Muut pelihankinnat

Kuukauden sain oltua hankkimatta D&D:hen kamaa mutta oli toki pakko kosla ekat pelit meni hyvin ja jussina lisää joten taistelukenttää elävöittämään:
Harpy & Aarakocra, 6€
Mummy Lord & Lich, 6€
Ankheg, 9,90€
Gray Render, 10,80€
Blue Slaad, 6,90€

Ja tilauksessa vielä pari asiaa lisää mitkä ei ehtineet vielä saapumaan.

IMG_20210621_163126__01.jpg
IMG_20210621_163115__01.jpg
 
Ja tilauksessa vielä pari asiaa lisää mitkä ei ehtineet vielä saapumaan.
Maalauksesta kun taas innostuin niin piti hommata vähän lisää sävyjä jotka on oikein D&D figuille tehty eli Nolzur's Marvelous Pigments: Monster Paint Set, 60€ Puolenkuun peleistä

IMG_20210624_171157__01.jpg
 
IMG_20210629_145708.jpg

Läjä skeidaa mukaan tällä kertaa. Ois ollut Atari 2600 paketti satkulla mut ei kiinnosta niin paljoa. Saturn bomberman ja muutama harvinaisempi Saturn peli mut tuollakin 80e hintaa.

Pari orkkispoweria kunnostukseen, chuchu rocket ja nba 2k dreamcastille, Duke nukem sound track (jotain paskoja teknobiisejä ja demolevy), läjä "uusia" lerppuja ja puolikas commondoori levykotelo.
 
L-Dis PC-Engine CD-ROM

Tuli kirppariretkellä törmättyä legendaarisen PELIVAARIIN :comicbookguy:

Oletin jotenki, että tää oli Turussa vaan Raumaltahan tää kirppisreissun yhteydessä tuli vastaan! Olin ensin monttu auki, että mikä helvetin kirppis myy CIB sufamia sun muuta, vaan sitten kävelin sen huoneen ulkopuolelle ja huomasin nimikyltin niin AHAA lamppu sytty!

Pakkohan täältä oli jotain ottaa mukaan, niin otin sitten jonkun random pc-e shmupin. Mitä nopeesti kattelin, niin tässä saa weapon upgradeksi mm. Palleron joka heittelee naisten punaisia korkokenkiä :D Eli just sopivan ;HUBADINGS omaan makuun :p

4E8F1F8C-B3CF-428C-83A1-E210D096B495.jpeg
 
Eh, nimittäin! Speden Speleistä tutut tv-spelikortit saivat seuraksi kirppiskierroksen jälkeen myös aidot ja alkuperäiset spelien kortinvärinarvaus -kortit. Olivat eurolla kierrätyskeskuksessa. Samoin samalla reissulla tuli mukaan kahdella eurolla RAY:n pelikortit kasarilta, ilmeisesti videopokerin mukaiset kortit?

Legendaarisen imitaattori Tenho Tuiskun (RIP) sanoin: Onko sulla korttipakkoja?

IMG_20210713_181152__01.jpg
 
Nyt lähti Kraikkelta jo heti kymmenen viestin jälkeen paras lainaus!

Sanotaan nyt että tuo koko viesti lainauksineen vastaa tuhatta viestiä, joista jokaisessa lukuisa määrä tykkäyksiä (eikä ainuttakaan angryä).
Kiitos Rami! Oon stalkkaillut Nes-retron menoa vuosikymmenen ajan ja aikaisemmalla foorumilla joskus kirjoittelinkin. Löysin vuosi sitten taas sisäisen retroilijani ja taas mennään. :D
 
Nyt lähti Kraikkelta jo heti kymmenen viestin jälkeen paras lainaus!

Sanotaan nyt että tuo koko viesti lainauksineen vastaa tuhatta viestiä, joista jokaisessa lukuisa määrä tykkäyksiä (eikä ainuttakaan angryä).
Tenho Tuiskun imitaatit ja varsinkin tämä video ovat parhaita Youtuben videoita:



Harmi, että ei päässyt Tenhoa koskaan näkemään livenä. Kaverit joskus uhitteli, että meikän kolmekymppisille tai polttareihin hommaavat Tenhon, mutta RIP.
 
Takaisin
Ylös Bottom