Uudet profiiliviestit

Maine:

Vitun JRPG kalastusminigamet >_<
  • Agree
Reaktiot: Radikus
N3M0
N3M0
Just parhaita! Kalastusminipelit on openworld-pelien sakramentti, se pitää aina olla!
  • Like
Reaktiot: Wulfon
Wulfon
Wulfon
Yleensä kalastusminipelit on ihan kivoja, ainakin pienissä erissä. FF14 on oikeastaan ainut, jossa oikeesti vihaan kalastamista. Koko touhu on pelkkää RNG:n RNG:n RNG:tä. Tuurista kiinni onko oikea sää, tuurista kiinni saatko tietyn kalan, tuurista kiinni saatko sillä kalalla jonkun toisen kalan ja tuurista kiinni saatko siitä kalasta sen esineen minkä haluat. Tietysti kaikki on vieläpä aikarajotettua.
nassekova
nassekova
Jooh, itellä suli naama Breath Of Fire "Chisu" safkan valmistamiseen, kun menin katsoon että isoimmalla kalalla saa "mana -25%" sormuksen :D Piti sitten kolmatta iltaa kalastella enneku nappas tarpeeksi iso makrilli...

Maine:

Kohta aukeaa Budweiser ja lentää amerikan pallo.
  • Like
Reaktiot: Radikus
Wick
Wick
Se auttaa syttymään joo, sääntöpuolen osaamattomuus ja vähäinen lajituntemus sit ei niinkään. :D
Patrick Bateman
Patrick Bateman
Nyt taas kun tää matsi tästä pyörähti käyntiin, niin muistin että kyllähän mä oon näitä sääntöjä tässä jo vuosien varrella jonkun verran oppinut. Silti tietyt lajin lainalaisuudet ei oikein vieläkään ole täysin tajunnassa, koska on niin vähän matseja katseltuna. Joskus sanotaan että peli on ohi kun toinen johtaa 27-3 kahden ensimmäisen neljänneksen jälkeen. Mitenniin? Onhan siinä perkele mahdollisuus tehdä just sama mitä toinen on tehnyt ekassa kahdessa. Just tossa joskus 4-5v sitten joku joukkue nousi about tuollaisista asetelmista voittoon.
Wick
Wick
Joo, onhan noita sattunut. It ain't over til it's over. Onneks on kaljaa – tosin pakko sanoa, että tää Budweiseri on aika karmeeta kuravettä.
Ylös Bottom