Vinyylihankinnat

Paljon ei tule nykyisin enää LP levyjä osteltua juurikin niiden rajujen hintojen takia, mutta välillä vastaan kävelee niin hyviä levyjä että on vain pakko tehdä kaupat.
Tänään löytyi kirppikseltä Helloween: Keeper of the seven keys part II.
Hinta oli raju 27€, mutta kunto aivan ykkösluokkaa. Kannet ovat avattavat gatefoldit, levyn mukana tuli alkuperäinen Helloweenin tilauskaavake muille julkaistuille levyille ja itse lätty oli täysin virheetön/naarmuton.
En tiedä mikä painos kyseessä, mutta viivakoodin puutteen takia voisi veikata melko alkupäätä.


Pääsee peli-illassa tänään kaverin kanssa kuuntelemaan.


Takaa.

On muuten "hieman" hinnat reilussa parissakymmenessä vuodessa nousseet näissä.
Tämän Keeper of the seven keys part I ostin ysärin lopulla Hansakorttelin levykaupasta 10markalla.


 
Hevanderia Saksasta, joku ~20€ kpl plus postit päälle. Kaikki spessuversioita elikkä värivinyyliä, hihamerkkiä ja tarraa ja mitä lie läpysköjä oli mukana.

Harbinger - Doom on You
Ironhawk - Ritual of the Warpath
Risingfall - Rise or Fall

Harbingerin levyllä Castlevania-aiheinen biisi ja kunnon tekemisen meininkiä muutenkin, helvetin hyvä!

Ja @John Carpenterin hiusraja vinkiksi että Risingfallissa sama jorkki laulamassa ku Significant Pointin levyllä elikkäs suosittelen!


1669234201750.png
 
Ostin elämäni ensimmäisen (ja varmaan viimeisen) LP-levyn. En tiiä näistä mitään eikä oo soitinta (eikä varmaan tuu), mutta viimesen reilu 10 vuoden aikana aina välillä muistanut ettiä, josko ks. levy löytyis jostain myynnistä. Nyt osu ekaa kertaa kohdalle niin et olin hereillä. Tunnearvo on kohtalainen, kyseessä siis oman edesmenneen isoisän bändi. 60-luvun keikkajulisteen sain myös hankittua tänä vuonna, niitä on perheessä useampi. Levyjäkin varmasti, mut halusin luonnollisesti oman! Tunnistajat tunnistaa jne.

Toke Hariola LP, Levykauppa X 25€

edittiÄ: Samaan syssyyn kysyttäkööt, et onko heittää jotain hyviä vinkkejä tälläsen säilöntään? On erittäin kuunnellun oloinen yksilö (hyvä vaan), mutta ois kiva saada jotenkin kivasti esille ja mahdollisesti koteloitua, niin että ei tästä enää heikkene?
 

Liitetiedostot

tokehariolaLP.jpg
Viimeksi muokattu:
Nää tuli raahattua tuolta kuukauden takaiselta Tokion reissulta mukana. Ei mitään tietoa mitä meni yhteensä massia, enkä oikeestaan haluakkaan tietää :D Äsken kun discogsiin listailin niin huomattavasti halvemmalla about kaikki ku mitä siellä oli tällä hetkellä myynnissä eli success. Ainoa poikkeus tuo Akinan liveboksi mikä on tän vuoden RSD-juttuja ja löyty vielä uutena hyllystä. Sai kyllä aika huolella siivota wantlistiä, muutama levy oli semmosia että kannen ja halvan hinnan perusteella lähti matkaan testattavaksi.

Carmen Maki & OZ - Tozasareta Machi
Magenda - S/T
Shizuka Kudo - Gradation
Manipulated Slaves - The Legendary Black Jade
Show-Ya - Ways
Bafomet - F.O.A.D.I.F.
Outrage - Black Clouds
Akina Nakamori - Anniversary
Munetaka Higuchi - Destruction
The Willard - Good Evening Wonderful Fiend
Akina Nakamori - Bitter
Novela - In The Night
Anthem - Gypsy Ways
Shizuka Kudo - Mysterious
Shizuka Kudo - Joy
Make-Up - Howling Will
Akina Nakamori - D404ME
Misako Honjoh - Foresight
Death Comes Along - Heavy Psychedelic Schizoid God
Sniper - Quick & Dead
Steffanie - Page One
Astlla - Brain? No', No'! Know!?
Abigail / Syphilitic Vaginas - Split
Mari Hamada - Romantic Night
Mari Hamada - Promise in the History
Crow - Last Chaos
Shizuka Kudo - Shizuka
Mari Hamada - Rainbow Dream
Akina Nakamori - Possibility
Terutsugu Hirayama - Castle of Noi
Paranoia - Come From Behind
Misako Honjoh - Messiah's Blessing
Akina Nakamori - Akina East Live / Index-XXIII
Akina Nakamori - Cross My Palm

1669668600408.png
 
Hain Burzumin Filosofemin tuplavinyylinä Tampereen Levykauppa Äxästä työpäivän jälkeisen kaljoittelun päälle. 32,99€ tjsp. On se kallista lystiä, mutta minkäs teet kun rahaa on niin ettei paskalle taivu ja levyä tekee mieli.
 
Hain Burzumin Filosofemin tuplavinyylinä Tampereen Levykauppa Äxästä työpäivän jälkeisen kaljoittelun päälle. 32,99€ tjsp. On se kallista lystiä, mutta minkäs teet kun rahaa on niin ettei paskalle taivu ja levyä tekee mieli.

Ja vielä tuplana! Kyllä on rahaa niin kuin rantarosvolla.
 
Tällasta lähti 80-l nostalgiapärinöissä paikalliselta kirppikseltä 12e hintaan. Satunnaisesti tulee hommailtua muutakin kuin heviä, ei vaan ole muiden genrejen tuntemus sitä luokkaa et osaisi poimia potentiaalisesti hyviä kovin helposti. Italo discoksikin haukuttu ja gatefoldina sekä nimi jostain muistissa niin nappasin (vissiin America biisin olin mieltänyt ihan hyväksi joskus).

Kuunneltua sanoisin kohtalaiseksi. Laitettua a-puolen soimaan, kyllähän se ihan italolta kuulostaa. Ihan jees, vähän jäi jytyä odottamaan lisää, mutta a-puolen loppu lässäyttää kahdella slovarilla lopun juuri väärään suuntaan. B-puoli oli vähän nopeampaa ja energisempää biittiä, etenkin sen avaava America. Ihan hyvä. Paljon mitään en genrestä tiedä muutakun että soundit ja biisi sieltä täältä aina toimii kun satunnaisesti kuuntelee kys. genreen kuuluvaa matskua. Tässäkin parit hyvät kipaleet (erit. B-puoli toimii) vaikka kokonaisuus ei jytän puolesta yllä esim. Laserdancen tasolle.


20221129_200342.jpg

20221129_200358.jpg
20221129_200414.jpg

20221129_200420.jpg

20221129_200405.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös Bottom