Ketutus-/murehtimisketju

Tulen pilaamaan teoriasi sanomalla että bounty on ihan jees. Ei jumalainen muttei huonokaan. Voi ostaa silloin harvoin kun alkaa tekemään mieli.

Imho sitä on patukkamuodossa vähän liikaa kun se on niin tuhtia, toimii paremmin konvehtikoossa tai jäätelöpatukkana.

Ostin tuossa pari viikkoa sitten ilta-alesta -60% kondiittorin tekemiä suklaapäällystettyjä, neljän pakkauksessa olleita, suht tuhteja kookospalloja. Alkuperäinen hinta jotain 20€/kg tai yli.
Onhan noillekkin aikansa ja paikkansa, samoin kuin banaanin syönnille.
 
Mää en oikein usko, että vaikka se siinä 10min aikaisemmin ois ydinfysiikkaa laskenut ja ratkaissut Fieldsin teoreeman, että tuon tason ulostulo muuttuis mun mielessä yhtään miksikään. Vaan eihän näille wokepelleille tosiaan saanut nauraa missään tilanteessa, kun asia on niin vaikea. Syynä on aina ”väärä konteksti”, ”leikattu just sopivasti”, ”hitler”.

EDIT: Eli oli mun aate ja idolit mitä vain, niin jos siitä seurueesta joku päästelee tuon tason juttuja, niin mulla ei oo mitään ongelmaa nauraa muiden mukana sille että vittu mikä idiootti. Tuossa woke-jengissä se tuntuu olevan, että kunhan vain olet sitä "porukkaa" niin mikä tahansa täysin epälooginen paska menee, kunhan pysyy vain sillä puolen rajaa :D Ja sitä tulee sitten muu pöhinäjengi puolustamaan.
No täähän meni hienosti.
 
Tuli joku vähän sekavan oloinen nuorukainen juttememaan polkupyöräni lukituksesta, kun pysäköin tässä töihin tullessa.

Saa nähdä meenkö sitte kotiin bussilla.

Aika hyvin on pyörä lukossa, mutta paikka ei oo kauhean hyvä sinällään. Huonosti on paikkoja työpaikan lähellä.
 
Mää en oikein usko, että vaikka se siinä 10min aikaisemmin ois ydinfysiikkaa laskenut ja ratkaissut Fieldsin teoreeman, että tuon tason ulostulo muuttuis mun mielessä yhtään miksikään.
En tiedä mikä on Fieldsin teoreema mutta luulen että tässä puhut ns. potaskaa, koska jos kaveri olis ratkaissut teoreeman niin sitä ei varmaankaan linkkailtaisi ihan tanttana menemään pitkin internetsejä. En tosin itsekään ole katsonut haastattelua, voihan se olla että siellä on teoreemat sun muut ratkaistu hyvinkin.
Vaan eihän näille wokepelleille tosiaan saanut nauraa missään tilanteessa, kun asia on niin vaikea. Syynä on aina ”väärä konteksti”, ”leikattu just sopivasti”, ”hitler”.
Olenko minä siis wokepelle vai tuo tantta tuossa? Koko THL? Woke ryhmän kokoonpanon perään tässä on kyselty jo vuosia (?) eikä tyhjentävää listausta ole kuulunut. Minulle saa nauraa vapaasti jos haluaa ja uskon, että kun luet tätä tilitystä (tai woketilitystä :D) niin naurattaa vielä enemmän. En ole kieltänyt naurua.
Nauru on iloinen asia!
EDIT: Eli oli mun aate ja idolit mitä vain, niin jos siitä seurueesta joku päästelee tuon tason juttuja, niin mulla ei oo mitään ongelmaa nauraa muiden mukana sille että vittu mikä idiootti. Tuossa woke-jengissä se tuntuu olevan, että kunhan vain olet sitä "porukkaa" niin mikä tahansa täysin epälooginen paska menee, kunhan pysyy vain sillä puolen rajaa :D Ja sitä tulee sitten muu pöhinäjengi puolustamaan.
Siitä seurueesta taitaa tarkoittaa siis THLn väkeä tai vaihtoehtoisesti wokejengiä. Myönnän, että tantan kommentti oli melko tyrmistyttävä itsessään, mutta siinä on kuitenkin ihan oikeasti järkeä. Luulen tantan tarkoittaneen tilannetta, jossa verrataan 90- lukua tai jotain menneitä aikoja tähän päivään. Sillä, että sanotaan että ”meillä menee niin hyvin ettei muisteta että voidaan pahoin” luulen tantan tarkoittavan seuraavaa: ne henkilöt, jotka olivat aikoinaan nuoria (esim. 90- luvulla) eivät muista enää sitä aikaa tai että silloin oli samalla tavalla väkivaltaista. Nyt nämä silloiset nuoret on kasvaneet aikuisiksi ja ovat työssäkäyviä perheen isiä ja äitejä, jotka eivät enää samalla tavalla koe näköalattomuutta tai pahoinvointia (siis verrattuna heidän omaan nuoruuteensa).

