Harrastuksena sisustaminen

Innoissaan postaillaan kuvia ns. hauskoista esimerkeistä. Pistäkää omat kämppänne arvioitavaks ettei jää vain huumoriketjuksi... :D

Itsellä muuttu kämpän ilme vähän kun ostin valkoiset hyllyt, ennen ollu vaan tollasta tummaa pähkinää lähinnä. Vai mitä lie puunväriä onkaan. En oo hyvä näissä.
 
Vanhemmiten itsellä kääntynyt fiilikset enenevissä määrin minimalismin suuntaan, eli mieli voi paremmin mitä vähemmän on tavaraa ympärillä näkyvissä. Kaikki pelit sun muut on vetolaatikoiden sisällä, vinyylilevyjä tommoinen sopiva määrä näytillä ja muuten kaikki mahdollinen irtotavara kyllä tulee pidettyä minimissä. Käytännöllisyys on yksi asia, mutta estetiikka tullut siihen vahvasti kylkeen mukaan. Näkyvillä on just tasan ne asiat, mitä tulee käytettyä usein (vähintään kerran ~viikossa tai muutamassa), muuten asiat ovat pois silmistä.
 
Tämmösiä tapetteja en laittaisi omaan asuntooni. Vuokraemäntä onneksi on laittanut omaansa.


20210218_124442.jpg
 
Ämmien kotkotuksia nääkin missä ei oo mitään tai on jotain pieniä yksityiskohtia. Sisustaminen on perseestä kun siinä mennään aina ulkonäkö edellä ja sitten kaikki aseteltu niin tarkkaan ettei mihkään saa edes koskea. Mukavuutta ja käytännölisyyttä! Tuohonkin kuvaan voisi 20 pelikonsolia laittaa tuomaan kodikkuutta.
Joo mut en parempaa kuvaa löytänyt. Tämä varsinkin jos mennää ääriminimalistisuuteen ja silloin ei voi ees milliä siirtää koska fenshui :D
 
"Sisustus tai sisustaminen on rakennuksen tai kulkuneuvon sisätilan varustamista ja järjestämistä."

Missään ei vaadita että vähemmän on enemmän, ja nä kaikki minimalistiset jutut vaa näyttää ettei siel kukaan asu, vaan käy kääntymässä.
Meitsin unelmasisustus olisi joku vanha kirjasto jossa joka hylly ja seinä täynnä kirjojen lisäksi vinyyliä, pelejä yms. jännää, siin ois kaikki siistissä järjestyksessä sitten varustettuna kaikella.

Ai saatana, että olis kyllä kova joku vanha kirjasto!

Ja kyllä liian minimaalinen sisustus on vaan masentava.
 
Ja kyllä liian minimaalinen sisustus on vaan masentava.
Eniten masentaa kämpät missä ei ole YHTIKÄS MITÄÄN VIHREÄÄ/ELÄVÄÄ vaan kaikki on metallia, muovia, puuta yms.

Kasvit sun muut vihreydet tekevät kodista kodin. Ei tarkoita sitä että pitäisi jossakin viidakon keskellä elellä, mutta jos kotootasi ei löydy mitään muuta vettä vaativaa (itsesi lisäksi) niin :(
 
Ite tykkään kans vanhoista taloista (en edes katso 1960 luvun jälkeen tehtyjä kun Etuovea selailen), mutta tykkään sisustaa 80-90 luvun romppeilla. Joku tuollainen minimalistinen ja avoin olisi omaan mieleen täydellinen, mutta kun tila on kortilla niin joutuu tekeen käytännölisyyden takia tiettyjä kompromisseja.

Keittiöstä tykkään tosi paljon, kun siellä ei oikeastaan ole muuta kuin mummon vanha kahvimylly ikkunlaudalla ja koko tilaa hallitsee tää 79-vuoden Yankee Alien leffajuliste.
keittio.jpeg

Aika vasta tuli myös tämä oma olohuoneen nurkkaus vedettyä kokonaan uusiksi. Tykkään tosipaljon tästä nykyisestä setupista ja tähän en oikeastaan vaihtais mitään :sherlock:

nurkkaus.jpeg

NEON_KNIGHT!
valot.jpeg

Vaan tää olohuoneen pääsetuppi on vähän turhan täyteen ängetty omaan mieleen. Eli tässä nähdään miten joutuu käytännöllisyyden nimissä viemään kaiken lattia- ja tasopinta-alan. Optimi ois jos PS3 ja tuo Switch lähtis kokonaan veke tuosta (tai sitten Switch subbarin päälle niin kuin oli ennenkin ja "vaihtuva" konsoli veke).

