Kuukauden parhaat viestit

Eli käynnissä olevan kuukauden aikana eniten reaktioita keränneet viestit. Voit katsoa myös päivän parhaat viestit tästä.

Uusimmat hankintasi

Ketutus-/murehtimisketju

Pro tip kaikille kiinteän ravinnon nauttijoille:
Kannattaa ottaa järkevän kokoisia palasia ja pureskella kunnolla vaikka olisi kiireessä ettei naapuripöydän tyyppi joudi tekemään Heimlichiä, työkaveri soittamaam ambulanssia ja oksentamaan ravintolan pöydälle.

No tuli ainakin loppupäivä vapaata.

Lasten synttäreille kuuluvat asiat

Tiedättekö muuten mikä EI IHAN VITUN EHDOTTOMASTI kuulu lasten synttäreille? En tiedä mistä sellanen saatanan hulluus on alkanut, mutta joku vitun neropatti on keksinyt tämän: nykyään, siis ihan vitun poikkeuksetta joka kerta, kaikki lasten synttäreillä käyvät vieraat saa jonkun pienen lahjan. Siis meidän muksut on tulleet JOKA IKINEN kerta kotiin synttäreiltä jonkun pienen pussukan tai nyssäkän kanssa, jossa on joku aivan vitun typerä Kinderin lelua typerämpi ja turhempi muovijäte tai tyyliin joku saatanan kiinakrääsä-kynä tai jotain muuta aivan älytöntä. Mä mietin kun ekan kerran meidän tyttö kävi kaverisynttäreillä, että minkä ihmeen takia se tuli sieltä mukanaan joku superpallo ja muoviauto. Seuraavalla kerralla kun meni, niin taas tuli mukanaan jotain sieltä. Selvästi siis jonkun muksu on alkanut jossakin itkemään kun kaveri vaan on saanut leluja OMILLA synttäreillään, niin sitten joku on mennyt alottamaan tämmösen aivan sekopäisen jutun että kaikki lapset saa siellä leluja tai lahjoja. Ja voi vittu sellanen leviää sitten kuin syöpä kaikkien aivottomien vanhempien keskuudessa. Kun meidän tytölle oltiin järjestämässä ensimmäisiä kaverisynttäreitään, niin naiseni tuli sanomaan että mun pitäs mennä ostamaan jostakin joku sellanen lelupaketti missä ois paljon jotain pieniä juttuja. Sanoin että en muuten vitussa mene, että meidän tytön synttäreillä ei jaeta jotakin turhaa paskaa sen takia että jollekin ei tulis paha mieli, ja mikä vitun hyöty on jostain tollasesta krääsästä joka lentää samantien roskiin kun se mukula menee kotiinsa. Varmaan yks parhaita hetkiä parisuhteessani kun nainen kattoi mua hetken ja totesi että ei vittu sä oot kyllä ihan oikeassa. Ainakin kolme muksua kysyi sillon niillä ekoilla synttäreillä että saako ne jotkut paketit tai että missä heidän paketit on, todettiin vaan että nämä on meidän tytön synttärit ja että päivänsankari vaan saa lahjoja. Olivat ihan monttu auki!! Siis ei vittu.. Taistelen tätä helvetin joukkopsykoosia vastaan nyt kolmatta vuotta ja loppua ei näy!

Muut pelihankinnat

En oo aikoihin postaillut kun en oo muutamaan vuoteen enää mitään hankkinutkaan mutta nyt on varmaan pakko. Legendaarista FMV kökköä levyt tulvillaan. Tuttavalta sain ihan ilmaiseksi koko setin. Philips CD-i, ohjaimia ja liuta pelejä.

PIZZA TOPIK

Tällaista eilen. Ekaa kertaa Pizza Hutin pizzaa koskaan. Ei helvetti että olikin hyvää. Large pan pepperoni tarjouksessa 19,5€ ja Foodoralla ilmainen toimitus. Varmasti ostan toistekin Pizza Hutin tuotteita mutta vain tarjouksesta. Kolmekymppiä tuon kokoisesta räiskäleestä nyt vain on ihan hullu hinta.
Fat Lizardin Lake Bodom kalja myös tosi hyvä.

Resize_20211009_101538_8794.jpg

Taide Kaatopaikka edition (K18 / NSFW)

3425946a-239e-11ec-b2e4-611f1766db63.png


Dr. Mario
On muuten luotaantyöntävä superi siinä.

_20211002_204435.JPG

Turha threadi

Kielletyt sanat ja sanonnat

Tulee mieleen yks sosiologian kurssi Yliopistolla kun joku dude piti esitelmää jostain musan/leffan/kirjan alalajista ja sanoi että se on sitä ja tätä GENREÄ niin sieltä yks baskeripäinen humanisti nousi ylös ja kovaan ääneen korjas: "SE LAUSUTAAN KYLLÄKIN TSAAAAANREEE"

:cop::cop::cop:

Taide Kaatopaikka edition (K18 / NSFW)

Mega Drive (Genesis) -pelihankinnat

Samasta kirppispöydästä, kuin se viimekuinen NES-konsoli, löytyi taas lisää karussa kunnossa olevaa pelikonsolirompetta.

