Lista peleistä mitä olet suunnitellut pelaavasi

max23

Banned
NES-Retro Apprentice
Viestit
851

Maine:

Tämmöistä tässä mietiskelin, että jengi pelailee pelejä mutta mitäs ootte suunnitellu pelaavanne seuraavaksi? Löytyykö minkämoinen back catalog pelejä, mitä ei ole ollut aikaa tai intoa pelata vielä mutta ihan saletisti pelaat joskus vielä kyllä juu?

Itsellä on melkoinen lista eri pelejä mitä suunnitellut pelaavani, osaa suunnittellu pidempään ja osaa vähemmän aikaa, osaa peleistä tai niiden versioista ei ole vielä edes julkaistukaan. Ehkä tätä voisi jotenkin koittaa jakaa retroihin, nykypeleihin ja tuleviin uusiin/remastereihin/yms. ja toki tähän voi laskea kaikki semmoisetkin, mitä on jo pelannut mutta on myös aikeissa/suunnitellut pelaavansa lähitulevaisuudessa uudestaan. Tällä hetkellä itellä on jo peluussa muutamakin peli.

Retrot
Shatterhand - NES - Natsume-kiimassa pitää pelata tämä mestariteos uusiksi.
Blue Shadow - NES - Sama kuin yllä.
Mega Man X5 & X6 - PS4 - Legacy Collectionista pelannut X4:ään asti, pitäisi palata joskus noihin kahteen vielä uudestaan. Laitoin nämä nyt retron alle ku en osannut päättää omista säännöistäni.
Metroid Prime & Prime 2: Echoes - NGC - Toki voisi herätellä toiveita että Switchille tulisi näistä joku remasturbaatio lähitulevaisuudessa, mutta in the meantime näitä kahta on tehnyt mieli pelata uudestaan jo vuodenpäivät.
The Legend of Zelda: Skyward Sword - Wii - Tämä jäi aikoinaan kesken, lievä hinku ollut jo pitkään koittaa uusiksi.

Nykypelit
Sekiro - PS4 - Vikaa bossia vaille valmis, mutta nyt PS5:n myötä aloitan kyllä alusta koska haluan kokea pelin 60fps.
Horizon Zero Dawn - PS4 - Harmittaa ettei tästä ole mitään PS5-upgradea, aattelin siltikin vielä herätellä toiveita semmoisesta ennen kuin päätän ottaa pelin peluuseen.
Banner Saga Trilogy - PS4 - Eka jäi aikoinaan kesken, kovaa suunnittelua ollut että nämä ottaisi joskus otteeseen.

Tulevat
Nioh + Nioh 2 Remaster - PS5 - Ekaa Niohia pelannut jo plege nelosella, mutta en hirveästi lämmennyt sille. Tokasta kuullut pelkkää hyvää ja että ovat parantaneet ekan pelin ongelmia isolla kädellä, niin kyllähän tätä joutaa pelaamaan.
Ratchet & Clank: Rift Apart - PS5 - No siis pakkohan tää on pelata, näyttää videoissa saatanan hyvältä ja on tullut tykättyä aiemmistakin sarjan peleistä.
Braid Anniversary Edition - PS5/Switch - Mainio puzzlepeli, mitä on tullut pelattua viimeksi joskus julkaisunsa aikaan Xbox360:lla. Tää remaster/remake julkaistaan vissiinkin kaikilla alustoilla, itse pelaan joko plegefemmalla tai switchillä, kahtoop ny.
Cyberpunk 2077 - PS5 - Rauhallista odottelua että tästä julkaistaan current gen -versio, mielellään samalla puuttuvaa sisältöä lisäilty ja bugeja liiskattu.
GTA V - PS5 - Noh, tästäkin tulossa current gen -versio ja en ole peliä aiemmin pelannut, niin joskohan nyt saisi aikaiseksi!
Elden Ring - ihan sama mikä alusta - Ohhhhhhhh.......

