"Nörttinurkka" tai fyysinen työpöytäsi?

Tuosta kuvasta aloin miettimään etten ole koskaan asunut kämpässä missä olisi maadoitetut pistorasiat muualla kuin keittiössä tai pesutiloissa.
Mulla on paljon vanhoja laitteita joissa maadoittamattomat pistokkeet, joten sitten pitäisi niiden kanssa alkaa kikkailemaan, eli nykyinen tilanne ei haittaa kyllä yhtään;-).
 
Sain tuon kolvaus&tuuskaus pisteenkin nyt abouts valmiiksi! Aijjai ku o parasta_bestiä kun ei tarvi ruveta siirteleen miljoonassa palassa olevia romuja pois pöydältä kun pitää alkaa työhommia tekeen tai muuta :love: Sen takia jätin myös tuohon pöydälle ja Kallaxiin tyhjää tilaa kun niitä palasia ja konsolin kuoria on yleensä joka paikka täynnä niin tuohon saa nätisti kerätä!

IMG_1212.jpeg

Saa nähä onko tää nyt se lopullinen setup, mutta tällä liikenteeseen! Hyvin saa savuimurinkin vetään tuosta ikkunasta ulos höyryt mitä siitä vielä aktiivihiilen jälkeen jää.
IMG_1213.jpeg

Laatikoissa sitten vasemmalla jotain työkaluja ja keskellä EEPROM vermeet. Tää on mun figumaalauspöytä myös, niin oikeeseen laatikkoon tulee maalit ja sudit jne (kunhan jostain muuttolaatikosta löydän ne...). Pitää lisäksi vielä joku lamppu hommata tuohon!

IMG_1214.jpeg
 
Joo silleen se,,,, suoraan käyttöön,,,

Vielä pitäs johtokouru asentaa pöydän alle ja niputtaa johdot kulkemaan nätisti. Niin ja jotain hyllyjä vois varmaan kans laitella ja näytölle teline tuohon seinään.
Mä ostin kourun ja jatkojohdon pöydän alle täältä, suosittelen. Ei ole hinnalla pilattu.
 
  • Like
Reaktiot: jnx
Mä ostin kourun ja jatkojohdon pöydän alle täältä, suosittelen. Ei ole hinnalla pilattu.

Tää on toiminut itsellä:
Ei myöskään ole kamala hinta.
 
Joo silleen se,,,, suoraan käyttöön,,,

Vielä pitäs johtokouru asentaa pöydän alle ja niputtaa johdot kulkemaan nätisti. Niin ja jotain hyllyjä vois varmaan kans laitella ja näytölle teline tuohon seinään.

IMG_20221126_172650.jpg
IMG_20221126_173512.jpg

HD598, itselläni samanlaiset. ;-)
 
  • Like
Reaktiot: jnx
Tää on toiminut itsellä:
Ei myöskään ole kamala hinta.

Mullahan ois tää Ikean verme, mutta noi pöytään kiinnittyvät "jalat" on jossain kadoksissa, kun otin ton itse kouruosan pari syksyä sitten tattien kuivaamiseen.. :D
 
Tuli tänään päiviteltyä nörttinurkka vai huoneen päätykö tämä on.

Telkkari seinälle ja pöytä siihen alle. Saa tehtyä sitten röihonmat tuossa samalla, kun niitä on. Tähän mennessä menty epäergonomisesti keittiönpöydällä tai missälie.

IMG20221221225318.jpg

Tässäkun nyt mallaili, ni toi pöytä ois voinu olla se seuraava 140cm levee, mut käytettynä hinta kipus jo lähemmä 100e ja nykynen löyty 40e ni sillä mennään hetken aikaa.

IMG20221221225331.jpg

Johtokoria/kourua mitä täälläkin ehdoteltiin pitänee miettiä. Tuppaa noi latausjohdot tippuu tuolta lattialle, kun jatkojohto on tuolla alhaalla.

Sänkysohva varmaan seuraavaks sitte toho oikealle olevalle seinälle ja siinä kohtaa varmaan ehkä sirompi työtuoli.
 
Kun porukka haukku mun työpöydän luona ollutta hienoa animulippua ni vaihdoin vähemmän animeen :D :


DSC_6720-pien.JPG


Mut vitsailut sikseen, ja vakavissaan jätetääs politiikka pois koska itteeni ei vois vähempää kiinnostaa politiikka, niin tossa on vain kaksi juttua.


Ensinnäkin tollainen musta-puna-valko väriyhdistelmähän on yks parhaista mitä vain voi olla kun tulkinnoista riippuen siinä voi olla pimeys, valo, veri, tai kuolema, elämä, tai puhtaus ja elinvoima tai energisyys. Esteettisestihän taidemaalarilla on ollut todella loistava maku siinä että miten voidaan yhdistää vanhaa ja uutta hyvin voimakkaassa ja erottuvassa värimaailmassa. Aika halvan oloinen ja kulahtanuthan toi on, mutta tossa on oikeastaan vielä paremmat värit sillä valkoinen menee tossa sellaiseen harmaan suuntaan, ja punainen on hyvin syvä sellainen eikä mikään kevyt.

