Xbox Series -pelihankinnat

Yritit saada pleikkarin mutta saitkin paremman värkin! (y)

Emmä tiiä millaisista peleistä tykkäät mut tsekkaa esim Forza Horizon 5, Halo Infinite (yksinpeli ilmestyy huomenna), Psychonauts 2, Resident Evil Village, Wreckfest, Ori and the Will of the Wisps, Doom Eternal, Gears 5. Osa noista alunperin edellisen sukupolven pelejä mutta pistetty sittemmin nykykuosiin series vehkeillä esim Doom Eternal pyörii 120fps ja voin luvata että sen pelaaminen tuntuu samalta kuin dippaisi cullia lämpimässä juoksevassa hunajassa.

Eli tolla laitteella voi siis pelata Xbox One -pelejä. Hienoa. Pyöriikö sillä myös DVD-elokuvat?

Kirjaudu tai rekisteröidy katsoaksesi spoilerin sisällön.
 
Kyllähän toi taaksepäinyhteensopivuus aiheuttaa sen, että hyvin palvelleen Project Scorpion voi pakkailla tosta laatikkoonsa ja pistää Series X:n ajamaan samaa asiaa tässä mm. Starfieldiä ja Vanhuskääröt Kutosta sekä Dead Space Remakea odotellessa.
 
hyvin palvelleen Project Scorpion

Oma ei palvele enää niin hyvin, tuntuu hidastuvan joka päivä lisää.

Jonkun CTR:n käynnistäminen kestää jo päälle minuutin, ja saattaa myös kaatua kesken.
 
@Wick tsekkaa tämä:


Eli siis edellisten Xboxien pelejä ruuvattu toimimaan paremmalla ruudunpäivityksellä. Ei ole pelin koodiin koskettu vaan DirectX:llä kikkailtu tai jotain.
Kova esim Fallout 3 jolle tehtiin aikonaan One X enhanced -käsittely eli resoluutio nostettiin neljäkoohon ja siihen päälle vielä toi fps boost eli Xbox 360 -peli pyörii 4k/60fps. (y)
 
Avovaimo katteli Gigantin sivuilta että 38 liikkeessä pitäisi olla varastossa Series X:ää. Epäiltiin mutta käytiin kattomassa kun oli muutenkin asioilla käymistä ja sieltähän sitä sai pyytämällä. Olin ymmärtänyt että näistä oli vielä kohtuu pula.
Raisiosta noudettiin.

IMG_20220104_190113__01.jpg
 
Verkkiksen Outletista SALAISEEN HINTAAN Xbox Series X. Nyt on koko perhe kasassa.

60DC0B4C-6876-4D51-9A95-B2043F6B41DB.jpeg

Ja perheen ihmiset pääs samantien ihmettelemään CTR:n uusia latausaikoja.
 
Xbox Series S konsoli, ~309€ @ DNA.
1652459024492.png

Veikeän näköinen kapistus. Yllättävän pieni ja mukavasti valkoinen tuo vaihtelevuutta mustien konsolien virtaan, joita itselleni tuppaa eksymään. Mukavaa myös, ettei siitä ole yritetty väkisillä tehdä mitään muka-futuristisen näköistä, joka sitten kuitenkin näyttää vhs-soittimelta, jonka reunoihin repii kätensä.

Veikkaan kyllä, että tuossa valkoisessa näkyy sitten aika hyvin tahrat. Tosin kuten tuosta kuvan näppiksestä voi päätellä, niin mustassa näkyy pirun hyvin pöly ja kissankarvat.

Oma kokemus Xboxeista rajoittuu vuonna 2008 ostettuun original malliin, jolla tuli pelattua lähinnä SoulCalibur kakkosta. Sille tuli naureskeltua miten saamarin iso järkäle se on ja ohjainkin oli vähän mitä sattuu jopa siinä S-koossa. Tosin löysin aikanaan todella hyvän tarvikeohjaimen sille, ja jälkeenpäin onkin tullut harmiteltua, etten ostanut valmiiksi useampaa ohjainta (eihän sitä tiennyt oliko se mistään kotoisin).

Alkufiilikset tästä S:stä positiiviset, vaikka nyt ensimmäiseksi peliksi otinkin työn alle vuoden 2006 Blackin Game Passin kautta. Muistan kiinnostuneeni kyseisestä pelistä aikansa pelilehtien mainoksista, joissa hehkutettiin realistisia aseiden ääniä, sekä tuhoutumisfysiikkaa.

