Xbox Game Pass / Ultimate

hide

Big Boss
Ad Infinitum
Viestit
889

Maine:

NONII APPLE-VEIJARIT (@Radikus @Junton)! Nyt on teidän hetkenne!

Kaikki jotka rekisteröi aikanaan iOS:lle betan pitäisi saada (tai olla saanut kutsu) selaimella toimivaan Cloud-betaan. Me muut joudutaan odottamaan vielä jonkin aikaa, että päästään kokeilemaan tuota myös. :(

Toivoisin, että joku betaan osallistuva kertoisi miten tuo funkkaa mm. Xboxin omalla nettiselaimella.
 

hide

Big Boss
Ad Infinitum
Viestit
889

Maine:

Nyt on testattu betaa jälleen kerran, pari juttuu.

En saanut toimimaan millään Chromella, vaikka selain on tuettujen listalla. Siltikään Chromella ei toimi PC:llä tai puhelimilla/padilla. Safari toimii iOS:lla oikein mainiosti, sekä PC:llä Edge. Myöskään tämänhetkinen versio Xboxien Edgeistä ei tue betaa tässä vaiheessa, joskin insider betassa tämä chromium Edge olisikin saatavilla.

Mutta PC:llä Edge-selaimella pelattuna toimii todella hyvin, ei mitään moitittavaa. iPhone 7:lla touchscreenillä pelattuna kelvollinen, ei myöskään mitään moitittavaa. Nyt alkaa Xbox tarjoamaan samaa mitä Stadia tarjoaa, mutta paljon enemmän, halvemmalla ja paremmalla sisällöllä, eikä omasta mielestäni ole mitään syytä edes harkita enää Stadiaa kun MS julkaisee tämän selaimen käyttömahdollisuuden kaikille. Myös Xboxilla pilvipelaaminen tulee varmasti vakinaistumaan, kun ei tarvitse enää välttämättä ladata Game Passin pelejä koneelle. Helpottuu nopeat pikkupelailut merkittävästi ja kovalevykin kiittää.
 
Ylös Bottom