Päivän aihe

Ei oo kelloa ranteessa eikä seinällä, kännykästä se katotaan

Tosin viimeaikoina oli just tästä täällä tai discossa puhetta ja heräs vähän sellanen pieni into alkaa käyttää rannekelloa joten ehkäpä se muuttuu tämä asia
 
Ei oo kelloa ranteessa eikä seinällä, kännykästä se katotaan

Tosin viimeaikoina oli just tästä täällä tai discossa puhetta ja heräs vähän sellanen pieni into alkaa käyttää rannekelloa joten ehkäpä se muuttuu tämä asia
Miksi siirtyä digihommista rannekelloon, kun voit mennä vielä parempiin meininkeihin ja alkaa käyttää taskukelloa?
 
Jos ois mahdollista saada sellanen ihon alainen led-implantti, joka näyttäis kellonajan hohtavina numeroina ihon läpi kun vaikka sormia napsauttais ni voisin ottaa.

#vainkyberpunkhommat
 
Kyllähän se rannekello olla pitää! Ei sitä jaksa olla luuria taskusta kokoaikaa kaivamassa ja onhan nää vitu ;AWESOME tech nörtin taidonnäytteitä muutenkin!

Itellä ollut nyt jo vuosia joku rannekello, mutta tää nykyinen on jostain 2017 tms. Sveitsiläinen wanha kellomerkki Charmex tekee aina muutaman vuoden välein armeijalle mallistoa SWISS MILITARY brandilla. Ostin tuon 2015-2016 julkaistun HURRICANE WORLDTIMER:n jotta kestää tätä omaa remuamista.

61ZxGvpmETL._AC_UY550_.jpg

The HURRICANE WORLDTIMER continues the success
story of the HURRICANE released in 2010. True to its
heritage the HURRICANE WORLDTIMER offers all the
functions expected of a professional pilot’s watch: a circular
sliderule, allowing for all types of aviation-relevant calcula-
tions, a world-time bezel with multiple timezones and a
chronograph. The solid stainless steel case with a screw-
down crown houses the Ronda cal. 5030D quartz movement.
The compass-rose design of the dial sports Superluminova™
covered indices to allow full functionality at night, too. The
HURRICANE WORLTIMER is water-resistant to 20atm or
200 meters.

Nää on normisti n. tonnin kelloja, mutta jostain syystä Australialainen kellotukku möi just tätä väriä (halusin siis musta/punaisen) puoleen hintaan, niin vaikka siihen tulleja tulikin päälle, säästi silti aika reilusti!

Nyt oon kyllä ruvennu miettiin Apple Watchiin siirtymistä, eli kunhan sieltä uudet mallit tulee, niin saattaa olla että laitan semmosen. Tää on silti kyllä ehdoton reissukello, ei tarvi latailuista murehtia :monocle:
 
Joku casio löytyy kans mutta aika harvoin tulee enää käytettyä kun ei sitä voi töissä pitää kun tuijotan sitä sitten koko ajan. Puhelimesta sitten lähinnä jos sitä tietoa kaipaa
 
Kyllähän se CASIO pitää olla! Tainnut olla jo ennen ala-astetta aina joku rannekello kädessä ja Casioita ne pääsääntöisesti ovat olleet. Olo tuntuu alastomalle, jos ulos lähtiessä ei ole kelloa kädessä. Kännykkää en tölläile kun olen jossain menossa, enkä kyllä juurikaan kotona, joten kännykän kaivaminen taskusta kelloa katsoakseen on vaivalloisempaa kuin vilkaista rannetta sekunnin ajan.

Tällä hetkellä käytössä tällainen Casio F-201WA. Ostin tämän alunperin varakelloksi, kun varsinaisesta käyttökellosta meni ranneke poikki. En ole saanut aikaiseksi vaihtaa sen ranneketta, niin tämä sitten jäänyt pääkäyttöön.

20210806_112024.jpg


Varakellona on vähän perinteisempi Quartzin kello, jossa tommonen HEVIKUVA. Tän taisin saada joskus teininä lahjaksi ja pariin kertaan pitänyt ranneke vaihtaa, kun ne aina pääsevät hapertumaan. Huomasinpa tässä samalla, että patteri on tyhjentynyt, eli täytyy se vaihtaa jossain välissä.

20210806_111202.jpg


Casio W-752, joka oli käyttökellona muutaman vuoden kunnes ranneke meni poikki ja jota tuo ylempi F-201WA on siitä lähtien paikannut. Täytyy ottaa itseään niskasta kiinni ja vihdoin vaihtaa tuo rannekkeenpirulainen. Tämä näyttää myös vuosiluvun, joka on hyvin oleellinen tieto arjessa.

20210806_115200.jpg


Casio JT-30. Paras kello, joka minulla on koskaan ollut ja palveli uskollisesti jostain ala-asteajoilta lähtien, kunnes viitisen vuotta sitten rannekkeen kiinnike murtui korjauskelvottomaksi. Silloin oli pakko päästää vanha palvelija eläkkeelle. Silti jaksaa tikittää menemään vielä tänäkin päivänä. :salute:

20210806_114518.jpg
 
Joku tämmönen Fossil älykello, ollut jo vuoden käytössä ja ihan ok ollu. Kerran kuussa kadottaa yhteyden puhelimee, mut muute toiminu nii niiku pitääki

16282420041381270722177262972334.jpg
 
Ommul tollane! Sain 2008 synttärilahjaks naiseltani.

Eihän näillä juurikaan käyttöarvoa nykyään ole, lähinnä asusteena/koristeena käytetään. Nykyään en edes semmoisena.

Pari kertaa käyny tähän patterin vaihdattamassa, mut enää ei jaksa kun ei tule käytettyä.

1628245913118.png
 
Tämmöistäkin tuli hetken käyteltyä
Toki löytyy myös spermarjo 3 kello, mutta en oo varmaan +25v käyttäny sitä.

s-l1600.jpg
 
Takaisin
Ylös Bottom