Parhaat eläimet

Jos fiktiiviset lasketaan:

 
Raitalehvähevonen

"kuulin että voin olla isona mitä tahansa joten rupesin puuksi"

1024px-Leafy_Sea_Dragon_SA.jpg

edit: Lisäksi kukaan ei ole vielä käyny valistamassa noille että urosten synnyttäminen olis luonnonvastaista toimintaa
Kai ne naaraita synnyttää myös suunnilleen samassa suhteessa. Mutta joo, aivan yhtä "luonnotonta" kuin joidenkin kädellisten tyynnyttely-yritykset aggressiivisia yksilöitä kohtaan hieromalla näiden genitaalialueita, tai banaanikärpäskoiraiden seksin harjoittelua toisten koiraiden kanssa (samaa tekee myös leijonat) sitä varten, että sitten kun päästään ns. oikeisiin hommiin niin ne osataan paremmin, tai ryhmän vahvimman vuokkokalakoiraan muuntuminen naaraaksi kun sen ryhmän hallitseva naaras kuolee.
Mutta silti kastemato on paras.
 
Laiskiaiset:
250px-Bradypus.jpg
Onneksi ehdin nähdä Cocon Korkeasaaressa ennen kuin se kuoli! Kuvassa ei Coco.

Koalat:


Pesukarhut:

Täällä meidän lähellä on autopesula, jossa on pesukarhu maskottina sellaisessa häkissä. Siitä tulee samalla hyvä ja samalla tosi paha mieli. Automaattipesulan löytyminen on kyllä saanut meidät vaihtamaan pesukarhupaikasta pois.


13 sivua sössötystä ja silti puuttuu laiskiaiset ja kabyparat.

sloth.jpg


Elä puhu paskoo.
 
Lukematta näitä koetaan!
Lukematta voi postata uusia kuvia ja videoita jo mahdollisesti aiemmin esitellyistä parhaista eläimistä, mutta lukematta ei voi väittää ettei niitä parhaita eläimiä ole aiemmin ollut jos niitä on ollut.
 
Sen siitä saa kun olin lukenut 2-3 ekaa sivua aikaisemmin, ja muistelin ettei siellä moisia ollut, ja sitten selasin vaan loput sivut nopeasti läpi että ei näy ei. :( Pitäs kaikki eläinkuvat katsoa ihan ajatuksen kanssa!

...tai edes käyttää sitä hakua varmuuden vuoksi.
 
Sen siitä saa kun olin lukenut 2-3 ekaa sivua aikaisemmin, ja muistelin ettei siellä moisia ollut, ja sitten selasin vaan loput sivut nopeasti läpi että ei näy ei. :( Pitäs kaikki eläinkuvat katsoa ihan ajatuksen kanssa!

...tai edes käyttää sitä hakua varmuuden vuoksi.
Älä huoli. Pääasia, että on lisää matskua laiskiaisista ja kapybaroista.
 
Nykyajan sukupuuttoon kuolleista eläimistä puolestaan tulee paha mieli.

Esim. Pussihukka - viimeinen yksilö (tiedettävästi) kuoli 1936 :(

Thylacinus.jpg
Awww, jotenkin aivan uskomattoman symppiksen näköisiä:(. Jos saisin valita olevani joku muu eläin kuin ihminen, niin haluisin olla just tuommoinen.

Pääasia, että on lisää matskua laiskiaisista

Laiskiaisistakin se esihistoriallinen norsunkokoinen versio oli siisti. Gargantuaalinen laiskiainen, mitä muuta tarvii sanoa? Miettikää nyt hetki sitä mammuttimaista laiskiaista. Näitä eleli Etelä-Amerikassa vielä about 10 000- 8500 eKr asti saakka ja fossiililöydöt lakkaa justiinsa tältä ajalta jolloin ihmiset saapui metsästämään.

 
Viimeaikoina katellu japaninpoikien saukkokanavia tuubista, näitä on useempi kanava saukkoja täynnä

Söpöjä viiksivalluja kun syövät ja kourivat käsillään hyvin ihmismäisesti ja luonnollisesti ottavat elämän rennosti selällään maaten ja pallit tuulessa heiluen

 
Takaisin
Ylös Bottom