NES-Retron Pleikkaklubi (#16 Resident Evil Survivor)

Onko tuloksenne siis mitätöity elikkäs diskattu!

Defaulttina ajelin tulokset. Eli joudut ihan ajamaan mun tulokset rikki! :dolan:

Ei nyt tule enää saunan ja saunakaljojen jälkeen ajeluista mitään, niin kokeilin vaan, että miten kovan etulyöntiaseman saisi "virittelemällä". Tuokin tuli ihan vaa säätämällä final gear ratio tappiin.

Mut joo. Kyl tää pieni kisailu on tän pelin suola. Kokeilin aluksi jotain single racea. Ajoin qualifyingin ja tulin viimeiseksi. Itse kisan startattua 14 autolla fps oli <10, niin lopetin kisat muutaman metrin jälkeen. Tää siis raspi 3:lla, nii en tiiä millanen kokemus on aidolla vehkeellä.

Itteä lähinnä kiinnostaisi tietää, että mites tää TOCA 2 vertautuu Metal Gear Solidiin?

Siellä on metallirattaita konepeliin alla.
 
Ite ajan näissä peleissä aina manuaalilla, koska niin teen oikeassakin elämässä.
 
Ajatko manuaalilla? Kokeilin sitä,mutta ei vaa iteltä onnistu. Mutkista pääsee kyllä lujempaa manuaalilla ja niistä pois.

Automaatilla ajan.

Siellä olis taas pohjat kaikissa radoissa. Thruxton on kyl puuduttavalta kahden mutkan rata.

IMG_20240324_111357.jpgIMG_20240324_111411_edit_1014262685819191.jpg
 
No niin! Kävin ajamassa kaikkiin ratoihin ajat, joissa ei tullut mitään älyttömiä virheitä ja huomasin, että tässähän on mahdollisuus päästä ihan kärkipaikoille. Kun se sitten onnistui parissa radassa, niin hinkkailin sitten lopulta jokaiseen pohjat!

Thruxton on ehkä ärsyttävin rata noiden default-asetusten takia.

1711277584137.png1711277589743.png
 
No niin! Kävin ajamassa kaikkiin ratoihin ajat, joissa ei tullut mitään älyttömiä virheitä ja huomasin, että tässähän on mahdollisuus päästä ihan kärkipaikoille. Kun se sitten onnistui parissa radassa, niin hinkkailin sitten lopulta jokaiseen pohjat!

Thruxton on ehkä ärsyttävin rata noiden default-asetusten takia.

1711277584137.png1711277589743.png

Kävin parit pohjat tekemässä.

Nyt alkaa tatsi ja ajolinjat löytymään. Vielä kun saisi jostain virheettömän kierroksen... Eli ajoista löytyy vielä sekunteja löysää pois otettavaksi!

EDIT: Jaa nutikka käynytkin jo nokittamassa. Hyvä!
 
Muutkin radat tuli opeteltua, ja koska en ole nörtti, niin en osaa käyttää Googlen taulukoita. Saako tuolla olemassaolevaa riviä siirrettyä, vai täytyykö aina poistaa edellinen ja tehdä uusi?

Muokkaat vaan jokaiseen rataan omaa aikaa. Sitten jos tahdot aikakärjestykseen klikkaat suodatuksen ylänurkasta ja painat tota A -> Z

1000068953.jpg
 
Yks ISO miinus on se, että tossa ei oo mitään karttaa. Vahva EÄÄÄÄHHH, kun ei jaksais harjotella noita ratoja ulkoa. Saako sen jotenkin päälle? Mikään nappi ei ainakaan tehny mitään.
Monessa ajopelissä tuntuu pärjäävän ilman karttaa, kun visuaalisia maamerkkejä löytyy ympäriltä, joihin turvautua

Mutta tässä joutuu kyllä oikeasti opettelemaan noi mutkat, kun ympäristö on yhtä ja samaa harmaata pierua.

Puoli tuntia ei riittänyt pääsemään sisälle Toca kaccoseen. Kaikki oli myös niin masentavan näköistä, että taidan suosiolla vaihtaa johonkin pirtsakkaan arcaderalliin.

E: en löytänyt riittävän osuvaa kuvaa hakusanalla "depressing british landscape" kuvaamaan pelin tunnelmaa, mutta ymmärrätte varmaan mitä ajan takaa.
Tätä mieltä olin pelistä viime kesänä, toki nyt vähän enemmän lämmennyt tälle.
 
Jännittää että saatteko sen 1:10:xx vielä mitä aluksi ajattelin. :D
DSC_6898.JPG

Tämän ajan sain tosin Time Trial Challenge -moodissa, mutta se ei taida poiketa tavallisesta TT:stä ympäristön ja auton käyttäytymisen puolesta? Defaultilla kaikki, kuten aina.

Myös paria muuta omaa aikaani paransin, mutta nämä eivät menneet Kamekista ohi.
 
Takaisin
Ylös Bottom