Yleistä leffahöpinää

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
27458

Maine:

Kamoon! Nyt haastetta. Eka tietysti:

giphy.webp

giphy.gif

Mutta mä oon JUST kattonut tän! :confused:
 

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
27458

Maine:

Arto4000

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
3472

Maine:

Fuck yeah Secret Wars!


Tätäpä en tiennytkään Secret Warsista:

The series was born when Marvel struck a deal with Mattel for a line of action figures. Mattel wanted a big splashy crossover event to hype the launch of the toys, so Marvel’s at-the-time editor-in-chief Jim Shooter came up with the idea, based on frequent requests from readers for some event involving all of Marvel’s characters.
 

Massive

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
3542

Maine:

Tulispa seuraavaksi Days of Thunder: Trickle, jossa aktiivista NASCAR-uraa viimeiset 32 vuotta tehnyt Cole kutsutaankin yllättäen tallipäälliköksi.
Jos mukana on Bruckheimer, leffaan budjetoidaan ekan leffan mukaisesti kokaiinia ja leffa päättyy täysin vakavasti tehtyyn freeze frameen niin katsoisin.
 

Massive

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
3542

Maine:

Jännä että tässä puhutaan pelkästään Marvelin leffoista, oletan että samat studiot kuitenkin hoitavat myös muitakin Disneyn leffojen digitehosteita? Ymmärtääkseni Disney+:nkin Obi-Wanissa oli jotain kökkö CGI:tä?

Hyvä myös että tuossa mainitaan epäkohtaa korostavana esimerkkinä miten Jurassic Parkissa meni kolme vuotta jälkituotannossa. Koska 30 vuotta vanha leffa ajalta kun CGI oli lastenkengissä on sama asia kuin nykypäivä jolloin koululainen voi omalla kotikoneellaan tehdä vastaavaa (hieman kärjistäen).
 
Viimeksi muokattu:

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
21810

Maine:

aukusti klovni

NES-Retro Guru
Insider
Viestit
20976

Maine:

Warner Bros hyllytti valmiin Batgirl-elokuvan, eikä sitä tulla näkemään edes suoratoistopalveluissa​
Ilmeisesti niin paska leffa, että ei maksa vaivaa. :D

Kyllä en usko tähän nyt koska mistä minä nyt tarkistan onko tämä hyvä koska iiämdeepee ei kerro! Niin että kysynpähän vaan!
 
Ylös Bottom