Oma synnyinkaupunkini oli suomen mittakaavassa asukaslukuun suhteutettuna väkivaltaisin paikka koko suomessa, ja kyllä mä muistan kuinka jengi sai turpaansa sekä koulussa että kadulla. Silloin ns. paikalliset jengit (jotka oli 100% alaikäisiä) kävi tarkoituksella ärsyttämässä ”karvakäsipitseriassa” elantoaan ansaitsevia ihmisiä, jotta olisi syntynyt tappelu. Väkivalta on aina väärin teki sitä kuka tahansa.

Nuoret käyttäytyy tyhmästi (moninaisista syistä johtuen), ja vanhukset (joita me siis jo edustamme) tuomitsee tästä nuoria. Sen ei välttämättä tarvitse olla väkivaltaa, voi olla joko ihmeelliset vaatteet tai musamaku tai mikä tahansa. Tuossa Antilan haastattelussa muuten todetaan, että epäiltyjen kansalaisuus ei ole noussut erityisen huomion kohteeksi. Sitten kun lukee tuota ketjua vähän aikaa niin epäiltyjen kansalaisuus todetaan täytenä faktana, ja sen täytyy olla jokin muu kuin kantasuomalainen. Sen on pakko olla. Itse en tiedä epäiltyjen kansalaisuutta. Olipa alkuperä matu, mamu, somali tai joku muu niin väkivalta on aina väärin teki sitä kuka tahansa.

Haluan silti ottaa vielä yhden näkökulman väkivaltaan. Tässä jutussa puhutaan syksyn aikana esille tulleista 20 tapauksesta, jossa ryöstäjä on käyttänyt väkivaltaa ja ryöstänyt uhrin. Kaikki 20 tapausta on väärin ja on hyvä, että tämä asia saa nyt huomiota. Toisaalta taas jos mietitään väkivaltaa yleensä niin suomi muuten sattuu olemaan euroopan kontekstissa toiseksi vaarallisin valtio naisille. Siis toiseksi vaarallisin. Lisäksi joka kolmas nainen kokee väkivaltaa lähisuhteessaan elämänsä aikana, eli suomeksi sanottuna saa turpaansa puolisoltaan. Se on suurin piirtein 925 000 naista, jotka saa kokea turpaanvetoa elämänsä aikana puolisonsa toimesta lähisuhteessa. Väkivalta on aina väärin teki sitä kuka tahansa.
 
Tuli joku vähän sekavan oloinen nuorukainen juttememaan polkupyöräni lukituksesta, kun pysäköin tässä töihin tullessa.

Saa nähdä meenkö sitte kotiin bussilla.

Aika hyvin on pyörä lukossa, mutta paikka ei oo kauhean hyvä sinällään. Huonosti on paikkoja työpaikan lähellä.

Kövin ottamassa vielä varmuudeksi kuvat pyörästä ja sen lukituksesta, jos tulisikin joku kotivakuutuskeissi tästä.
 
Viime lauantaina sai itse hetken kokea Helsingin katuväkivallan mahdollisuuden, kun tulin ~yhdentoista aikaan Huopalahden asemalle ja nousin portaita. Samaan aikaan kun lähestyin portaita, huomasin että joku nuorisoporukan tyyppi katsoi minua, lähti kävelemään tismalleen samoihin portaisiin, ja kiihdytti vauhtia sen verran että oli portaissa noustessa kirjaimellisesti kylki kiinni.

Kysyin vaan "oliko jotain asiaa".

Tämä tyyppi sitten alkoi huutelemaan että MITÄ SÄ TÖNIT MUA, MIKÄ SUA VAIVAA jne. En oikeastaan saanut lopusta selvää, koska mulla oli pipon alla vielä piilossa korvanapit, jota tämä tyyppi ei ymmärrättävästi älynnyt. Hymyilin vain ja jatkoin rauhassa kävelyä ylös asti. Olin juuri sopivasti humalassa, etten osannut ajatella tai välittää huutelusta ja mahdollisesta "kutsun kaverit ja hakataan sut" -skenaariosta sen enempää.

Eivät tulleet onneksi perään, jäi jonkun räkänokan pullisteluksi. Tämä on ihmislaji joka vituttaa mua ehkä eniten, koska oletan kaiken maailman Erdogaanien ja Putinien olleen ihan samanlaisia persepäitä jo lapsuudessa. Ei haittaisi jos pyyhkiytyisi geenialtaastamme kokonaan.
 