---

Mites te muut? Varmaan tähän omaankin listaan voisi lisäillä vaikka ja mitä, mut nämä nyt on semmoiset ilmiselvät mitä pyörinyt omissa ajatuksissa.
 
Näitä olisi vaikka kuinka. Nykyisellään vain vähänkään pidemmät pelit tuppaavat jäävän vääjäämättä kesken, on vapaa-aika niin vähissä (jännästi korostunut 19.12.2020 lähtien).

Joulukuussa jäi kesken N64:n Paper Mario (Wii U Virtual Consolella). Se pitäisi kyllä pelata loppuun saakka, pelin loppupuolella kuitenkin ollaan. Nämä ovat niitä pelejä, jotka täytyy melkeinpä aloittaa alusta liian pitkän tauon jälkeen).

NES-rintamalla houkuttelisi erityisesti DuckTales 2, kun siitä tuolla läpäisyketjussa hiljattain juteltiin. Jäi kummittelemaan mitä se kaikkien kartanpalojen kerääminen saa aikaiseksi. :ohgawd:
 
Olen pelannut ja aion pelata Deep Rock Galacticia jatkossakin ihan Simona.



No joo, onhan niitä ajatuksia ollut pelata jotain ja on ostanut sen jemmaan, "kun halvalla sain". Nykyään en enää tuota harrasta. Steamissa ja muissa palveluissa laitan kiinnostavat pelit wishlistille ja ostan sitten, kun haluan pelata sitä JUURI SILLÄ HETKELLÄ. Välillä sitten tulee ilmoituksia, että tämä ja tämä on tarjouksessa. Ostopäätös tehdään silloinkin fiiliksen, eikä hinnan perusteella.

Vähän aiheen vierestä, mutta tälleen ei sitä backlogia itselle enää synny.
 
NES:

Bart vs. the World - läpi ois tarkotus vetästä. Tätä edistinkin jo jonkun verran viime kännissä. E: läpäisty.


Switch:

Super Monkey Ball Banana Blitz HD - kesken koska syyt mutta pitäs jatkaa.
Kirby: Star Allies - sama.

PS4:

Tony Hawk 1&2 - sama kun äskeisillä.
 
Viimeksi muokattu:
Kaks aloittamatonta Neptuniaa odottaa siltä varalta että tulee jokin tilanne missä pitää downshiftata useampi viikko siks ettei vois tehdä mitään ja hajoilis tylsyyteen koska ei voi tehdä mitään. Ja ainahan Cyberpunkkia voi pelata lisää.

Mitenkään muuten ei ole pelaamisia suunniteltuna
 
  • Kaikki Castlevaniat
  • Kaikki Final Fantasyt
  • Kaikki Mega Manit ennen PS1
  • Kaikki Zeldat ennen Gamecubea
  • Metroid
  • Super Metroid
  • Kaikki Space Questit
  • Kaikki King's Questit
  • Iso liuta muita Sierran seikkailupelejä
  • Seikkailupelejä
  • My Summer Caria sitten taas kun se on valmis

Onhan noita siis vaikka kuinka paljon ja vaikka minkä ikäisillä alustoilla, mutta eipä viitsi. Isänmaahan paluussa odotan sitä, että pääsen jatkamaan graduhommien takia jäihin laitettua Red Dead Redemption 2:sta.
 
Ahistava topic tavallaan. Pitänee listailla himassa steamin äärellä.

On tässä kyllä tiettyä perseyttä tämmöinen suunnitelmallinen pelaamisen miettiminen, ei sovi kaikille eikä tarttekaan sopia.

No en minä mitään tämmösiä ikinä suunnittele. Fiiliksen mukaan.

Tämä on täysin fine! Iteki monasti nappaan peluuseen hetken mielijohteesta pelin ilman sen ihmeempiä miettimisiä. Viimeisimpänä aloittelin Alien Isolationin uusiksi kun lievästi innostuin RE8:n demosta, en todellakaan ollut miettinyt pelaavani sitä.
 
