Yleinen pelihöpinä

No nyt on kunnon ranttausta

Eli Palworld, myy ihan helvetisti. Japanilaiset kehittäjät sanoivat että tietyt hahmon vartalotyypit on olemassa ihan vaan siks että koska osa länkkäreistä haluu tehdä rumia hahmoja. Twitterfriikit raivona. Twitterfriikkejä mielistelevät länsimaiset wokekehittäjät päästelee epämääräsiä juttujaan liittyen asiaan.
 
Mä en kyllä ymmärrä, että minkä helvetin takia nykypäivänä WWE-peleissä noi painijat ei näytä yhtään siltä kuin miltä pitäisi. Hemmetti, ilman yhtään ironiaa, Pleikka ykkösen SmackDown-peleissäkin painijat muistutti sentään painijaa.

FB_IMG_1706626209174.jpg

Tämän näköinen painija on siis oikeasti:

GBzjfJ6WwAABchy.jpg


Kun elokuvat alkavat näyttää peleiltä ja pelit elokuvilta, niin pelit pyrkivät luonnollisesti saamaan hahmot näyttämään efekti-Arskalta.


terminator168.jpg
 
Pelaan BioShock™ 2 Remastered -peliä. Peli on siltä ajalta jolloin puolet peliajasta kuluu roskapönttöjä ynnä muita kolutessa rahan ja ammusten takia. Hetken kun pyörit alueella romuja keräillen, niin peli ilmoittaa, että tässä on myös vinkkitoiminto jos jäät jumiin.

Joo kiitos vaan, en ole jumissa. Koitan vain raapia ammuksia ja parannusesineitä kasaan seuraavaa taistelua varten.
 
jolloin puolet peliajasta kuluu roskapönttöjä ynnä muita kolutessa

Tätähän täällä muutenkin tehdään puolet ajasta. :whistle:

 
Mitä hittoa nyt taas oikeesti, mitä mitä mitä mitä mitä mitä mikä noita Atlus ja Persona faneja osaa oikeesti vaivaa
Tollasta on ollu varmaan siis ehkä kymmenen vuotta että pelit jotka on fiktiivisiä deittisimulaattoreita vetää puoleensa ihmisiä jotka löytää ongelmia ihan kaikesta mahdollisesta mistä vaan voivat keksiä sellasta.

Twitterfriikit niinku oikeasti kilahtelee siitä että onko jonkun fiktiivisen hahmon tissit nyt vähän liian isot vai vähän liian pienet, plus sit tehdään kaikkee modeja että kun sillä ja tällä hahmolla on ongelmallisen paljon jalkaa näkyvillä ni pitää pidentää hametta ettei näy niin paljon jalkaa tai jotain.

Ja oikeasti kun tyypit ei enää edes ymmärrä mitä tarkottaa jonkin seksualisoiminen ja mitä se edes on, se vaikuttaa olevan ihan kaikkea mahdollista riippuen minkä sekopään näkemystä millonkin kysytään.

Ja ei noita ongelmia ole ennen ollut peleissä, mistä ne on nyt viimeaikoina kummasti tulleet ? Voisko olla että nää kaikki sekopäät kehittelee ne ihan tekemällä. Ja jostain ihmeen syystä tota sekoilua on aivan poikkeuksellisen paljon Atluksen pelien kanssa, miks näin?
 
Takaisin
Ylös Bottom