Ohjain on mukava kädessä ja yllättävän kevyt. Teksturoitu pinta on mainio tuollaiseen pyöreään muotoiluun, joskin mietin kuluuko ne ajan kanssa sitten pois siitä, vaikkei itselläni kädet hikoilekkaan. D-pad vaikuttaa myös yllättävän hyvältä, vaikken vielä ole mitään D-padilla pelattavaa peliä kokeillut (mm. Spelunky 2 on odottamassa). Olin kyllä epäileväinen tuosta D-padista, kun se näytti olevan tuollainen pyörylän ja ristikon välinen hirvitys, mutta kohotetut suunnat osuvat peukalon kohdalle mukavasti ja liikerata on ihastuttavan pieni. Tykkään myös siitä lähtevästä naks-äänestä, joka luultavasti on perus mikrokytkimen pitämä ääni.

Ainut vikahan tässä ohjaimessa on, että näppäimet ovat väärin päin, mikä aiheuttaa, että confirm on alhaalla, kun sen kuuluisi olla oikealla! :dolan:

Toki myös kummastuttaa, että Microsoft yhä haluaa käyttää sormiparistoja akkuna, mutta noh. Tuli edes paristot paketin mukana, niin ei heti ensimmäisenä tarvinnut lähteä ostamaan niitäkin. Saa nyt nähdä miten kauan nuo kestää ja miten ne kuluu silloinkin kun ohjain ei ole käytössä.

Kiva myös tuo puhelimella käytettävä softa, jolla voi pelin päällä ollessa postailla screenshotteja esim. Discordiin.

512 gigan kovo on kyllä aika pieni tuollaiselle, mutta samanpa kokoinen se taisi olla PS4:lläkin, joten eiköhän sillä pärjäile ainakin toistaiseksi.

E: DNA:lla oli myös pirun nopea toimitus. Kävin eilen paikallisessa liikkeessä tilaamassa tuon ja lakkoiluvaroituksista huolimatta konsoli oli perillä jo tänään tuossa noin puoli neljän aikoihin.
 
Toki myös kummastuttaa, että Microsoft yhä haluaa käyttää sormiparistoja akkuna, mutta noh.
Toi on yksi ominaisuuksista mitä todellakin arvostan mikrosoftin ohjaimissa. Alkaa Pleikkari 3:sen ohjainten akut olemaan jo aika paskassa kunnossa. Veikkaan että 5 vuoden päästä vielä huonommassa.

Tollaset akkuvehkeet on keräilijöiden kirosana, täytyy aina muistaa pari kertaa vuodessa ladata kaikki Deeässät ja ohjaimet ja muut kikkareet ja toivoa että niistä on vielä joksikin 10 vuoden päästä.
 
Toki myös kummastuttaa, että Microsoft yhä haluaa käyttää sormiparistoja akkuna, mutta noh.

Ostat ladattavat 2600mAh akkuparistot tilalle niin kestää huomattavasti pidempään kuin vaikka PS5:n ohjain.

Eikä tartte koskaan miettiä sitä joutuuko availemaan ohjainta kun akku kuluu liikaa.
 
Dualsensen akku: 1450mAh. Esim Ikean Ladda akkuparistot: 2450mAh.

Itse olen laiska paska joten vedän kahden ohjaimen taktiikalla. Molemmissa on Xboxin play & charge akkusetti jonka voi ladata iskemällä ohjaimen USB-piuhan päähän. Heti kun ruudulle ilmestyy ilmoitus että akku on vähissä niin ohjaimen vaihto lennosta ja edellinen ohjain lataukseen.
 
Mulla kestää PS5:n ohjain aina yhdellä latauksella about viikon pelailut.

Ei toivoakaan näissä Elden Ringin ja Niohin tyylisissä sessioissa.

Noin viitisen tuntia kestää vissiin akku ennen kun alkaa huutelemaan low batteryä.
 
Ei toivoakaan näissä Elden Ringin ja Niohin tyylisissä sessioissa.

Noin viitisen tuntia kestää vissiin akku ennen kun alkaa huutelemaan low batteryä.

Silti se kestää vielä varmaan pari tuntia ainakin kun on huutanut low batteryä. Se kuumotus on vaan läsnä koko ajan, että nyt jos loppuu niin voi vittu.

Silti oon liian laiska nousemaan sohvalta ja vaihtamaan ohjaimen, jos on pelit jo kesken.
 
Takaisin
Ylös Bottom