Kielletyt sanat ja sanonnat

Kaikki murteella kirjoitettu teksti. Somessa näitä hassuttelijoita näkee puskaradiossa yms. kun joku keksii olla niin nokkela että kirjoittaa Rauman murteella tai jotain vahvaa savoa. Heti rupeaa ärsyttämään, ei kukaan vittu kirjoita murteella oikeasti, täyttä pelleilyä mitä vituttaa lukea.

kyl se o helpomp kirjotta murttel ko millä muul

tämsis virallisis puhelufoorumeil täyty ain nii pinnistel et tule kirjotettu nii et kaik ymmärtä mitä mä koita sanno
 
Hyvä sana! On kyllä kadonnut aika lailla lopullisesti, eikä kukaan tunnu nykyään tietävän, mitä se tarkoittaa. Enimmäkseen peeloiksi nimiteltiin oman kokemuksen mukaan kyllä juuri noita uusia internetin käyttäjiä, jotka olivat yleensä todella nuoria:
Aloittelevia internetin käyttäjiä saatetaan leimata peeloiksi, sillä he eivät aina osaa noudattaa netikettiä, vaan muun muassa käyttävät tekstissään värejä, kirjoittavat kaiken isoilla kirjaimilla, lisäävät vahingossa ykkösiä huutomerkkien perään tai viljelevät liikaa pisteitä, huutomerkkejä, kysymysmerkkejä tai hymiöitä.

Tuo termi sietäisi tehdä paluun. Vituttaa esim. videot, jotka ovat umpipaskaa laatua ja päälle on tungettu sitä tekstiä ja jotain ylisuuria emojeita. Peelojen videoita tuollaiset!
 
"Huutista" on kyllä aivan perseen kuuloinen sana. Tarkoittaa ilmeisesti huutonaurua? Ei sovi kyllä mihinkään käyttöön.
Ylilaudoilla lähinnä nähnyt tuota hoettavan, tarkoitus osalla ilmeisesti servata ja häpäistä sillai nokan vartta pitkin katsoen samassa yhteydessä kun linkataan poliitikkojen paskatwiittauksia ja osa taas vaan hokee mukana siinä sosiaalisuuden huumassa.

Itellä tuskin tulee olee koskaan erityisemmin käytössä mut hupinsa kullakin, who am I to judge1!11!
 
Takaisin
Ylös Bottom