Joo, tähän voisi ihan yhtä hyvin heittää kaikki pelit mitä hyllystä löytyy. Mutta hyvä topikki silti! Kyllä sitä voisi välillä vähän mutustella etupeltoon mitä pelejä pelaisi, vaikka pelaan impulssin omaisesti aika paljon. Välillä saan kimmokkeen vaikka jostain videosta juutuupissa tai joku striimaaja pelaa jotain tiettyä peliä, sitten itse saa siitä myös vähän pontta kaivaa peliä hyllystä tyciteltäväksi. Mutta tässä on parisen kuukautta odottanut että pääsee pelaamaan Xbox Seriesille (ja PC:lle) julkaistua The Mediumia. Psykologista kauhua tiimiltä joka on tehnyt mm. Layers of Fearit ja viime vuonna julkaistun Blair Witchin. Visuaalisesti Medium näyttää todella jännältä ja mielenkiintoiselta "kaksoisnäkymällään."

Sitten myös luultavasti pelaan tänään vielä Overwatchia erään täälläkin liikkuvan käyttäjän kanssa PS4:lla. Hyvä peli!
 
Eipä mulla oikeastaan ole tällä hetkellä muuta mielessä kuin Tselda: Breath of the Wild. Wii U:lla tuli mentyä läpi, mutta enää ei kyseistä konsolia ole, vaan nyt löytyy Switch. Pitääpi pistää joku päivä tilaukseen, kun Mario Odyssey -ähky on jo äitynyt melko pahaksi.

Hirveästi noita pelejä on, mitkä on jäänyt kesken ajatuksella "joskus paremmalla ajalla", mutta jotenkin vaan puuttuu se kipinä ja fiilis alkaa pelaamaan noita pelejä, mitkä hyllystä löytyy. Tarvii sen oikean fiiliksen. Esim. PS4:n Spiderman jäi heti alkuun, kun ei vaan jaksanut. Peli vaikutti vitun hyvältä, mutta aloitin sen suoraan sen jälkeen, kun olin kuukausia tykittänyt RDR2:sta. Tollasen laajan avoimen maailman pelin jälkeen tuntuu jotenkin liian raskaalta aloittaa toista avoimen maailman peliä. Ja nyt sitten joku PS4 ei innosta yhtään, kun on tullut jo uudempi lelu (Switch) talouteen. PS4 lähinnä toimii makkarin Netflix-laitteena.

Niin.. tietysti Shadow Manin remaster-versiota oottelen!
 
Super Mario Maker 2
Kenttiä läpäistynä 17 000 kpl. Läpäisyssä menee vielä tovi, sillä olisi ainakin 20 000 000 jäljellä. Noin muuten backlogiin on jäänyt käsittämätön määrä 2d-hyppelyitä, kuten Celeste, DKC2, Castlevania: Bloodlines, Curse of the Moon 2, Blaster Master Zero 2 yms. Aiemmin tälläiset paahdettiin saman tien pakettiin, mutta nykyään tulee vaan nopeasti palattua takaisin mariomaailmaan.

The Legend of Zelda: A Link to the Past
Ainoa läpäisemättä jäänyt Zelda, joka on jäänyt odottamaan oikeaa hetkeä.

3DS:n viimeiset pelit kuten Etrian Odyssey Nexus, Persona Q2 ja Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires' Conspiracy. Ei oikein 3DS enää kulje mukana, harmin paikka.

Jotain pleikkariäkspokspelejä pitäisi varmaan joskus pelata lisää. Ne ovat vähän tylsiä, mutta ihan hyviä kai. Peliplaneetan Radikus-henkilö taputtaa minua selkään kun laajennan pelimakuani jonninjoutavilla hypepeleillä.

Tulevista peleistä:
Super Mario 3D World + Bowser's Fury
Monster Hunter Rise
Shin Megami Tensei 5
 
Takaisin
Ylös Bottom