Toinen juttu on sitten se että mitä tollaisen näkee merkitsevän saattaa vaihdella henkilöstä toiseen. Mikäli ei ole ohjelmoitu saamaan tosta sen ihmeempiä reaktioita, niin ihan neutraalistihan ton voi tulkita vaikkapa muistutuksena siitä että erilaisten ongelmien ratkaisussa on joskus toimivaa hakea myös epästandardejakin ratkaisuja.

Toihan siis ei ole minkään puolueen lippu, vaan se lippu jonka alaisuudessa myös teollisuuden innovaatiot toimivat tohon aikaan, ja noiden tiedetyypeillä oli myös kaikenlaisia korkealentoisia ideoita joista osaa ei koskaan voitu toteuttaa. Monissa ideoissa sitten sellaisten lähes avant gardemaisten ideoiden yhdistäminen vanhaan ja hyväksihavaittuun toimi aivan erinomaisesti. Saksalaiset aseethan esimerkiksi kopioitiin täysin muun maailman toimesta myöhemmin.

Itselle toi toimii sellaisena muistutuksena ettei ole poikkeuksellisia ratkaisuja elektroniikan yms ongelmiin keksiessään ainoa joka teki poikkeavia ratkaisuja ja saattoi päätyä niihin ratkaisuihin yksinäisyydessä niitä miettiessään, ja kun monet ratkaisut mitä vuosien mittaan on kehitellyt on olleet sellaista melkeinpä natsitiedettä että miten älyttömiä juttuja on saanut toimimaan.

Mietin kyllä ehkä kuusi tuntia että tahdonko tuota itsekään seinälleni, mutta ylipäätään se että tollaisesta osa saa jotain reaktioita toimii aina todisteena sille että miten vahva symboliikka tollaisella ja siihen yhdistyvillä asioilla on. Se on vähän kuin tietty tarotkortti symboliikkansa osalta, että yhdelle se voi aiheuttaa jotain pelkoakin, mutta jollekin se voi olla hyvinkin neutraali, ja mikäli sen läsnäolossa ei olekaan lainkaan tukalaa, niin ehkä se tuo mukanaan myös paljon muutakin kuin mitä tohonkin saatettais äkkiseltään yhdistää.

Jos pitää kiinni vain sellaisista sovellutuksista ja ratkaisuista mitä joku isompi kollektiivi voisi pitää oikeina tai vaatisi tekemään ratkaisut, niin sillä jää vain rajoitetuksi jonkun muun rajoituksien vuoksi, mutta jos uskaltaa hakea puolimahdottomia ratkaisuja, niin välillä onnistuukin tekemään jotain sellaista mitä sellainen keskenään toisilleen hyväksyntää jakava joukko ei ehkä pystyisi tekemään.
 
En ole natsi, mutta…

Siis kuten oon todennu monesti aikaisemmin ja mainitsinkin tossa taas, en ole natsi, mutta mulla ei ole mitään syytä ottaa negatiivista suhtautumista natsisymboliikkaan, mitään tarvetta todistella kenellekään että miten olisin jotenkin moraalisesti jonkin yläpuolella sillä että pinnallisesti vastustaisin tai pelkäisin jotain symbolia, tai mitään tarvetta hakea minkään joukon hyväksyntää toistelemalla sitä että miten tuomitsen jotain mihin suhtautumiseni on neutraali.

Kiva lippu, kivat värit, ja siinä on mukavasti symmetrisyyttä mukana, ja pidän tostakin että nimenomaan pystyssä siinä on kaksi ristiä.

Toi postaus myös toimii aivan erinomaisesti sekä gatekeeppaamaan, että erottelemaan että keillä on päässään hallitsemattomia pakko-oireita jotka pakottavat ne asettamaan luokitteluja tai sanelemaan muille mitä ne ovat tai eivät ole. Mikäli leimaat mut natsiksi sillä että suhtautumiseni asiaan ei ole se mitä yrität pakottaa minulle, niin olet itse kenties jotain kuitenkaan pystymättä tajuamaan sitä.

Itsehän en näe tossa ensimmäisenä niitä asioita tai ideastasiaa joita pakko-oireiset haluaisivat kaikkien muidenkin näkevän siinä. Jos taas pää ei menekään automaattisesti pakko-oiremoodoon niin se vertaus tiettyyn tarotkorttiin esimerkiksi selittää paljon että millaisen symboliikan kautta ton voi nähdä.
 
Takaisin
Ylös Bottom