Xbox Series X|S

@hide lähde lienee Tom Warren?

Mites hide tai joku onko tietoa voiko 360-peleille tehdä FPS boostin?


Kyllä vain, siksi lähde on luotettava.

Mitä tulee 360 boosteihin, ei osaa sanoa. Tietääkseni MS ei ole torpannut asiaa, mutta kuvittelisin ettei asia ole niin yksinkertainen sen kanssa. Mm. Quick Resumehan ei myöskään toimi näiden kanssa. Toivoisin kuitenkin kovasti New Vegasille lisää höpöä.
 
Nyt vasta pääsin kattomaan listaa tarkemmin, niin tosiaan peräti 74 uutta FPS Boost -peliä! Kaiken kaikkiaan pelejä on nyt 97kpl, mikä on kolmen kuukauden saldona erittäin kiitettävä! Ihan mielettömästi pelejä jotka on itellä kärsinyt erityisesti 30fps:stä, kuten Deus Ex MD, Dying Light, Far Cryt, Homefront, Mad Max (Kertaheitolla 30 -> 120, Xbox ei leiki), ReCore, Sniper Elite 4, The Evil Within 2 ja Yakuza 6.

Iso osa noista peleistä on myös Game Passissa, joten ai että kun nyt Xboxin omistajia hellitään!

Huomiona myös se, että nyt noita 120-pelejä on oikeasti konkreettinen määrä, ja lähes puolet listan peleistä onkin juuri 120. Täydellinen ajoitus, sillä huomenna pitäisi saapua uusi TV, niin pääsee nauttimaan näistä myöskin täysin rinnoin!
 
Nyt vasta ensimmäistä kertaa uskalsin testata 4K Blurayn soittamista Series X:llä.

Voi herran jumala miten äänekäs, tuo levy pyörii täydellä vauhdilla:ohgawd:Sama ääni kuin peliä asentaessa. Ei tällä yksinkertaisesti voi katsoa elokuvia. One X oli ihan ok mutta myin sen.

Tavallinen bluray on hiljaisempi, ei pyöri yhtä nopeasti. Mutta kyllä tuo pyörivä levy silti ääntä luo ihan tarpeeksi. Onneksi mulla on vain 5 UHD levyä niin voisin myydä nämä turhuudet pois.
 
Viimeksi muokattu:
Mikäs levy oli ja kokeilitko useampaa? Jos elokuva on kolmikerroslevyllä, niin se saattaa hyvinkin oikutella joissain soittimissa. Suurin osa tosin on prässätty kaksikerroksiselle.
 
Meitsillä on Joker ja Bumblebee, molemmilla pitää ihan hirveää meteliä. 4kbd-soittimena käyttökelvoton ainakin toi mun yksilö.
Noi on ainakin ihan perus kaksikerroslevyjä, eli ilmeisesti sitten kaikkiin levyihin liittyvä ongelma. Enpä ole itse tosiaan kokeillut, kun ei löydy Series X:ää. Onkohan levyasemassa vähän säästetty, kun ei sitä peleissä käytetä kuin asentamiseen?

4K-levyiltähän ei toimi Xboxilla myöskään Dolby Vision, eli kyllähän noita syitä on hommata joku erillissoitin, jos levyjä aikoo katsoa.
 
En kyllä itse muista että bluray asema olisi pitänyt meteliä mutta ei minulla kyllä ole edes uhd lättyjä. Pelilevyjen kanssa ps5 on noin 2x äänekkäämpi kuin xsex. Ilmeisesti sony ei vaivautunut hommaamaan minkäänlaisia vaimentimia asemalle.
 


Kelpais.

Grillaillessa ois kiva kun sais kylmiä tölkkejä lähempää eikä tarttis kikkailla esim. jääpalojen kanssa, kun ne sulaa tuolla heti.

Vaikuttaa just sopivan kokoselta.
 
Selkeämpi, mutta näyttää siltä että koteloissa mennään PS4/5 formaattiin. Varmaan halvempi tuottaa. Harmi että koteloiden tyyppi ei vaihtunut heti julkaisussa.
 
Takaisin
Ylös Bottom