- Sega Mega Drive

Pelkkä konsoli ilman piuhoja, hintaa 25€.

En mä olisi tätä varmaan muuten ostanut, mutta mulle on tulossa mielenkiintoista MD-tavaraa maailmalta ja tahdon päästä niiden kanssa puuhastelemaan heti kun saapuvat. Olisi mulla vanhempien luona myös Mega Drive II paketissaan, mutta en nyt tähän hätään saa sitä käsiini.

Ohjain ja sopivat piuhat multa löytyi valmiiksi kaapista. Myös pelejä löytyy muutamia, joita olen lähinnä Retron5:lla pelannut.

20211015_223129.jpg

Tämä oli tosiaan saastaisessa kunnossa sisältä, mutta koko illan olen tätä hinkannut edustuskuntoon. Yksi omakotitaloasumisen ehdottomia plussia on se, kun saa vapaasti huudattaa paineilmakompressoria kenenkään häiriintymättä. Niiden spraypurkkien kanssa tuskaillen en tällaiseen hommaan edes lähtisi.

Kirjaudu tai rekisteröidy katsoaksesi spoilerin sisällön.

20211015_225029.jpg

Wick's Arcade

CD7A56D4-326E-4ECB-A8F5-42DE107C2EF8.jpegJuuh elikkäs. Tuli viimein haettua tämä Trekkikin pois kuleksimasta samalla kun hain limsa-automaatin.

Todella siisti, vaikka on RAY:n vanha kone. Ja se, että tää on ehta Suomi-kone, on toki myös siistiä!

Kuvat nappasin myyjän tiluksilla ollessani. Meni suoraan Reprocadelle huoltoon, pientä sähköprobleemaa ym. perussettiä.
091A80CE-379B-46B5-9FDF-04D27D9468D7.jpeg

Harrastuksena sisustaminen

Castlevania

Päivän aihe

Päivän aihe:

Siisteimmät koneet / kuorma-autot mitä tiedät tai olet nähnyt?
(otetaan nyt vaikka kaikki henkilöautoa isommat huomioon)
Kyllähän tämä on ihan kepaseen Bagger 288, joka on "bucket wheel excavator" (en tiedä mikä tuo on suomeksi). Kivihiilen tms louhintaan.

Enemmän on enemmän:

TypeBucket-wheel Excavator
ManufacturerThyssenKrupp
Production1978
Length220 m (721 ft)
Width46 m (151 ft)
Height96 m (315 ft)
Weight13,500 t (29,800,000 lb)
Propulsion12 x caterpillar tracks
Gross power16.56 megawatts of externally supplied electricity
Speed2 to 10 m (6.6 to 32.8 ft) per minute (0.1 to 0.6 km/h)
Blade capacity21 m (70.1 ft) in diameter, 18 buckets each holding 8.6 cubic yards (6.6 m3) or 7.2 short tons (6.5 t)

CBBzmirWQAAzwNi.jpg
Saksassa joku mesta oli louhittu loppuun ja värkki piti siirtää toiseen paikkaan. Laskeskelivat että tulee halvemmaksi ajaminen uuteen kohteeseen kuin siirtäminen osiin purkamalla.

img_55006ceb81d77.png
Oho hups puskutraktori läks mukaan.

6a935f69f331f5da3bf6ff91b4d7a947.jpg
Kaunista :heart::heart::heart:


:metal::metal::salute::salute:

Mitäs tänään ruuaksi?

Kahden eineksen yhdistäminen on vähemmän kuin osiensa summa.
Grandiosa mozzarella-pizzan päälle Atria grillinakkeja. Pizza on sellaisenaan aivan hyvä, mutta nää on takuulla kamalimpia nakkeja mitä oon ikinä maistanu. Tuli ne kuitenkin syötyä, ja viimeinen pääsi pizzan päälle. Että noin. Ruokajuomana raikas Pirkka.

rufghne.jpg

No mutta!
Jälkiruokana kake! Failcabinin aikoihin ostettu ja pakastettu kakkupohja, joka odotti sopivaa hetkeä tulla täytetyksi (ja josta oli matkalla kadonnut yksi kerros). Väliin cabinilta yli jäänyttä vispikermaa (helevetin pitkä säilyvyysaika) ripauksella lakritsijauhetta, vadelma- ja raparperihilloa, päälle raparperihilloa ja mustikoita ja kylkeen loput kermat. Kovin tuli kermasta rakeista, mistäköhän johtuu; en sitä yli kuitenkaan mielestäni vatkannut.

rufghne2.jpg

Ketutus-/murehtimisketju

  • Julkaistu
    27 Tammikuu 2021
  • Sivulatauksia
    1126
Ylös Bottom