Uusimmat hankintasi

Muutama lokero piti tänään avata S-Marketissa, kun tuli yhtä aikaa kolme pakettia. Yllätys, että kaikki sattuvat liittymään Jeeppiin.

Sievert puhalluslamppu ja kaasusäiliö samassa paketissa. Loppu hankalien ruostuneiden pulttien kanssa tappelu. Tooloutletistä 110€.

US. PRO S2 terästä olevat iskutorxpäät. Tämä setti tuli takuuna edellisen tilalle, josta yksi kärki hajosi mystisesti vain pienestä töräytyksestä. Nyt on sitten kaksi settiä, joista toisesta uupuu T50 pää. Hintaa taisi olla about 17€.

Chryslerin korjaamokäsikirjat (toinen opus sisältää sähkökaaviot). Tämä oli kyllä löytö. Varsinkin tuo paksumpi opus, joka sisältää Cherokeen, Wranglerin ja muita Jeeppejä. Näistä pyydetään 50€+ ebayssa ja nämä kyseiset opukset löytyivät 10€/kpl torista. Sinne jäi paljon muitakin kirjoja, mutta ostin nämä YJ korimallin Wrangleria koskevat raamatut.

IMG_20210825_221710.jpg
 
Perkele että tuo lamppu täytys kyllä itekkin ostaa, ihan ykkösvehje!


Kerron kokemukset kun olen tuota käyttänyt. Tuolla Tooloutletissä oli halvin, mitä löysin. Muualla toi pelkkä pää ilman kaasua hyörii siellä 120€-150€ välissä. Perinteisellä motonet/tokmanni puhalluslampulla ei tehny yhtää mittää, mutta tuolla kaasukombolla pitäis liekin olla reipas 2000 asteinen, niin saa oikeesti teräksen punahehkuseks. Saapa nähdä kui käyp tuon yhden perkeleen turvavyöpultin kanssa :DD
 
Hankin housujen kanssa samaa sarjaa olevan Vidda Pro takin, musta, 173.95€ Addnaturesta (ovh esim. Partioaitassa 299€). Hitto nuo Fjällravenit on arvokkaita vehkeitä mut luotan siihen, että käyttöikää löytyy vähän pidempään kuin kaks vuotta. Ilman alennuksia tuskin olisin ostanu mitään noista.
BB8C12B0-A977-4203-8E74-B2E84D18F577.jpeg
 
Lidlistä myllytin 12.99e. Naurettava 3V takuu tämmöselle kiinarojulle. Noita ei varmaan ees saa tuolta enää ens viikolla, saati vuoden päästä kun tää päästää savut pihalle.

grindr.jpg
Kerran ostin Lidlistä jääpalanmurskausmyllyn, päästi savut ekalla pyöräytyksellä. Sain uuden tilalle ja sillä sama homma. Lopulta vaan sanoin että eiköhän tämä ole jo nähty ja otin rahat takaisin.

Ite kun väsään aeropressillä kahvit välillä niin hommasin sellaisen 70eur myllyn, saa hyvin säädettyä sitä murun kokoa.
 
Tossa on pienempi pesäinen Krupsin mylly ja ihan samaa jälkeä tekee molemmat. En nyt lähtisi useampaa satkua tämmösistä kuitenkaan maksamaan.
Noin niinku tarkotuksena käsittääkseni olis tehdä sitä samaa asiaa (jauhaa) kahvipavuille, että eipä tuossa kyllä sinänsä mitään silmämääräistä eroa kuuluisikaan olla. Toki se jauhatusasteen säätö on hyvä olla kyllä, ettei joka värkille väännä samalla jauhatuksella.
Ne huomattavat erothan noissa on ns. konepellin alla, elikkäs moottorin väännössä ja osien kestävyydessä.

Mut jos halvemmallakin pärjää, niin mikäs siinä sitten. Lidlin myllyistä ei oo kokemusta, niin voihan se olla vaikka tosi hyväkin.
 
Paremmissa myllyissä on sitten niitä papusäiliöitä ja kartioteriä mitkä tekee parempaa mujua, mutta sitten kannattaa kyllä papuihinkin jo panostaa jos tykkää hifistellä. Tosin säiliössä ei varmaan kannata papuja säilyttää etteivät suotta hapetu.
 
Paremmissa myllyissä on sitten niitä papusäiliöitä ja kartioteriä mitkä tekee parempaa mujua, mutta sitten kannattaa kyllä papuihinkin jo panostaa jos tykkää hifistellä. Tosin säiliössä ei varmaan kannata papuja säilyttää etteivät suotta hapetu.
En nyt tiiä mitä tämä "parempi muju" varsinaisesti tarkoittaa, mutta kartioterien ja säiliöiden sijaan kyllä tärkeämpää tosiaan on, että myllystä saa jauhatuksen astetta säädettyä ja että myllyn käyttäjä sen säätämisen jotenkuten hallitsee.
Ja siis tosiaankin, jos sattuu oman myllyn omistamaan, niin missään tapauksessa ei kannata jauhaa enempää kuin se, mitä sillä hetkellä keittää.
 
Nappikset repesi siihen malliin, että piti hakea uudet nappikset kaupasta, vaikka kausi alkaa olemaan jo loppupuolella.

Intersportista tarttui Adidas Predator Freak 3:t. Hinta oli 99,90 euroa, mutta myyjä antoi kympin alennusta kun mulla oli joukkueen takki päällä (vaikka ei meidän seuralla ole minkäänlaista diiliä kyseisen puljun kanssa) ja sitten oli vielä 50 euron arvoinen lahjakortti, joten maksamaan nappikset jäi 39,90 euroa.

IMG_20210831_141257_626.jpg

Ylhäällä siis uus nappia ja alhaalla vanha. Noi vanhat on kengurunnahkaiset copa mundialit eli kunnon retronappikset. Oon lähes 10 vuotta sellaisilla pelaillut ja nyt ekaa kertaa testaan nykyaikaisia nappiksia.
 
Lidlin kahvimyllystä (tai jäänmurskauslaitteesta) ei ole kokemusta, mutta jotkut Lidlin halvat koneet on välillä jopa yllättänyt positiivisesti. Eli välttämättä halpa ei aina ole täyttä paskaa.

Ainakin ne Parkside -töikalut on niihin räkähintoihin ihan laadukkaita!
 
Takaisin
Ylös Bottom