NES-Retron virallinen koronaketju

Oletko jo saanut koronarokotteen?

  • BioNTech-Pfizer

    Äänet: 42 54.5%
  • Johnson & Johnson

    Äänet: 0 0.0%
  • Moderna

    Äänet: 5 6.5%
  • Oxford-AstraZeneca

    Äänet: 0 0.0%
  • Sputnik

    Äänet: 0 0.0%
  • En ole vielä ottanut, mutta aion ottaa kun on tilaisuus

    Äänet: 1 1.3%
  • En ole vielä ottanut, enkä aio ottaa, miksi?

    Äänet: 5 6.5%
  • Koronaa ei ole olemassakaan, olen myös tymä.

    Äänet: 1 1.3%
  • Olen saanut jo kaksi rokoteannosta

    Äänet: 48 62.3%

  • Äänestäjiä yhteensä
    77
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Tänään Tampereen messukeskuksessa tuli ajoittain kuulutus "Maskin käyttö on pakollista poislukien terveyssyyt tai muut syyt."

Mitähän ne muut syyt on? Ihmisperseys/välinpitämättömyys?

31eb05bd173f454c84e1d5adbc43583c.gif
 
Aivan. Mutta onko varmuutta siitä, että hallitus ei sorvaa rokotepassin luonnetta jossain kohtaa joksikin muuksi? Alussa tämmöinen, myöhemmin ehkä toisenlainen? Tälläistä pientä pohdintaa vain.
Enpä usko. Ei sellaiselle luokkajaolle ole mitään syytä.
 
Mites sit ku ekasta kahdesta piikistä hiipuu teho? Tehostepiikille? Tehostepiikin tehostepiikille?:sherlock:
Sä voit toki halutessasi luovuttaa taistelussa koronapandemiaa vastaan, jos ei nahka kestä piikkejä.
 
Seikkailupelikerhoon pääsee osallistumaan myös ainakin toistaiseksi ilman koronapassia. Tartteeko sitä muuta?

Toki hallitus voi tämänkin rajata rokottamattomien tavoittamattomiin äkisti.
 
Virukset joihin on rokote tai suositellaan ja luontainen immuniteetti ei kulje käsi kädessä. Miettiköhän joskus joku polion riehuessa pahimmillaan, että ”mitäpä jos luonnollinen immuniteetti?”. Tä on toki mutuilua, mutta mulla on vahva kutina että kertomani on ihan ok pätemistä.

Mene hankkimaan itsellesi @Elohopea sellanen lifestyle-virus kuin HI-Virus niin katsotaan miten luontainen immuniteetti pelaa.

Itse sain diabeteksen mitä ilmeisimmin enteroviruksesta tai koronaviruksesta. Siinä oli hyvää luontaisimmuniteettia kerrakseen 👍

Kyllä mäkin liputan luontaisimmuniteetin puolesta sellain, että lapsena oli hyvä vähän olla paskasessa ympäristössä ja altistaa itseään eläintalouksille jne., mutta kun kaikillla ihmisillä ei ole niin hyvää immuniteettia vaikkapa sairauden tai geenien takia. Tässä pitää ajatella muitakin. Tämä ei ole yhden ihmisen taistelu, vaan koko yhteiskunnan. Jos et ole huomannut niin me elämme yhteiskunnassa.
 
Esim. bakteereja on myös hyviä ja niitä vastaan voi vastustuskykyä paremmin kasvattaa. Ei voi Maria Nordinin tapaan verrata/puhua samana asiana viruksesta ja bakteerista.

Virusten ja bakteerien tärkeimmät erot​

Yksi virusten ja bakteerien tärkeimmistä eroista on se, että virukset ovat terveydelle haitallisempia ja johtavat aina sairastumiseen. Bakteerien kanssa ei aina ole niin. Ensinnäkin, jopa omassa elimistössämme elää monenlaisia bakteereja, jotka eivät ole terveydelle haitallisia. Näitä ovat esimerkiksi ne bakteerit, jotka ylläpitävät ruoansulatusjärjestelmämme pH-tasapainoa (suolistofloora).

Kaikki ei kuitenkaan ole aivan näin mustavalkoista, ja toisinaan elimistön bakteeripopulaation tai joidenkin patogeenisten bakteerien hallitsemattomuus voi johtaa erilaisten sairauksien syntyyn. Tieteellisen kehityksen ansiosta viruksia, joita kutsutaan myös bakteriofageiksi, käytetään jopa tiettyjen sairauksien hoidossa.
 
Se että suhun stryytataan koronarokote, valmistelee sun immuunijärjestelmää itse koronavirusta vastaan. Se ei tuhoa sun luontaista immuunijärjestelmää.
Jos ihan vaan prima vistana otat koronaviruksen itsellesi niin onnea matkaan; kun ei voi tietää kehen se vaikuttaa milläkin tavalla. Oli just tännekin linkattu kun 40-vuotias perusterve mies kuoli koronaan.
 
Miksi et ota rokotetta?

Monellakohan täällä repee perse jos nyt alan luetella näitä? No, saattaisi sitä aiheutua jostain ihan muustakin syystä, joten here goes.

Ensinnäkin, oon nähnyt mitä edellinen samankaltainen tilanne, ja kansalle tarjottu rokote sai aikaan eräässä sukulaisessa, ja sitä miten kyseisen henkilön terveys mureni käytännössä käsiin, vaihe vaiheelta.

Toisekseen, mitä tulee nykyhetkeen. Länsimaiset rokotteet edustavat Johnson et Johnsonia lukuunottamatta 1) täysin uutta teknologiaa jota ei ole kunnolla päästy testaamaan ihmisissä 2) teknologiaa joka on vielä testivaiheessa, eritoten Pfizerin, ymmärtääkseni myös Astrazenecan. Silloin aiemmin, kun keskustelu kävi kuumana, foorumin sen hetkisen konsensuksen huomioden, en vaan jaksanut alkaa tuolloin vääntämään kättä asiasta mutta niin vain on. Pitkällä aikajänteellä tapahtuvista kehon muutoksista ei tiedä kukaan. 3) Valmistajilla on täysi syytesuoja. Vammaudutko työkyvyttömäksi, tai jotain muuta vastaavaa? Paska mäihä, mitään korvausta et tule saamaan. 4) Mikä se sellainen rokote on, joka ei tarjoa immuniteettia eikä estä leviämistä? Voiko sellaista edes kutsua rokotteeksi? Montako piikkiä ja tehostepiikkiä ihmisen pitäisi ottaa, kun vertaa siihen mitä olisi saavutettavissa aivan tavallisella luontaisimmuniteella? 5) Sitten on se pikku hommeli että meille ei kerrota mitä noissa piikeissä on, tai pitäisi kai sanoa, me ei saada tietää sitä, koska liikesalaisuus. 6) Ja EUDRAVIGILANCE:n ja VAERS:in järjestelmien mukaan näitä haittavaikutuksia on paljon enemmän mitä esimerkiksi media antaa ilmi, ja jos näiden tietokantojen pitäjien sanat siitä, että vain joka kymmenes haittavaikutus ilmoitetaan, ovat totta, niin ei sekään ei hirveästi luottamusta luo.

Siinä nyt jokunen syy.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Takaisin
Ylös Bottom