Mustanaamio (Fantom) tai ELLERBEE... TOWNS ELLERBEE...

Joutuu pinnistelemään ihan kunnolla, että ymmärtää yhtään, mitä tässäkin stripissä tapahtuu. Eikä sillä ole varmaan edes väliä, kun huomenna hypätään Mozzin psykooseihin joka tapauksessa.

Joo ja jos rupeaa miettimään että mikä tän tarinan idea on niin siihen on pakko sanoa ettei mitään hajua. Kyllähän tosta jonkun recapin pystyy tekeen, mutta ei siinä oo mitään tolkkua tai pientäkään hajua siitä mihin tässä ollaan menossa.
 

Kuinka monta kertaa voidaan käyttää tämä sama Mustiksen makuuhuone skenaario fillerinä, vain hieman eri järjestyksessä? Joko luola on yleiskuvattu ekassa tai vikassa ruudussa ja sitten välissä on Mustiksen rintakarvat ja ollaan joko tulossa tai menossa sänkyyn/sängystä.
 
Oletan että nyt lähdetään Gravelinesiin kuolemaan jotta Steve Irwin ottaa paikkansa kalifina kalifin tilalla uutena Mustanaamiona?
Kuinkakohan monta viikkoa mennään ennen kuin päästään edes viidakosta pois? Olen äärimmäisen pettynyt jos Mozz ei horise ensin ainakin tätä viikkoa.
 

Tää olikin siis tämän päivän oikea strippi :D luulin että tää kuva oli vastaus kysymykseen "mikä tätä tekijää vaivaa?"

Tuijotin ja yritin miettiä missä tässä on jokin vitsi haudattuna tai mitä tässä on photaroituna tai miten tämä nyt selittää mikä sitä tekijää vaivaa, onko se kenties seksiaddikti tms.
 
Nyt alkaa sellainen Groundhog Day, jossa toistuu sama päivä loputtomasti. Nähdään vähän joka välissä Mustis nousemassa sängystä.
 
Takaisin
Ylös Bottom