Lautapelihankinnat

Onkos tuo Aliens peli muuten minkälainen ja onko hyvä?

Itselle pelin teema antaa huomattavan lisäarvon. Miniatyyrit on ihan hienoja, mutta ne pitää koota itse – tällainen savotta karkottaa osan pelaajista suoraan.

Itse tykkään siitä, että peli on täysin co op, eli kenenkään ei tartte ohjata alieneja, vaan "tekoäly" hoitaa sen. Myös soolona voi pelata, jos ei ole kavereita. Lisäksi tuohon on saatu yllättävänkin hyvin tuotua leffan henkeä ja sellaista ahdistavuutta. Ei mikään superraskas dungeon crawler myöskään, mut ohjeet välillä vähän turhan tulkinnanvaraisia, eli talosääntöjä on hyvä tehdä tai sitten lukaista netistä miten muut ovat tulkinneet tiettyjä kohtia.

Mutta tohon kun laittaa Aliens-soundtrackin taustalle soimaan ja illan hämärässä aloittelee kamppista, niin on siinä tunnelmaa ja fiilistä.
 
Ei varsinainen peli, mutta lisähahmo Gloomhaveniin! On nää nykypäivän 3D tulosteet kyllä laadullisesti parantunu aivan hulluna niistä alkupään "raidallisista".

Tääki on niinku tehtaalta tullu

IMG_2429.jpeg

IMG_2430.jpeg

Ostopaikka Etsy ja hintaa oli jotain 14€ total.
 
Ostin tänään Gröbilys-kaupasta: Ticket to Ride.

IMG_20230117_222903.jpg

Eipä ole tullut ikinä tätä pelailtua, mutta muksut innostui niin lujaa joululahjaksi saadusta Catan Juniorista, että mietin jos koittaisi tätäkin sitten niin saa vähän vaihtelua.

Tämä peli vituttaa ihan vaan sen takia, että aina kun tämän on joutunut kirjastossa hyllyttämään on pärähtänyt beatlesit soimaan päässä täysiä.

 
No niin, yksi Hopeanuoli-keräilyn graalinmaljoista kotiutettu. @Lois Lame tämän tosiaan bongasi kirpparilta hintaan 3,20€. Heitin silloin hinta-arvioksi 50-100€, mutta tiedusteltuani asiaa Ginga-keräilyryhmästä, maksetaan näistä nykyään sellaiset 200€. :D

Kerroin tästä toki suoraan Lois Lamelle ja väännettiin sitten kaupat loppuun vaihtokauppojen merkeissä.

Kuvausrekvisiittana vielä VHS-kasetit, joita tällä palapelilla on kai aikoinaan promottu. Tarina kertoo, että näitä on saanut esim. huvipuistojen narunvedosta palkinnoksi jne, mutta todella harvinainen keräilyesine yhtä kaikki. Tiedossa on muutama kappale jälkipolville säilyneenä.

20230406_181517.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Kuopion alueella on ilmiselvästi enemmänkin näitä Hopeanuolikeräilijöitä, tämän oman kopion ostin parilla eurolla n. 5 vuotta sitten Kuopion keskustan Citypörssistä.

Tarkoitus oli kyllä antaa tämä jälkikasvulle käyttöön, mutta parin sadan euron arvoinen palapeli on kyllä omalle kukkarolle vähän liikaa. :D

IMG_20230407_171654.jpg
 
Takaisin
Ylös Bottom