Muut pelihankinnat

Parilla Japanin reissulla tullu kateltua josko tulis Neo Geo CD vastaan järkevään hintaan kotiinviemisiksi. Tulihan niitä pari, mutta vähän tahto olla kuitenkin kallista ja ois vieny matkatavaroista aika reippaasti tilaa eli sinne jäi. Nyt tuli huuto.netissä pari viikkoa sitten vastaan tää satsi ja aattelin että jos sitä nyt viimein synttärilahjan itelle riipasis. 460€ posteineen kustansi.

Neo Geo CD + boksi ja ohjeet + AES-tikku
Last Resort
King of Fighters '94
King of Fighters '95
King of Fighters '96
Magician Lord
Fatal Fury 3
Real Bout Fatal Fury
Ninja Commando
Samurai Spirits
Samurai Spirits 2
Flying Power Disc

Toinen ohjain pitää jostain vielä katella. Tulevat pelihankinnat tälle taitaa olla enempi CD-R-osastoa... :D
 

Liitetiedostot

2021_2.jpg
Pitihän sitä, eh nimittäin, Speden Speliin saada autenttinen "Testaa nopeutesi" -mainoskyltti mukaan! 20€ + kustit maksoi, mutta oli melko pitkän aikavälin homma. Maksun ja toimituksen välissä olin ehtinyt muuttamaan mutta löysipähän lopulta perille. Näyttää huomattavasti paremmalta nyt, kuin pelkän törröttävän metallin kanssa. Nyt toistaiseksi tässä pikkukolmiossa on saanut olla työhuoneen nurkassa, mutta kun joskus tulee vastaan se unelmien okt, niin tämä päätyy mancaven Speden Spelit -nurkkaan! Kaikenlaista rekvisiittaakin on jo valmiina, Speden Spelit -pelikorteista Speden viimeisen Speden Spelin mainosjulisteeseen. Kaikkea sitä tuleekin keräiltyä...

Onko muuten jollain nopeustestin omistajalla kokemusta, että saako esim. valmistajalta tiedoksi, mikä on oman laitteen historia? Kun ostin tämän, sain vain tietooni että olisi ollut jollain Vakka-Suomalaisella Essolla aikoinaan. Enkä yhtään ihmettele, voin sieluni silmin kuvitella kuinka tuon ympärillä on tupakankatkun ja kaljapullojen ympärillä kisattu paikallisesta herruudesta. On tällä tosin kavereiden kanssa melkein sota saatu aikaan, kun oikein aletaan SPELAAMAAN. :D

IMG_20220216_174318.jpg
 
Jahans, sieltähän jostain syystä pätkähti vielä ilmaiskuukausi päälle.

Noh, en pistä pahakseni. :rolleyes:

Jos pitää automaattista laskutusta päällä niin saa ekstrakuukauden.
 
Taitaa olla myöhästä tässä vaiheessa. :rolleyes:

Mutta 2 kuukautta on voimassa, niin kyllä se sen hyväksy ainakin.
 
Pikku höppänässä menin vähän Atari Lynx -pelejä ostelemaan huudosta. Analogue Pocketia varten näitä parempia tapauksia ajattelin pari kappaletta hankkia..

Switchblade II ja BattleWheels. ~67€ posteineen.

71768D42-C594-4FBB-886E-8734BCBBC4A8.jpeg

BattleWheelsistä kertoilee Wikipedia seuraavasti:
"BattleWheels is a first-person vehicular combat game similar to Interstate '76 and Twisted Metalwhere players assume the role of warriors taking the wheel of heavily-armored automobiles in an attempt to kill other opponents at the titular sport to emerge as a winning victor of the match."
 
Viimeksi muokattu:
Samalle alustalle Xybots, koska ei viitsinyt passata näitä äärimmäisen harvoin kotimaassa liikkuvia pelejä. Tää oli 14€+postit.

F79C4961-0357-4925-A892-A10B9B0931F6.jpeg

En ihan randomilla näitä hommaillut; 10v ikäisenä pelailin Lynxillä n. pari viikkoa ja se jätti lähtemättömän vaikutuksen, että voiko näin siistiä kannettavaa systeemiä ollakaan! Muistan myös että tuon jälkeen oli äärimmäisen hankalaa hypätä Game Boyn monokromaattiseen maailmaan. Edelleenkin sillä on erityinen paikka itsellä.

Boksissa on myös tärkeä muistutus "likaisille" pelaajille - EI PELATA JA NARKATA!

2E58E424-DBD2-4C77-8EEB-11B945443CC9.jpeg
..no okei, vähän voi narkata jos siltä tuntuu, mutta ei ihan holtti pois. Muistakaa se!
 
Kun ostin tämän, sain vain tietooni että olisi ollut jollain Vakka-Suomalaisella Essolla aikoinaan.

Jumaliste, hurjalla tuurilla tämä olis ollut Laitilan Essolla ja mä olisin pelannu sitä sillon!
Harmillisesti kyllä en yhtään muista oliko Essolla tota konetta lainkaan. Laitilan Esso/Essot kun ajettiin aika hyvissä ajoin alas ja huoltoasemista oli sitten vain Shell jäljellä.
 
Jumaliste, hurjalla tuurilla tämä olis ollut Laitilan Essolla ja mä olisin pelannu sitä sillon!
Harmillisesti kyllä en yhtään muista oliko Essolla tota konetta lainkaan. Laitilan Esso/Essot kun ajettiin aika hyvissä ajoin alas ja huoltoasemista oli sitten vain Shell jäljellä.

Lupaan ilmoittaa, jos saan jotain tietoa! Laitilan Shell on kyllä legendaarinen paikka, lapsuudenkotini on siinä muutaman kymmenen kilsan päässä ja aina silloin tällöin Laitilan Shellillä tuli pysähdyttyä. :D
 
Ropellettavaa Huuto.netistä 115€ + postit.

Avasin paketin juuri, eli en tiedä mitä kaikkea tuolta paljastuu.

confused.gif
confused.gif
confused.gif


20220422_211916.jpg
 
Takaisin
Ylös Bottom