Huomenna olisi ollut pikkujoulut. Eka vapaa ilta useampaan kuukauteen, mutta eiköhän emäntä saanut koronan ja nyt näyttäisi vahvasti siltä, että se on minuunkin vihdoin iskenyt. Voi helvetin perse. Olen tässä pari kuukautta tehnyt viisi arkipäivää töitä, viikonloput ollut yksinään hoitamassa lasta (tai lapsia). Satunnaisesti myös arkisin olen suoraan töistä joutunut yksinään hoitamaan huushollia. Jotenkin olen jaksanut sitä sillä verukkeella, että mulla tässä marraskuun lopussa on sentään se yksi ilta, kun saa heittää vapaalle. Ja nyt sekin sitten meni tähän näin.
 
Tuli joku vähän sekavan oloinen nuorukainen juttememaan polkupyöräni lukituksesta, kun pysäköin tässä töihin tullessa.

Saa nähdä meenkö sitte kotiin bussilla.

Aika hyvin on pyörä lukossa, mutta paikka ei oo kauhean hyvä sinällään. Huonosti on paikkoja työpaikan lähellä.
Oisit sanonut että pyörä antaa varkaille tappavan sähköiskun!
 


Aika surulliseksi mennyt tilanne Suomessa, kun poliisiviranomainenkin vakavissaan neuvoo, että ihmiset eivät saisi päästää ystäviä tai lähiomaisia kulkemaan yksin kaduille.

Saako naisia jo opastaa myös välttämään raiskauksia olemalla kulkematta kaduilla yksin?

Raiskuita ei tapahtuisi, jos naiset eivät tuolla kuljeskelisi ympäriinsä. Oikeastaan raiskaukset osoittaa, että meillä on kaikki hyvin, kun me pystymme huomaamaan ne.
:dolan:
 
Tohon ryöstelyhommaan, piti miettiä vähän aikaa millaiseen muotoon tän kirjoittais mutta, aika moni varmaan miettii että mikä se ero tämän hetkisen tilanteen ja sellaisen välillä on mitä joskus on ollut.

Ainahan Suomessa on ollut niitä yksittäisiä idiootteja jotka alkaa tappelemaan jossain ja lentää sitten pihalle. Tai sellaisia jotka aina isommissa juhlissa aiheuttaa kaaoksen ja sellainen on nähty normaalina että sellaisia vaan on. Ja random kännissä tehtyjä väkivaltatapauksia vain on, ja se on ollut tavallaan normaaliksi miellettyä että sellaista tapahtuu.

Mut miten tämä nykymeno eroaa niin voisi puhua aktiivisesta rappiokulttuurin leviämisestä, sillä mehustelusta, sellaisen näyttämisenä jotenkin mukamas haluttavana asiana.

Ennen yksittäiset perseilijät nähtiin aina jollain tavalla hylkiöinä ja sillä miten yksilöt käyttäytyivät oli sosiaaliset seurauksensa niille henkilöille. Eikä ollut sosiaalisen median verkostoja joissa esittää sellaista toimintaa jotenkin haluttuna, positiivisena, tai kannustaa muita samanhenkisiä apinoita käyttäytymään vielä enemmän sillä tavoin.

Nykyisin joku toiselta takin ryöstävä voi jakaa tiedon siitä helposti muille samanhenkisille vaikka ne olis toisella puolella maata, ja kerätä sellaisten ihailut jotka näkevät kyseisen toiminnan jotenkin positiivisena. Ja kun seurauksia tollaisen rappiollisen käytöksen levittämistä kokonaiseks sosiaalisessa mediassa leviäväks alakulttuuriks ei ole, niin tottakai sellaista jatketaan jos ei ole mitään kunnollista seinää mihin törmätä pää edellä sitä tehdessä. Päinvastoin, meillä on niitä jotka eivät haluaisi missään nimessä olla edes tajuamassa asiaa, tai olisivat valmiit melkein silittämään tollaisten päätä ja ymmärtämässä niitä.

Mut ehkä tarvittais vaan tarpeeksi niitä jotka ei katsele tollaista hyvällä ja näkisivät että kun kerran on hienoa käyttäytyä kuin elukat, niin sitten myös seuraukset vähintään sosiaalisella tasolla pitäisi olla sen mukaisia.
 
Meinasin myös aloittaa hassuttelun, mutta koska aihe on vakava niin yritin pysyä edes jotenkin asiassa, vaan paskat.

