Horizon (II): Forbidden West

Köh!

A3BC4103-6AF0-402B-83E4-1778CEC7A176.jpeg

Ja:



Tuntui oikeasti saatanan typerältä, että ton läpäsyyn tarvittiin periaatteessa mun kymmenien vuosien kokemus tappelupelien comboista, koska toi peli ei oikeesti SELKEÄSTI kerro mitä se haluaa sun tekevän. Vaihtoehtoisesti vois toki yrittää aivan randomilla kunnes osuu oikeaan.

Testailin vaan erilaisia ideoita mitä tuli siitä juosten kustusta pohjasta mitä peli tarjoaa.

Siis toki joissain kohissa on selkeät ohjeet, mutta tarpeettoman epäselväksi menee sitten toisaalta. Ainakin yhessä jouduin käyttämään varmaan kymmeniä yrityksiä.

Jos ei ois ollut platinum mielessä, niin en ois missään nimessä suorittanut noita.

Alle 20% on suorittanut trophyn minkä pitäs olla periaatteessa aivan helppo, kertoo aika paljon.

2DBBDE16-0525-4944-ABE6-0CE793E620CB.jpeg

Joo tuu vaa leuhkii siinä, tiedän kyllä et oot platinoinu :D

Mut joo, mutta toi on jotenkin random. Kokeilin sitä treenimuotoa, ni tein tyylii 10x suhteellisen identtisesti kaikki, niin 3-4x niistä se hyväksy ne :D

Mutta joo, peli on ihan perkeleen buginen.

Yhes ajojahtikisas kävi supermariokartit, maalisuoralla osu nuoli, tulin maaliin niin peli sekos ja jäi vaan sellasee shokkitilaa ratsastaa suoraa ilman kontrolleja.


Sitte pelasin Areenaa, tapoin koneet ja aika vaan rullaa siinä.

Tänääkii saanu bootata peliä useamman kerran, onneks ei ole latausajat pitkiä.
 
Mä en kyllä kauheesti törmännyt bugeihin, mutta se toistu muistaakseni 3-4 kertaa että FPS laskee muutaman luokkaan ja alkaa pyörimään normaalisti vasta kun käynnistää uudelleen.
 
Mä en kyllä kauheesti törmännyt bugeihin, mutta se toistu muistaakseni 3-4 kertaa että FPS laskee muutaman luokkaan ja alkaa pyörimään normaalisti vasta kun käynnistää uudelleen.
Eipä niitä sillee tunnu siinä main storyssa olevan. Ne bugit on sen ulkopuolella

FPS-droppii törmää jatkuvalla syötöllä ja yleensä tulee sellasis tilanteissa et kone alkaa sylkee jotain, ni jumahtaa kunnolla sillee et saat turpaas ku jossain PS1 Tekkenis konsanaan, kun kombosarja on päällä ettei voi muutakun ootella :D
 
Vittu tää peli lentää ihan just roskiin! Vitun pelirikkomisbugit. Jossei ois näin pahat ocd:t yleensä pelien suhteen, mistä on maksanu tää ois jo monta kertaa jääny kesken.

Pelasin just et saan Sunwingin murrettua ja avattuu pitkäkaulan ni, enpäs tienny että automaattisave on sitte kytkeytyny pois päältä. En hypänny/liitäny pitkäkaulan päältä alas vaa suoraa sunwingin kyytiin, ni sieltäpä ei sitte enää päässy pois kyydistä ja aikana rämpättyä peli kaatu. Arvatkaas kaks kertaa palauttiko taaksepäin sinne kohtaa missä pitää toi sunwing murtaa
 
Kohta saatavilla.

2F939C9A-11E8-4A12-9A8C-BC58AFCA2908.jpeg
57EA127A-8888-4F69-9210-CA5DE80BB8B9.jpeg

Pitääpä jossain välissä napata!
 
Takaisin
Ylös Bottom