Yleistä leffahöpinää

kaamio

NES-Retro Master
Insider
Viestit
8663

Maine:

Älä kato.

Lisäisin äskeiseen vielä semmosen että ainoa näyttelijä jonka tohotus-koohotusta jaksan ees välillä on tuo Cagen Nicolas, ja sitäkin hyvin rajoitetusti.
Kai tää on vähän näitä, että ois pitäny kattoa sillon pari viikkoa sitten kun kaikki siitä vouhkas. Nyt ei jotenki vaikuta enää yhtään relevantilta, kun suurin hype on ohi.
Sama kävi aikoinaan mm. tsernobyl-sarjan kanssa.
 

mem0_ory

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1748

Maine:

Millä minä nyt kapinoin valtavirtaa vastaan, kun Burzumista tuli yliopiston kuppilan hipsterien juttu ja lonkeroistakin mainstreamia?

Huutamiset välillä ihan jees leffoissa ja sarjoissa. Huudetaan ne tunteet ja neuroosiot ulos, että mikä on homman nimi. Jotkut näyttelijät kuten Kiefer Sutherland tai Tom Hanks osaa vielä niin miehekkään karismaattisesti karjua.

Siskon ja Dukatin välillä oli hieno jakso DS9:sin tokavikalla kaudella, vaikkakin
Kirjaudu tai rekisteröidy katsoaksesi spoilerin sisällön.

Eipä nuo huutamiset Salkkareissa ja näissä Kotikaduissa sitten toimi, kun aletaan turhan tähden syöksämään tulikiveä primitiivireaktiona jostain arkisesta piilovittuilusta ja väärin tulkituista ilmeistä. Vähänkun foorumeilla.
 

Massive

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
999

Maine:

En huomannut sopivampaakaan aluetta.

Eli hakusessa lapsena nähty ysärin alussa, animaatio-elokuva/sarja.

Poika kutistuu tosi pieneksi, muistaakseni taulussa seinällä laiva myrskyssä johon mennään. ja taistellaaan merirosvoja? vastaan miekalla?
Muistaakseni myös jokin kohtaus oli portaissa pojan ollessa kutistuneena (omakotitalon sisäportaissa) hämähäkki saattoi liittyä.
Yritin Vhs:iä ja youtubea kaivaa mutten löytänyt. Soittaako kellään kelloja.
Ei nyt ehkä kunnolla sovi kuvaukseen mutta The Pagemaster tulee mieleen. Ainakin on animaatio (osittain) ja taistellaan merirosvoja vastaan.
 

John Carpenterin hiusraja

NES-Retro Master
Insider
Viestit
7649

Maine:

255445435_352661343281589_4326605384478852772_n.jpg
 
Ylös Bottom