Päivän aihe

Tarttis käyttää mutta kovin vähän tulee käytettyä. O'keeffes on ollut täälläkin suosiossa käsi-ja jalkarasvana. Noita perusihorasvoja kyllä välttää mielellään pakkasilla kun useimmat tuppaaavat sisältämään vettä ja näin kuivattavat ihoa lisää.
 
En, miehet eivät käytä ihonhoitotuotteita.

Ellei volvon rassauksessa käsiin pinttynyttä rasvaa lasketa.

Miehet eivät rassaa mitään volvoja tai aja autoilla. Miehet kulkevat paikasta toiseen lihasvoimin Paavo Nurmen viitoittamaa tietä. Matkalla saatetaan hakata nuijalla ruoaksi joku mammutti tai pari.
 
En,,, totellakaan,, käyty,, rasvoja!! 11käyttäkööt akat!,, ja homot rasvojaan,,,

No ei, mulla on vitun kuiva iho, niin naamaa ja käsiä saa rasvata. Puoliso noita aina hankkii kun tietää mitkä toimii ja niitä sit käytelly.
 
Päivän aihe (keskiviikko): Käytätkö ihonhoitotuotteita?

Ei tarvinne tuon enempää lisäselvittelyä. Mulla on menossa nyt elämäni ensimmäinen ihan ikioma pullo kosteusvoidetta. Oon tässä viimeisen vuoden aikana ja etenkin tässä talvella alkanut kärsiä aika pahasti kuivasta ihosta. Naama hilseilee ja kädet on välillä kuin spitaalisella. Tekee paljon hallaa nyt tuo, kun on pyöräillyt kovissakin pakkasissa ja kun mä käyn parhaimpina/pahimpina päivinä kolmesti päivässä suihkussa. Tämä on onneksi aika kevyttä rasvaa, mä kun en yhtään pidä siitä sellaisesta fiiliksestä, että on vaikka rasvaiset kädet, niin kuin joistain avokin äkäisemmistä rasvoista tulee pitkäksi aikaa.

Joku tommonen Cerave -rasva. Tuossa oli hauska, kun pullon ympärillä oli sellainen liukas pahvihässäkkä ympärillä, jossa luki tuotteen nimi ja tuotetiedot vain venäjäksi. Liukkaan pahvihässäkän kun otti pois, niin ite pullon kyljessä on tuotekuvaukset italiaksi JA venäjäksi. Ei oikein logiikka avaudu.

Huulirasvoja oonkin kyllä käyttänyt melkein niin kauan kuin muistan. Tuntuu välillä, että huulet lähtee rohtumaan jo siitä, jos huomaa lähteneensä jonnekin ilman, että on puikko messissä...


Kuorintavoidetta, jotain halpaa Tokmannin tuotetta joka toimii kun junan vessa.

Suihkusaippuaa ja tukanpesuainetta, jos nämä nyt lasketaan.

Mitään rasvoja tai muita en käytä.
 
Kyllä pesuaine pitää olla nestemäistä ja pullossa lukea joku tai kaikki seuraavista avainsanoista: "men", "sport" tai "formula".

Hahah, en tiedä oonko ennenkin maininnut asiasta, mutta nauratti kerran niin pirusti kun joku oli oikeasti tutkinut mitä naisten ja miesten tämmösiin ihonhoitotuotteisiin tungetaan, niin ei niillä mitään eroa ole kuin pakkaus, ja miesten tuotteissa lukee "new technology" :D :D
 
Ite käytän ties mitä hedelmän tuoksuisia mikä nyt käteen sattuu. On noita MEN juttuja kans mut sama se haiseeko formulalle vai kukille.

Kokeile seuraavalla kerralla sellaista, jossa lukee "sport".
 
Huulirasvoja tulee käytettyä, kun helposti huulet alkaa halkeileen. Välillä joutuu jalkoja rasvaan ettei kovettumia syntyis.

Muuten en vie tarvinnut, ei muuten oikein iho kuivu. Vaimo välillä tykkää laitella kaikenmoisia happohoitoja mun kasvoille vaikken itse niin välittäis.
 
Takaisin
Ylös Bottom