Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

(tosin Miken ääninäyttelijä kuulosti nii karsealta, että oli pakko vaihtaa lemppari toiseen kilppariin. Jotenkin kiusallista kuulosta, kun seitenkymppinen, joka kuulostaa seitenkymppiseltä, koittaa (=ei edes yritä) kuulostaa teini-ikäiseltä ja köhisee, että GrNaRly DudE!!)
Vai valitsitko sittenkin vahingossa Ahmo Michclangchin?

_20220617_201017.JPG
 
Tuli kaverin kanssa lätkyteltyä läpi verkon yli ja kyllähän tää maistuu! Ainakin story mode oli mukavaa mähinää ilman, että tarvitsi hampaita kiristellä. Pelattavuus huipussaan, värikästä menoa, paljon hahmoja (vähän tuntemattomampiakin) ja hyvää musaa. Kentät on sopivan lyhyitä, niin hyvin voi uudelleenpelatakin niitä ja koittaa päihittää challengeja.

Ihan kiva, että vanhoja ääninäyttelijöitäkin oli saatu mukaan, joiden ansiosta oli välillä sellainen fiilis kuin pelaisi 87-piirrettyä. Silppurin ääni vähän rikkoi tuota illuusiota, mutta minkäs teet, kun ikonista ääntä ei päästä enää kuulemaan.

Steamista ostin tämän ja vaikka pelissä pitäisi olla crossplay, niin tällä hetkellä Steam-versiota voi pelata vaan muiden Steam-pelaajien kanssa. Muuten teknisesti oikein hyvä ja esim. PS4:n ohjain toimi suoraan ilman mitään säätöjä. Prompteissa vaan share- ja options-painikkeet olivat menneet sekaisin.
 

Uus Turtles julkaistiin eilen ja tosta olis kiva saada fyysinen kopio. Tietääkö joku onko tuosta tulossa muita kuin Limited run fyysinen julkaisu? ja josko jotain kautta tulisi helposti suomeen
Ei viittis digitaalista ostaa ja sit uudelleen fyysistä

Joko porukka on päässyt testaamaan?

Fyysistä julkaisua näemmä tulossa ens kuussa meidän markkinoille.

 
Takaisin
Ylös Bottom