Tässähän on nyt semmonen tilanne että kun nainen tulee ensin Tampereen kadulla ryöstetyksi ja saa siinä sivussa pahasti turpiinsa + menettää korkokenkät niin sitten on kiva mennä kotiin, jossa vastassa on puoliso, joka syyttää naista liian humalassa olemisesta/liian lyhyestä mekosta/kenkien menetyksestä/siivoamatta jättämisestä/perunoiden keittämisestä ja vetää uudelleen turpaan oikein kunnolla. Oppiipahan olemaan hemmetti. Ensi kerralla kannattaa vaan pysyä kotona hellan ääressä, säästyy ainakin turpaan saamiselta, kotona voi toki puoliso vetää turpaan niin halutessaan vaikka joka päivä. Nainen on miehen omaisuutta ja naisen turpaan vetämisestä saa päättää ainoastaan oma puoliso. Oikeastaan turpaan vetäminen osoittaa, että meillä on kaikki hyvin kun naiset vaan pysyisivät kotona saaden turpaansa emmekä me muut huomaisi sitä.
Kirjaudu tai rekisteröidy katsoaksesi spoilerin sisällön.
 
Tohon ryöstelyhommaan, piti miettiä vähän aikaa millaiseen muotoon tän kirjoittais mutta, aika moni varmaan miettii että mikä se ero tämän hetkisen tilanteen ja sellaisen välillä on mitä joskus on ollut.

Ainahan Suomessa on ollut niitä yksittäisiä idiootteja jotka alkaa tappelemaan jossain ja lentää sitten pihalle. Tai sellaisia jotka aina isommissa juhlissa aiheuttaa kaaoksen ja sellainen on nähty normaalina että sellaisia vaan on. Ja random kännissä tehtyjä väkivaltatapauksia vain on, ja se on ollut tavallaan normaaliksi miellettyä että sellaista tapahtuu.

Mut miten tämä nykymeno eroaa niin voisi puhua aktiivisesta rappiokulttuurin leviämisestä, sillä mehustelusta, sellaisen näyttämisenä jotenkin mukamas haluttavana asiana.

Ennen yksittäiset perseilijät nähtiin aina jollain tavalla hylkiöinä ja sillä miten yksilöt käyttäytyivät oli sosiaaliset seurauksensa niille henkilöille. Eikä ollut sosiaalisen median verkostoja joissa esittää sellaista toimintaa jotenkin haluttuna, positiivisena, tai kannustaa muita samanhenkisiä apinoita käyttäytymään vielä enemmän sillä tavoin.

Nykyisin joku toiselta takin ryöstävä voi jakaa tiedon siitä helposti muille samanhenkisille vaikka ne olis toisella puolella maata, ja kerätä sellaisten ihailut jotka näkevät kyseisen toiminnan jotenkin positiivisena. Ja kun seurauksia tollaisen rappiollisen käytöksen levittämistä kokonaiseks sosiaalisessa mediassa leviäväks alakulttuuriks ei ole, niin tottakai sellaista jatketaan jos ei ole mitään kunnollista seinää mihin törmätä pää edellä sitä tehdessä. Päinvastoin, meillä on niitä jotka eivät haluaisi missään nimessä olla edes tajuamassa asiaa, tai olisivat valmiit melkein silittämään tollaisten päätä ja ymmärtämässä niitä.

Mut ehkä tarvittais vaan tarpeeksi niitä jotka ei katsele tollaista hyvällä ja näkisivät että kun kerran on hienoa käyttäytyä kuin elukat, niin sitten myös seuraukset vähintään sosiaalisella tasolla pitäisi olla sen mukaisia.
Tässä viestissä on aika paljon hyvää asiaa.
 
Tässä viestissä on aika paljon hyvää asiaa.

Kiitos, yritin saada sanalliseen muotoon sellaisen mikä varmasti monella muullakin on jotenkin "fiilispohjalla", eli vaikka esimerkiksi käsitettä väkivaltaisuus on aina ollut, niin minkä takia tollainen meno kuitenkin varmasti tuntuu monelle sellaiselta että jotain eroa siinä on. Miksi se tuntuu sellaiselta ettei sellaista ennen ollut, niin ehkä se ero tulee juuri siitä miten tiedon levittäminen siitä on muuttunut, ja miten asiat pääsee nykyaikana kytkeytymään enemmän toisiinsa ja muodostumaan nopeasti epäselkeillä rajoilla oleviks alakulttuureiks
 
Jahans, flunssanoiretta pukkas aamun jälkeen. Ihmettelin et miten on parissa pakkas-asteessa hirvee kylmyyshorkka. Himaa tullessa mittasin lämmöt ni 34. Vähä röhää täs ollukkii, ni loppupäivä iisisti. Huominen varmaan kääntyy saikulle. Teetä ja buranaa tässä nyt sit
 
Takaisin
Ylös Bottom