Ja joo joo "telkkari too high uliuliuli". Se ois tuolla korkeudella mulla vaikka koko seinällä ei mitään muuta oliskaan, joten deal with it :D
olohuone.jpeg

Huonekaluissa oon pääsääntöisesti mennyt mustavalkoisella. Ainoastaan tuo kasari Pioneerin räkki ja sen vieressä olevat kajarit on puupinnalla.
 
Eniten masentaa kämpät missä ei ole YHTIKÄS MITÄÄN VIHREÄÄ/ELÄVÄÄ vaan kaikki on metallia, muovia, puuta yms.

Kasvit sun muut vihreydet tekevät kodista kodin. Ei tarkoita sitä että pitäisi jossakin viidakon keskellä elellä, mutta jos kotootasi ei löydy mitään muuta vettä vaativaa (itsesi lisäksi) niin :(

Kasveissa on vähän se että ne tarttee joko luonnonvaloa joka tarkottais peittämättömiä ikkunoita tai sitten valoviritelmät kanssa joten..
 
Itse ainakin vihaan tätä muotisisustamista, triplakoon mainitsema minimalismi on varsinkin ihan kauhee sekä tietenkin se vitun valkoinen lookki. Tripliksen kuva suorastaan huokuu tyhjyyttä, kyllä kodin pitää olla asutun näköinen. Vaimoa kiinnostais sisustaminen ja vaimolle oon antanut vapaat kädet sisustaa kaiken, paitsi mun romuvaraston. Viel ei oo pahasti sisustellut ja tän hetkinen lookki on aika sellainen vähän kaikkea sekamelska. Industrial-tyyliseksi pikku hiljaa vaihdellut huonekaluja. Kai se siitä muuttuu kun vaimo pääsee kunnolla vauhtiin. Meillä muutenkin usein koti on asutun näköinen esim. tavaroita hujan hajan. Mua ei haittaa, vaikka vaimoa haittaa. Ei meillä kuitenkaan vieraita ilmoittamatta käy, jollei muksujen kavereita lasketa.

On meillä yks mietelausekin tos käytävän seinäällä nimittäin tämä:
DSC_0728.JPG

Alunperin ollu joku muu lausahdus. ;)
 
Eniten masentaa kämpät missä ei ole YHTIKÄS MITÄÄN VIHREÄÄ/ELÄVÄÄ vaan kaikki on metallia, muovia, puuta yms.

Ai että miten parasta.

Kissa riittää hyvin eläväksi olennoksi.
 
Ei ole koskaan kasvia ollut, eikä koskaan tule kasvia olemaan. Turhia ovat. En näe mitään syitä moisille.
Ja on tässä sekin, että mulla on 24/7 kaikki talon verhot kiinni eli ei ne valoa koskaan saisi.
Omilta pihoiltanikin poistin kaikki rehut ja iskin betonilaattaa tilalle. Tuija jäi, mutta se nyt on tollanen vitun kuusmetrinen mammutti.

t: Wizlö, puutarha-koulun käynyt puistotyöntekijä, joka työkseen hoitaa puistoja ja niiden rehuja...
 
Meikä tykkää ainaki että on viherkasveja joka huoneessa! Vois helposti olla vielä tuplasti enemmän mitä nyt on, mutta taas tulee se tilanvienti ja aurinkoiset paikat....

Mulla on mm. 2 metrinen kahvipuu olohuoneessa, ja työpöydällä + keittiössä chilejä, kaktuksia ja sukkulentteja.
 
Ja kai tähän vois kopioida ton omankin olkkarin kun kuvakin on jo servulla.



Vinskahylly on musta, TV-taso on musta, verhot on mustat, leffahylly on musta, 2/3 kitaraa on mustia. Seinät on valitettavasti valkosia. Kasveja ei todellakaan missään. Kissa on myös valkonen.

Sohva on sentään sininen. Ja kajarit (subbaria ja Atmos-palikoita lukuunottamatta) mahonginpunaiset, koska niitä ei mustina saanut, ja rakastuin ääneen. Matto ois myös punanen, mutta leikkaantuu just kuvasta pois. On tossa TV-tason ja sohvan välillä.

Ainiin telkkarikin on hopea mustan sijasta, koska Panasonic ei valmistanut muun värisiä ja kyseessä oli teknisiltä ominaisuuksiltaan ainut malli joka silloin kelpasi. Muuten ottaisin kyllä senkin mustana.
 
Takaisin
Ylös Bottom