Ketutus-/murehtimisketju

Oli tosiaan viime viikolla ns. pitkä viikonloppu, ke-su. Oli ihan jees viikko. Tuli oltua himassa ja chillattua jne. En edes pahemmin ryypiskellyt.
Tänään sitten töihin ja fiilikset meni heti. Sellainen perus maanantaimasennus, mutta pahempi.
Sit meni hetki, niin sain kuulla että kaikille muille on maksettu 200€ tavoitepalkkiot, mutta ei mulle.
Meni fiilikset vähäh enemmän sitten.
Oli sopivasti vielä pomon kanssa kehityskeskustelu tänään. Ei siitä nyt mitään ihmeempää kehittynyt, mutta pomolle totesin että lähden himaan.

Mulla on rahatilanne mallia vitun heikko. Tollanen 200€ lisä olis ollut enemmän kuin tarpeeseen. No, onhan mulla luottokortilla varaa että ei tässä.

Mutta kuitenkin. Minä juon nyt kaljaa. Huomenna normipäivä.
 
Ttu että mua ärsyttää muuten toi että jos firma mokaa, niin ne sit korjaa sen asian "joskus myöhemmin".

Se pitää saatana korjata aivan välittömästi vaikka menis kaikki asiat pieleen. Joku järjestelmä tollasiinkin tilanteisiin on oltava.

Vaimolle unohdettiin maksaa (palkkakuitin mukaan) kanssa joku 150-200e ja nyt ne toivoo että ehtis vielä muuttaa ennen varsinaista palkanmaksua. Toivoo.
 
Ttu että mua ärsyttää muuten toi että jos firma mokaa, niin ne sit korjaa sen asian "joskus myöhemmin".

Se pitää saatana korjata aivan välittömästi vaikka menis kaikki asiat pieleen. Joku järjestelmä tollasiinkin tilanteisiin on oltava.

Vaimolle unohdettiin maksaa (palkkakuitin mukaan) kanssa joku 150-200e ja nyt ne toivoo että ehtis vielä muuttaa ennen varsinaista palkanmaksua. Toivoo.

Joskus vanhoina hyvinä aikoina työ äijillä on ollut helpompaa, kun palkat maksettiin kirjekuoressa suoraan käteen ja saattoi förskottiakin saada käteisenä käteen kun vaan kysyi. Tollaset palkkiotkin olis palkkasihteeri antanut lipastosta heti kun virhe on huomattu.

Nykyään tarvii mennä protokollien ja tietokoneiden mukaan kaikessa ja kaikki on paskemmin.
 
Kuuntelin musiikkia ja minuutin tauon aikana iPhone pimentyi. Akun ois pitäny kestää viel huominenkin päivä.

Toki musat vois olla pääluurissaki, mut nyt loppupäivä ilman musiikkia😭
 
Lähti päälle pitämällä nappuloita pohjassa 10sek😊
Ei viel iPhone 4 päässy eläkkeelle
 
Jahas ja oon tulossa kipeeks, alko yhtäkkiä heikottamaan ihan huolella.

Aina sopivasti lomalle!
 
Ei tässä näin pitäny käydä.

m8bQ3Cf.gif
 
Joululoman jälkeen töihin palaaminen... vähän oli unirytmi hakusessa! Yhen aikaan oli vielä 100% pirteä olo.
 
Kehityksen kehittyminen ärsyttää taas.

Kuulokkeet meni rikki. Vein takuuhuoltoon (josta varmaan tulee bumerangina takaisin ilman korvausta) ja ostin uudet kuulokkeet tilalle.
No heti alkuun oli järkytys, kun kaikki äänet kuulosti PASKALTA.
Testailin omilla biiseillä, niin kuulosti kuin olisi ollut joku mp3 pienimmällä mahdollisella laadulla soimassa. Rumpufillitkin jotenkin kummallisesti filtteröityi satunnaisesti pois. Filli saattoi alkaa ja yhtäkkiä loppua kesken, tai olla kuulumatta silloin kun sen pitäisi kuulua ja ihan lopussa tulla muutama rummun ääni yhtäkkiä.

No sitten kattelin, että laatikossa oli mukana joku USB-lisäpalikka. Kytkin sillä koneeseen, niin jonkin aikaa se jotain asenteli ja sitten kuului äänet täysin moitteettomasti ja hyvin. Kuulokkeita on nyt sitten pakko pitää USB:llä kiinni koneessa. Jos laittaa suoraan koneeseen tai mikseriin, niin ääni on sitä täysin rupista paskaa. Pari vuotta sitten ostettu kallis mikseri on nyt sitten turha kapistus, kun nämä kuulokkeet eivät toimi oikein sen kautta.

Mikä siinä on, että kuulokkeetkaan eivät voi toimia enää niin että laittaa vaan koneeseen ja homma toimii? Miksi täytyy asennella jotain vammaista paskaa ja miksi ääni on rupista paskaa, jos niitä asennuksia ei asentele?

Kaiken huipuksi paketissa lukee DISCORD CERTIFIED. Vähemmästäkin menee kiinnostus ja into kaikkeen.

Ennen oli paremmin. Ostin uuden hiirenkin, kun edellinen halpishiiri tuplaklikkaili itsestään minkä ehti ja teki muitakin haamujuttuja. Kyllä ennenvanhaan halvatkin hiiret toimivat.
 
Takaisin
Ylös Bottom