"Nörttinurkka" tai fyysinen työpöytäsi?

nassekova

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
188
Nonniin, nyt alkaa oleen uus setuppi about kunnossa!

Tämmöinen oli siis mun setti millä mentiin monta vuotta. Kaikki konsolit oli kiinni ja heti pelattavissa.
vanha.jpeg

Joulukuun alussa alkoi koko nurkkaus ärsyttään. 95% konsoleista keräs tuossa vaan pölyä, kun pelaan kuitenkin vain yhdellä kerrallaan. Monesta konsolista olin jo pelannut about kaikki ne pelit mitä sillä halusinkin pelata, joten saattoi olla vuosia, että olin edes osaa käynnistänyt. Myöskään mitään noista ei saanut tuosta oikein nopeesti irti, jos oliskin halunnut pelata sohvalta 65" OLED töllöstä tuon 14" monitorin sijaan, koska piuhat oli takana niputettuna ja tuhannen solmussa.

Lomalla kypsyi viimein ajatus, että koko nurkkaus räjäytetään ja teen sen täysin uusiksi. Mini CUTE homma kun kariutui, niin olin jopa vähän salaa tyytyväinen, kun oli taas nälkä kasvanut syödessä, ja tuota projektia odotellessa rupesi Blast City kiinnostaan enemmän. :rolleyes:

Heitin kaikki konsolit kaappiin ja möin nurkkapöydän FB kirppiksellä. Tilasin Sugoilta Blast Cityn ja Askosta uuden pöydän. Mulla oli töissä tyhjänpanttina HP elitedisplay, niin kävin sen tänään hakeen tähän mäkille. Tää on isompi ja paljon tarkempi kuin tuo orggis 24" CinemaDisplay mikä mulla ennen oli. Oon kuitenkin mäkkiin uusinut aika vasta näyttiksen, niin se kyllä pystyy helposti näitä parempiakin ajeleen.

Vaan lätinät sikseen ja muutama kuva nurkkauksesta!

valoisa.jpeg

lahempaa.jpeg

pimee.jpeg

Nyt mulla menee siis yksi konsoli tuohon mäkin päälle jos haluan pelata BVM:llä, yks peli tai konsoli Blast Cityn sisään ja yksi olkkariin OLED hommiin! Lisäksi LaserActive on olohuoneen räkissä pysyvästi, joten siinä on myös kaksi konsolia jotka on kokoajan saatavilla.

Streamaushommia ajattelin jatkaa kunhan saan kabiniin palikan, mistä saan RGB videon SCART:n kautta ulos. Sitten pitää joko ostaa toinen OSSC tai siirrellä tuota olohuoneen OSSC:tä eestaas. Tuskin jaksan siirtelyhommaan ruveta, vaan katotaan nyt!

Jospa tällä taas jokunen vuosi menis!

Ps. Joo chili näyttää pystyynkuolleelta rangalta :D Se yleensä talvella puottaa kaikki lehdet ja piristyy sitten aina kesää kohden!
 
Ylös Bottom