Xbox Museum

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
32685

Maine:


Tuolta pääsee ton My Xbox Museumin kautta tsekkaamaan näinkin hyödyllisiä infoja.

XboxMuseum.png

Jahas, pitää vissiin kehitellä jostain 3 achia lisää että saa poksautettua tonnin.

XboxMuseum2.png

Toi Liven ensimmäinen kirjautuminen on aika bullshit, olin Livessä jo vuoden 2003 betasta asti.

XboxMuseum3.png

Kaikesta päätellen en pelaa "OTHER" genren pelejä kovinkaan paljoa. Minecraft ois varmaan muuten listoilla, mutta satuin pelaamaan sitä eniten nimenomaan Plegellä.

En muuten meinannut saada tätä toimimaan työkoneen Firefoxilla millään (näytti nollaa pelattua peliä ja muita älyttömyyksiä), vaikka iPhonen Safarillakin toimi. Työkoneessa piti ottaa Edge käyttöön.
 
Viimeksi muokattu:
Ei näyttäny ainakaan luurilla top jne pelattuja pelejä :unsure:

Joo toi kantsii tosiaan pyörittää Windowsin Edgellä jos löytyy, sillä ainakin toimii perfect.

Edit: Tai no, Exophasen mukaan mulla on 1247 achia, niin miten toi voi väittää alle tuhatta sitten. Jännä ettei ees noin yksinkertaisia asioita saada näytettyä oikein.
 
Ehkä se on parempi ettei mainosta miten paljon on tuhlannu elämäänsä :DD
 
Huomaa kyllä että mä vaan testailen pelejä pari minsaa kunnes fuck this shit.

Mulla on 560 eri peliä, mutta vaan ~1000 achia, eli 1,78 achia/peli.

Sulla on vaan 327 peliä, mutta ~5000 achia, eli 15,32 achia/peli.
 
Hieman yllätyin tosta pelien määrästä, jos toi nyt on totta.

Toi ei ainakaan reagoi ekaa XBoxia millään tavoin mun tilastoissa.
Ja mä en oo ihan varma, että kävikö mulla aikoinaan XO:n kanssa sillai, että mulla oli alkuun eri nick (Weazel). Sitten mun tunnukset meni vituiks kun unohdin salasanan enkä saanut palautettua tai jotain.
Sit tein uudet tunnarit (Wiizeli) ja aloitin nollasta.
 
Tuolta aikajanalta pysty kaivamaan infoa myös aiemmista vuosista niin mulla on huvittavasti Resident Evil 5 pelatuimpana pelinä 3 vuotta putkeen.

Muistan kun vaimo halus aina jatkuvasti coopata Mercenariesia, mutta en sentään tajunnut että se kesti ~kolmen vuoden ajan.
 
Ei näy pelatut tunnit, ei näy Xbox Originaalin pelit. Xbox Livessä olin ensin beta-nimimerkillä, sitten vielä toisella. En muista miksen suoraan siirtynyt originaali-xboxilta uudelle samalla nimimerkillä, vaan loin kokonaan uuden 360:lle. Muutenkin on ollut aika hiljaista Xboxin rintamalla viime vuodet, niin ei tuosta kovin mielenkiintoista infoa saa irti. X360lläkin taisin aluksi pelata jollain silver-accountilla joka oli veljen X360:ssä, jota en sitten edes siirtänyt koskaan itselleni - esimerkiksi Bioshock puuttuu achievementit kokonaan gamertagilta.

Hyvin sentään selvisi, mitkä ovat viimeiset 4 vuotta ollut marraskuun kaveripelailutapahtumassa se pelatuin peli (Back 4 Blood, Vermintide 2, Battlefield V, Battlefield 1).

Top 5 eniten pelatut pelit olivat:
- Fallout 3
- Fallout New Vegas
- Halo 3
- Halo Reach
- Skyrim

...mutta kun ne tunnit kiinnostaisivat. Vähän pelottaa montako tuntia tuli tuhlattua Fallouteihin ja Skyrimiin, kun nykypäivänä maku on muuttunut sen verran paljon etten koskisi noihin lainkaan.

Ikävästi näyttää että First Play of Most Played game on 14/9/2010 (Halo Reach), kun tuli tuo Reach pelattua jo pari kuukautta aiemmin. Ei vaan saanut olla Xbox 360 yhteydessä nettiin Microsoftin kutsutilaisuudessa, vaikka omalla gamertagilla oli lupa pelata.
 
Mulla oli eri gamertag käytössä alkuperäisellä Xboxilla joskus 2005-2006 ja nykyisen otin käyttöön näemmä 2008. Tältä näyttää statsit, toi Fallout 3:n PC-versio olikin varmasti mun eka peli tällä tunnuksella. Oman 360:n hankin vasta 2010.

1638464956203.png

1638465013835.png
 
Takaisin
Ylös Bottom