Kuukauden parhaat viestit

Eli käynnissä olevan kuukauden aikana eniten reaktioita keränneet viestit. Voit katsoa myös päivän parhaat viestit tästä.

Esittele/elvistele pelikokoelmaasi

NES-Retron kuukauden SNES-pelit 2024 (Maaliskuu: Super Mario World)Hyi teitä! Ette pelanneet Lucky Lukea, niin kostan tämmösellä paskalla pelillä, missä joku lihava putkimies hyppii likaisiin viemäriputkiin ja syö sieniä! Varmasti ihan paska peli!
Maaliskuun peli on on nimittäin:
1709224830261.png1709234752663.pngIhan yhtäkkiä yllättäen tämmönen megapeli, mitä ihmettä!? Täytän tässä kuussa 40, joten vähän niinkun sen kunniaksi sitten kun jollain pelillähän tätä pitänee juhlistaa. Oli kova taistelu, valitsenko tämän vai SMB 3:n NES:ille, mutta laitetaan tämä kun tämän pelaamisesta on itselläni hiukan pidempi aika.


Extravaivaa nähty ja mm. SCN -manuaalin suomiosasta otettu kuvat ja muuta semmosta! Ne sitten aikanaan aloituspostaukseen tulossa.


Seikkailu alkakoon, Kuppaa truppaan!1709235046352.png
Mustanaamio (Fantom) tai ELLERBEE... TOWNS ELLERBEE...

Arvatkaa mitä.

Kaveri laittoi viestiä, että oli lukenut ravintolassa päivän lehden. Laittoi sitten kuvan Mustanaamiosta, joka on päivämäärien perusteella 5 kuukautta meitä edellä.

Arvatkaa mitä tapahtuu viiden kuukauden päästä?


1709297838025.pngKyllä.

Nämä saatanan perslävet juttelevat vieläkin täysin samasta asiasta ja ilmeisesti mikään ei ole edennyt.

Mitä.

Vittua.

Markkinamiesten metkuja

NES-Retron kuukauden NES-pelit 2024 (Maaliskuu: Ice Climber)

Screenshot (239).png

No niin. Se siitä. Olipas kamala kokemus. Kontrollit vaikeaa paskaa vielä tässäkin vaiheessa, kun pelin pääsi läpi. Kentissä liian vähän vaihtelua. Tässä olisi ehkä ollut hyvää potentialaia sellaiseen vähän puzzlemaisempaan lähestymistapaan. Punaisen linnun hitboxikin on vähän sinne päin. Välillä se kuolee hypätessä ja välillä taas ei. Tässä pelissä kyllä ärsytti melkein kaikki alusta loppuun. Grafiikat nyt toki ihan kivat. Jos antaisin pelille pisteitä vanhuudestaan, niin siinähän kategoriassa tämä on tosi hyvä. Tämä on hyvin vanha videopeli ja siinä tämä on kyllä hyvä.

Plussat:
  • Vanha
  • Addiktoiva, koska kentät lyhyitä ja pääsee jatkamaan siitä kentästä mihin jäi
Miinukset:
  • Lähes kaikki muu
0,5/5

Turha threadi

Suomessa julkaistut NES:t - koko sarja (CIB) täyteen vuodessa? - GAME OVER!

Noniin, sieltähän se ikäänkuin "toiseksiviimoinen" EEC/SCN cibbi eli Eliminator Boat Duel kilahti postista. Tätä on tässä vuoden sisällä pariin otteeseen liikkunut ihan OK kuntoisena, mutta aina on ollut sen verran persauki ettei oo ihan niillä hetkillä vielä kärsinyt sijoittaa mutta nyt se viimein tuli hankittua.

IMG_0227.jpeg

Ja se "viimeinenhän" olis itse Mr. Gimmick, jos siis ei importteja lasketa ja näistä importeistakin taitaa olla jäljellä vain semmoisia mistä löytyy jo vastaava EEC/SCN versio. Herra Gimmickistä löytyy jo loose eli pahvi sekä ohje vain uupuu. Eli siinä mielessä juhlan paikka, että nyt pitäis kaikki Suomessa julkaistut EEC/SCN pelit olla kasassa :cheers:

No okei, huomasin tarkistuksissa että mun Family Fun Fitness on myöskin vain boxed eli siitä on hakusessa Athletic World pelin pelkkä ohje tai vaihtoehtoisesti toki CIB. Tätäkin vähän huonosti on liikkunut..

Kyllä se näin on, että se Mr. Gimmickin CIB:n vielä joku päivä hommaan. Traderan +3000€ osta-heti hintoja en ryhdy maksamaan, mutta pitääpi alkaa sopivaa kohdetta varten laittamaan sukanvarteen aina välillä rahaa josko sitten varteenotettavan kohteen vastaantullessa vois vaikka parillatonnilla kokeilla... Saapi toki tarjota, jos moinen sattuu hyllyn nurkissa pyörimään :cool:

Tämän projektin osalta se keräysurakka olis siis kohta takana, oliskohan sitten viimein sen kokoelman pelaamisen aika... :unsure: Tässä jo tovin aikaa metsästellyt sopivaa putkitelkkua sisätiloihin joka olisi toki tälle edellytys.

