Pelinäppäimistöt ja -hiiret

Ja Logitech G900 (josta maksoinkin sitten jopa kympin) on ollut käytössä vuodesta 2016 (feat. satoja tunteja Total Warien klikkailua), joista viimeiset 2 vuotta vaimolla.

Siinäkään ei ole vielä mitään ongelmaa.

Oli tuuria tai ei, niin itse en ole vielä saanut elämäni aikana syytä vältellä Logitechiä, eli on riittänyt omiin tarpeisiin varsin hyvin. Ensimmäiset tuli käyttöön jo ysärillä.

Toki jos joku 3% niistä hajoaa, niin sehän on lopulta varsin iso määrä kitinää hyvin myyvässä tuotteessa.

Edit: Töissä mulla onkin sitten ollut yli vuosikymmenen joku halvin mahdollinen Asuksen koneen kaksinappinen bundleruoska, jota en ole myöskään saanut vielä rikki.
 
Viimeksi muokattu:
Meinasin aluksi kirjoittaa kauhean avautumisen siitä miten vihaan mekaanisten näppiksien ääntä enkä pidä muistakaan pelinäppisten ominaisuuksista mutta en jakda tämän enempää.

Itselläni on ollut vuodesta 2004 lähtien käytössä pelkästään matalaprofiilisia näppiksiä koska kirjoitan niillä huomattavasti nopeammin ja teen nykyään aika paljon myös kotoa töitä niin pitää olla siihenkin sopiva näppäimistö käytössä. Ikinä en ole tarvinnut edes nettipelaamisessa parin kympin littunäppäimistöä kalliimpaa mutta nyt on ollut muutaman vuoden käytössä Logitechin MX Master Keys ja on kevyesti paras näppis mitä olen käyttänyt. Kelpaa loistavasti töihini sekä pelaamiseen, varsinkin kun tuossa on säädettävä taustavalaistus minkä saa nopeasti pois ja päälle jos sitä tarvitsee.
Sitten kun on aika hommata uusi niin ostan tämän saman uudelleen.

Hiirenä käytin siitä lähtien kun MX518 ilmestyi niin sitä (ja se on edelleen kaapissa toimintakykyisenä varalla) kunnes 2021 uusin koneen ja totesin päivittää hiirenkin johonkin missä on enemmän painikkeita. Samalla tarvitsin myöskin työn puolesta jonkun missä on DPI:n suhteen reilusti säätövaraa ja scroll lock joten hommasin Logitechin G502 Heron. Se on nykyään toimistolla työkäytössä kun hommasin vuosi sitten Logitech G502 X Lighspeedin langattomana päivityksenä (eikä tarvitse käyttää valoja hiiressä).
IMG_20230919_184416.jpg
 
20240104_124140.jpgKeychron K3 joka on matalan profiilin näppis ja ollut käytössä n. puolitoista vuotta. Hiirenä toimii Corsair M65 Pro joka on törkeän kova hiiri ja ollut mulla vissiin vuodesta 2017 lähtien, eli todella pitkään. Tykkään kun tossa hiiressä ei ole mitään kumisia osia mitkä aina kuluu jo parin vuoden jälkeen. Vieritysrullan keskinappi ei aina ihan toimi mutta niin harvoin sitä tarvitsee painaa niin ei ole haitannut.
 
Takaisin
Ylös Bottom