Yöthreadi

Peitto pitää olla aina maximaalisessa muumiotilassa ettei möröt pääse sisäpuolelle
 
Kohta yövuoro loppu🙂
 
Näin on. Ens kerralla kalja auki ja sen jälkeen takas sänkyyn.

Meillä oli vuosi sitten työpaikalla sellainen sydämen/unenlaadun hyvinvointitutkimus, jossa oltiin sensorit rinnassa kolme päivää, josta sitten piirtyi käppyrät paperille. Piti myös merkitä liikunnat ja alkoholinkäytöt jne. muistiin.

Mulla oli koko porukan parhaat unikäppyrät/palautumiset siltä yöltä, kun olin ennen nukkumaanmenoa juonut yhden 0,5L saunakaljan. Analytiikasta vastaava "personal raineri" ihan suositteli mulle kaljaa ennen nukkumaanmenoa, kun vaikuttaa niin positiivisesti palautumiseen. Yleensä vaikutus on juuri päinvastainen. :D
 
Meillä oli vuosi sitten työpaikalla sellainen sydämen/unenlaadun hyvinvointitutkimus, jossa oltiin sensori rinnassa kolme päivää, josta sitten piirtyi käppyrät paperille. Piti myös merkitä liikunnat ja alkoholinkäytöt jne. muistiin.

Tää ois ollut kiva tallentaa oman normiviikonlopun osalta eli se pe&la pelkkää olutta ja rasvapaskaa sekä sitten vielä mahdolliset korjailut ja paskamätöt sunnuntailta.
 
Tää ois ollut kiva tallentaa oman normiviikonlopun osalta eli se pe&la pelkkää olutta ja rasvapaskaa sekä sitten vielä mahdolliset korjailut ja paskamätöt sunnuntailta.

Muista että se ei ole enää sun normi.
 
Tännekin tää sama: Huomenta
 
Kello on pikkusta vailla kolme (ja valtakunnassa kaikki hyvin). Yössä kuullaan Rogue Galaxy - The Misty Town


------

Edit: Katsellut tässä yön tunteina Baldur's Gate ykkösen let's playta YouTubesta. Jännä miten sitä tekee taas mieli pelata tuokin peli uusiksi, vaikka ensimmäisellä kerralla sai vähän kiroilla sen verran, että mahtaisi olla parempi kun antaisi vaan olla siinä yhdessä ~6 vuoden takaisessa pelikerrassa. Tosin oikeastaan kakkonen oli se mistä perustin vähemmän.
 
Takaisin
Ylös Bottom