Xbox Series -pelihankinnat

1663607292037.jpeg

Valitin Discordin puolella toimituksesta, mutta onneksi paketti tuli perille ja siellä oli mitä tuli tilailtua :)

Xbox Design Lab-ohjain tekstillä varustettuna 79,98€ posteineen. Väriteema perustuu vanhaan vaaleanpunaiseen Xbox 360-ohjaimeen jota en koskaan saanut mutta kaverilla oli. Sopii myös yhteen Razerin pinkkiharmaiden kuulokkeiden kanssa.
 
Turtle Beach Stealth 600 (gen 2 usb abc xyz:n simo) headset 99e & Xbox Carbon Black ohjain 60e. Molemmat @ Joensuun Prisma
IMG_20221210_210235-01.jpeg

Veijo Microsoft on ottanut markkinamiehiltä mallia ja päättänyt ettei ilmeisesti mikä tahansa langaton headset toimi Series S:llä, niin piti sitten hommata tuollaiset vartavasten boxille tehdyt vermeet. Ei mitään kokemusta Turtle Beachin tavaroista tätä ennen. Monesti kaupassa nähnyt kyllä ja miettinyt ostavansa mm. PS4:lle aikanaan, mutta syystä tai toisesta ei saanut aikaiseksi.

Uusi padi tuli hommattua muuten vaan, niin voi tämän pyhittää pelkästään boxille ja boxin mukana tulleen pelkästään PC:lle. Ei ollu valkeita saatavilla, niin sillä musta. Erottaapahan ainakin toisistaan.
 
Autetaan sitten vähän.

Doom 64 34,50e (vaikkei teknisesti ottaen olekaan Series X -peli)
Persona 5 Royal 37,58e
Resident Evil 4 Remake 27,30

Doom ja Persona Coolshopista, Ressa Proshopista.

1703790432760.jpeg

Näiden lisäksi sain pukilta lahjaksi koodit Baldur's Gate 3:lle ja Alan Wake 2:lle. Enpä kyllä olisi todellakaan laittanut omaa rahaa niin paljoa digiin mitä pyytävät. Baldur tulee kyllä poistettua vielä fyysisenä kunhan vain julkaisevat sen kokonaisena levy(i)llä.

Erikoisena lisäjengana, tänä vuonna tullut ostettua Xboxille ylipäätään vain 4 peliä (neljäs ja ainoa mikä kuvassa ei ole, on GTA5).
 
Jos olisin tajunnut että steelbook on erillinen pelin omaan kanteen nähden en olisi kyllä vaivautunut. Nyt joutuu hyllyyn laittamaan 2 pelin verran tavaraa :(

NHL12 oli samanlainen homma.
Suomi voitti 2011 lätkän MM-kultaa, niin seuraava NHL-peli sitten julkaistiin erikoissteelbookina. Eli normipelin mukana tuli tyhjä pelikotelo, minne sen pelilevyn sitten sai siirtää.
Enpä moista silloin tilatessa tajunnut.

änär.JPG
 
Takaisin
Ylös Bottom