Kirpputorit

Kouvolan Centtilässä oli kiva retrokamaa pursuava pöytä. Side Pocket 35€, TMNT 40€, Wiin DK Jungle Beat 7,5€, Shera VHS 3,5€, Super Power -nippu 30€ jne

Itse nappasin Panzer Dragoon Ortan hintaan 14,5€. Ollut jo vuosia hankintalistalla :DD

IMG_1122.jpeg

IMG_1123.jpeg

IMG_1124.jpeg

IMG_1126.jpeg

IMG_1127.jpeg

IMG_1129.jpeg

Turha threadi

Uusimmat hankintasi

NES-Retron kuukauden SNES-pelit 2024 (Maaliskuu: Super Mario World)

Mitä vittua ja mistä tuo Luigi tulee muuten lopuksi luimuilemaan? Ei nimittäin äijää näkynyt eikä kuulunut kun Mario sai ravata koko dinosaaren ympäri.

DSC_5675.JPG

Turha threadi

NES-Retron kuukauden NES-pelit 2024 (Maaliskuu: Ice Climber)

Pakotin eilen avopuolison kokeilemaan Ice Climberia. Sanoin, että Suomen tasavallan presidentti Mauno Koiviston suosikkiepli, joten pakko pelata. Avopuoliso ei pitänyt pelistä, vaan jätti jo ensimmäisen kentän jälkeen kesken sanoen, että ainoat pelaamisen arvoiset pelit ovat Sims, Cities Skylines ja pilleripeli (eli Dr. Mario). Ihmetyttää kyllä, että miten voi noin vaan jättää pelin kesken, vaikka oli presidentin lempipeli ja pakko pelata. o_O

von Iesuksen suuri NES palli jahti

HELMIKUU YHTEENVETO

13
peliä maksoi yhteensä 509,60

Keskihinta 39,20


Kallein peli oli Kirby's Adventure 105,00 €
Halvin peli oli Baseball 6,00 €


4 peliä jäi kuukauden tavoitteesta, 17,6 peliä pitäisi saada joka kuukausi vuoden loppuun, niin pysyisi tavoitteessa. Vielä ihan mahdollista


Läpi pääsin: Kirby's Adventure, Zelda II - The Adventure Of Link ja Metroid


iesuksen_pallijahti_helmikuu.jpg

Siistit tv-taso-setupit

NES-Retron kuukauden NES-pelit 2024 (Maaliskuu: Ice Climber)

Kaikki 32 vuorta läpäisty, järjestyksessä. Pelasin jumalauta Ice Climberin läpi. Enpä olisi vielä viikko sitten uskonut tällaiseen saavutukseen yltäväni. Tääkin peli on tuttu jo jostain ihan lapsuuden NES-pelailun alkutaipaleelta. Samalla naapurilla, jolla pelasin Mega Mania ekaa kertaa, muistan pelanneeni myös tätä. Kaikkihan tän pelin tuntee, mutta en rehellisesti usko kovinkaan monta kenttää ennen tätä läpäisseeni, koska kyseessä ei ole kovin miellyttävä peli, vaikka konsepti ihan hauska onkin.

Ensimmäinen noin neljännes sujuu ihan mukavasti, mutta sen jälkeen alkaa kuolemia tulla aika urakalla. Game overitkaan ei ole harvinaisia. On tää hyppiminen ja kenttäsuunnittelu vaan niin helvetin ärsyttävää. Toisaalta vielä ihan loppupäässäkin on helpohkoja kenttiä, jotka menee läpi kuolematta. Vaikka tän pelaaminen turhauttaa ja jopa vituttaa, niin jostain syystä tässä muutamana iltana en malta olla pelaamattakaan. Mut mitäs mä nyt sitten pelaan koko loppukuun? o_O

Kiistatta paras asia tässä pelissä on bonuskentän musiikki. Mitä luultavimmin en olis koskaan läpäissyt tätä ilman NES-Retron Kuukauden NES-pelejä. God bless natedogg. :salute:

Ice Climberille pisteitä 2/5. En oikein keksi syytä miksi pelaisin tätä enää ikinä. Ehkä jos joskus haluan näyttää jälkipolville, miten paskoja pelit olivat ennen vanhaan.

PS5-pelihankinnat

Final Fantasy VII Rebirth - 54,90e, Gigantti

Ei ehtinyt ennakkotilaus perille julkaisupäiväksi, joten kävin noukkimassa asioilla käydessäni Forumin Gigantista. Hieman kuumotti ku ei ollut yhtään hyllyssä, mut syy oliki se etteivät vaivautunut laittaa niitä hyllyyn kovan kysynnän takia. Sain itse toiseksi viimeisen kipaleen ko. myymälästä

1000022528.jpg

Sitten soittikin tänään PostNord kun olin paskalla ja toimitti tällaisen:

Final Fantasy VII Rebirth Collector's Edition - 398,90e, Square Enix Store

1000022819.jpg1000022824.jpg1000022839.jpg1000022841.jpg

Nice.

PIZZA TOPIK

Lähipizzerian pizza #10/25 Mafioso
20240301_150853.jpg
Täytteinä pekoni, pepperoni, sipuli ja kananmuna.

Hyvä rasvasuolapizza. Palattu taas ruotuun ja aseteltu pizzanpuolikkaat hauskaan rusettiasetelmaan edelliskerran pragmaattisen, mutta lievän pettymyksen aiheuttaneen yksinkertaisen puolittamisen sijaan. Tämä erottaa nämä ylpeät käsityön ammattilaiset kaupallisesta massasta!

Hyvää viikonloppua!
  • Julkaistu
    27 Tammikuu 2021
  • Sivulatauksia
    11635
Takaisin
Ylös Bottom