niin sekavaa miltä aluksi voi tuntua, kentät ovat kuitenkin aika kompaktin kokoisia.

Tosiaan tässä loputtomat continuet ja jatketaan suunnilleen samasta kohtaa vieläpä mihin jäätiin kaikkien tavaroiden kanssa, joten läpäisyn ei pitäisi tuottaa suuria vaikeuksia, vaikka pomoissa saattaa haastetta välillä ollakkin.


Hätäisimmille läpäisykriteeri: Voita Velho Malkil kentässä 8.Myös paikallinen Power Playerimme @SilentWinter pitää pelistä 8 pisteen arvoisesti:Siittäpä CGR:n revikka vielä:


NES-Retron kuukauden SNES-pelit 2023 (Lokakuu: Pilotwings)

Lokakuun SNES -peli on:💥 !! Pilotwings !! 💥


1695921763827.png
Jotain siis Switchin kirjastosta, että porukka pääsee helposti käsiksi. Päätin valita jotain todella SNES:ille ominaista ja tovin harkittuani: Pilotwings!


Peliä muistan kuola valuen katselleeni pentuna ja halusin tätä ihan hitosti pelata, mutta en sitten tähän päässyt kuitenkaan käsiksi ennen pelattuani N64 -versiota, joka oli aivan saakelin rajoja rikkova teos, tätä yhtään väheksymättä. Jostain alelaarista taisin tämän poimin talteen CIB:inä sittemmin ja muistan että en malttanut oikein edes kotiin päästä kun olin niin fiiliksissä!

Tuottaja ja suunnittelija oli itse Shigeru Miyamoto. Tämä todellakin aikanaan rikkoi aika helvetin monta rajaa pelisuunnittelulle, kuten myös seuraajansa.

Pidin tästäkin kyllä sitten kun tätä oikeasti pääsin pelaamaan, vaikka vaikeustaso on tässäkin: haastava.

Tätä voi miettiä aikansa tuotteena, eikä tämä huono peli ole, ihan siellä klassikoitten seurassa on itselleni. Mutta holy hell, ne viimeisetkin sormentyngän viimeiset hermopäätteet on syytä olla läsnä! Pilotwings ei anna anteeksi.

Olisiko tämä tarpeeksi mielenkiintoinen pelillinen erikoisuus @Tiukka Toveri :lle, joka ilmeisesti innostuu näistä hiukan erikoisemmista, tulla tänne SNES -puolelle!? Aika näyttää!


Pelissä on yhteensä kymmenen tehtävää.


Läpäisykriteeri: Pelaa läpi toinen helikopteritehtävä.

Turha threadi

Kirpputorit

Sattui olemaan eilen auto käytössä, ja heitin pienen kirppariturneen. Kierroksen viimeiseltä etapilta Kaarinan Ykköstien Kirpputorilta, jossa en ollut aiemmin käynytkään, löytyi nippu Xbox 360 pelejä. Kelpo konsoli, mutta en yleensä edes edullisten hintojen edessä jaksa hyllyntäytettä hankkia, joskin Halo-sarjan pelit ovat alkaneet kiinnostamaan.
Hintapyynnit näillä oli 3,50€ - 7€ kappale joilla olisivat jääneet pöytään. Siinä oli loossin myyjä samalla tekemässä hintapäivityksiä tavaroille ja kun olin jatkamassa matkaa totesi että ei ollut ehtinyt vielä lisätä -80% lappua peleille. Sehän muutti sitten mieleni ja nappasin Halot matkaan. Kiersin loput kirpparista ja suuntasin kassalle, kunnes palasin hakemaan loputkin kun nyt halvalla saa. Ei jeesus. No, ehkä tässä voittivat molemmat :D Jäi siihen joku Splinter Cell sentään vielä.

-80% alennuksella ja kirppiksen 0,25cnt korttimaksulisällä koko paketti 8,55€:
Halo 3: ODST
Halo 4
Halo: Reach
Dead Space 3
, sisältä löytyi Dead Space 2 manuaali
Mass Effect 2, ei manuaalia
Mass Effect 3
Aliens: Colonial Marines – Extermination Edition
, väärä kotelo eikä manuaalia

kalapelej.jpg

NES-Retron kuukauden NES-pelit 2023 (Lokakuu: Wizards & Warriors)

NES-Retron kuukauden SNES-pelit 2023 (Lokakuu: Pilotwings)

NES-Retron kuukauden NES-pelit 2023 (Lokakuu: Wizards & Warriors)

NES-Retron kuukauden NES-pelit 2023 (Lokakuu: Wizards & Warriors)

Kilometrikisa 2023 - NES-Retron joukkue

Muut kuvat thread

NES-Retron kuukauden SNES-pelit 2023 (Lokakuu: Pilotwings)

Kilometrikisa 2023 - NES-Retron joukkue

Suklaa(patukat)

NES-Retron kuukauden SNES-pelit 2023 (Lokakuu: Pilotwings)

Tykkään tästä pelistä, ja olen läpäissyt useasti heti julkaisussa.

En tosin tiedä riittääkö mielenkiinto enää näin 2023, mutta voi sitä ainakin testata.

No pelasin nyt ainakin läpi sen ekan helikopteritehtävän.

IMG_7949.jpeg

Vähän huvittaa että sähelsin edellisen kohdan läpi hurjalla 4 pisteellä yli tarvittavan 300 pisteen rajan. Aikoinaan pystyin saamaan kaikista täydet pisteet.

IMG_7948.jpeg
  • Julkaistu
    27 Tammikuu 2021
  • Sivulatauksia
    9412
Ylös Bottom