Vinyylihankinnat

Vähän oli jo pelko perseessä että jääkö nämä sitten tulematta CDONista kokonaan (kun väittävät että julkaisu on vasta tammikuun lopussa), niin päätin hakea sittenkin sieltä Äxästä. Nouto vaan vähän viivästyi koronaeristyksen takia.

Dark Funeral - Diabolis Interium Limited Edition Oxblood Orange 2LP (288kpl painos) 25,99e
Dark Funeral - Attera Totus Sanctus Limited Edition Oxblood Orange LP (300kpl painos) 19,99e

248F708A-E590-4095-B839-F8C7D9F1FC08.jpeg

EA1B34D7-C63D-4A3B-AA54-395BBAE60B13.jpeg

Vielä ois siis 2 bändin vanhaa levyä odottamassa julkasua. Voi olla että joutuu niidenkin kanssa Äx-kaupoille myöhemmin, kun CDONin nykytouhu on aivan syvältä.
 
Kahta viimeistä eri settiä, eli tämänpäiväistä (ylempänä) ja laitetaan tuo aiempikin nyt samaan kun ei ole tullut postailtua tänne sitten edellisen elämän:


20220125_223753.jpg

VOIVOD - War And Pain (Banzai orig.)
TIAMAT - Clouds (Century Media orig.)
ADRAMELECH - Pure Blood Doom (Nuclear Abominations re-)
CHILDREN OF BODOM - Something Wild (Svart re-)

Bodomi lähti vähän läpällä messiin kun Svart oli nuo vinyylillä uusiojulkaissut tässä taannoin. En nimittäin ole kunnolla kuunnellut Bodomia yhtään sitten teinivuosien jolloin illanistujaisissa aina kaverit luukutti sitä. Ostin Hatebreederin sekä Follow The Reaperin jo aiemmin vinyyleinä ja nyt tuon Something Wildin. Meinasin että hommailen nuo kolme ekaa hyllyyn sellaseen kevyempään kuunteluun ja virkistän teinimuistoja. :D Näin pitkän ajan jälkeen oli ihan hauska kuunnella ne kaikki 3 läpi. Eka on meikästä selvästi näistä heikoin ja Hatebreeder paras noista, FtR siinä lähes samoissa. Neljättä levyä tsekkasin tuubista ja kuulosti modernimpien vokaalien ja riffien puolesta sellaiselta ettei iske pätkääkään, niin jätin noihin kolmeen ekaan oman kokoelman osalta.

20220125_224318.jpg

Tämä aiempi tilaus oli sitten sitä perinteisempää itseään omaan kokoelmaan, eli vähän vanhempaa death/thrashia ja eeppisempää 80-luvun US-power metallia jne.

CIRITH UNGOL - Frost And Fire (40th anniversary re-, Metal Blade)
ANNIHILATOR - Refresh The Demon (SPV/Steamhammer re-)
SEPULTURA - Schizophrenia (90-luvun alun uusiojulkaisu, Roadracer Tähän meni broidin joululahjana saatu lahjakortti)
MANILLA ROAD - Out Of The Abyss (High Roller, 2021 re-)

Metal Bladen viimeaikojen uusiopainokset 80-luvun hevilätyistä on kuulostaneet todella päteviltä. High Roller painaa yleensä myös ihan hyvää uusiojulkaisua ja niitä tulee hommailtua aina välillä.

Tuota aiemmin mainittakoon että tuli hommailtua suomalaisen SHOCK TILT:in Night-Fight EP mikä noista kuvista uupuu. Bändi saattaa nykyisellään olla tunnetuin lähinnä vanhoista Alibin artikkeleista, ja sekin keissi varmaan painunut jo unholaan. Nimikkobiisi on ihan hyvä siinä. Voisi melkein kaivaa senkin tähän samaan settiin tuolta jostain Suomi-puolelta. EDIT: siinä.


20220125_232852.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Kusti polki pari lättyä elikkäs Mersun Melissa Svartilta n. 2kybää + pk:t, ja sit! Ihanan Jessie Fryen LEVYKÄINEN saapui ihan Yhdysvalloista asti, NRW:n omasta verkkopuodista tilattuna. Oli vielä yks kappale jäljellä, jonka onneks ehdin napata itselleni. Tääkin oli parin kympin pintaan, toki sit vielä postit ja tullit ja alvit päälle. But worth it!

On itelle kuluvan vuosikymmenen synth/retrowave-albumi jo nyt, paitsi sitten kun Jessie joskus julkaisee uuden albumin joka mahdollisesti ylittää tämänkin. Tällä naisella on enkelin ääni. :love:

levykaiset.jpeg
 
Pikku prinssin soundtrack 8€ Levykauppa 33rpm Kokkola.
En tienny että kirjasta on animaation lisäks myös näytelty elokuva. Animaation kyllä muistan etäisesti lapsuudesta.

IMG_20220130_175853.jpg IMG_20220130_175904.jpg
 
Takaisin
Ylös Bottom