Wellun jolukisa 5: 2.0

Palautteet käyttäjälle Wellu 2.0 (0)

Wellu 2.0

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1684

Maine:

No niiiiiiiin, jolukisa on siis ohi, kiitän kaikkia osallistuneita, arvonta suoritetaan ihan kohtsiltään
 

Mirsku

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1503

Maine:

arvonta suoritetaan ihan kohtsiltään
Elikkäs osallistujista on koottu lista jossa kaikille on heitetty randomina numerot niin että ensimmäinen numero on 2.

Numerot ovat seuraavanlaiset:

02 que
03 Rami Airola
04 wiizeli
05 filmnet-äijä
06 sämpyla
07 radilys
08 ed-die
09 codeath
10 tompp@
11 epis
12 biblo
13 empty82
14 wick
15 zilver
16 arto4000
17 chrono
18 JR
19 pioneeri
20 erakko-hermanni
21 yodax
22 redrave
23 hide
24 Mara
25 nassekova
26 natedogg
27 Lassi


Arvonta suoritetaan niin että naputtelen PC-8801:seen NECin Basicillä yksinkertaisen ohjelman joka heittää satunnaisena luvun 2 ja maksimin välillä ja se jonka numero tulee ensimmäisenä kolme kertaa voittaa kisan. Eli tuomarina toimii puolueeton 1987 vuoden 8-bittinen powerhouse

Arvonnan ajankohta on heti kunhan saan pöydältä sen verran rojuja pois että saa nostettua sellaisen näytön tohon minkä kanssa toi kone toimii.
 
Viimeksi muokattu:

Mirsku

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1503

Maine:

Noniin viime vuoden arvonnan tarotkortit on päivitetty lähemmäksi modernia AATEEKOOta koska eihän tässä enää eletä missään keskiajassa. ATK:n avulla sitten hoituukin nämä arpajaiset kätevämmin, ja kyllä sellanen voi auttaa vaikka pankkiasioissa, musiikinteossa, sillä voi pitää yhteyttä muihin hackereihin, arvontakin onnistuu, ja jopa Roger Moorekin suosittelee...

...eikun se tais olla täysin eri kone mitä se suositteli mut eniveisKoska mulla ei ole tolle koneelle mitään ohjelmointikirjallisuutta, enkä tähän hätään ehdi oikein huutamaan sellasta japanistakaan niin kokeilin miten muiden koneiden basicilla onnistuis ja aluks ihan vaan noin yksinkertaista:

arvonta2020-1.JPG

Ensin kokeilin ihan vaan tollasta ennenkuin alkoi arpomaan ihan kunnolla ja sitten jotenkin rupesi epäilyttämään että hetkinen tää ei taida olla ihan randomia mitä toi heittää joka kerran kun ton suorittaa.. eli kone on ikäänkuin laiskalla tuulella, arpoo kerran ja sit vaan toistaa sitä viimeksi arvottua sen sijaan että tekis esim hommiaan..sitten aloin miettimään että jos tollainen simppeli C64 jutuista sovellettu ei käy niin käytetään sitten Amstradin jotain randomhommaa ja:

arvonta2020-2.JPG

Eli tollainen rimpsu hoitaakin asian, tässä kohtaa vedän vain näytön tyhjäksi tekstistä.

Sitten vain run, ja seuraan sen verran että kun toi heittelee randomina lukuja niin manuaalisesti painan näppäimistöstä STOP (että ensimmäiset rivit jää ruudulle näkyville) kunhan ruutu alkaa olla tarpeeksi täynnä lukuja, 0 ja 1 ignorataan, ja kenen luku on kolmannen kerran ensimmäisenä on voittaja.


aaand go!


arvonta2020-3.JPG


Ja ensimmäisellä rivillä meillä on luku joka ilmestyy kolmannen kerran ja se on 21...
.. ja numerolla 21 oli yodax!Onnittelut voittajalle
 

Mirsku

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1503

Maine:

Toi oli hieno kun alko tulemaan sellasia että aika monelle oli kaks kertaa jo tullu niiden luku mut sitten ATK heitti ihan puskista ton 21 21 ni piti tarkistaa varmaan viiteen kertaan et hetkinen oliko siellä varmasti jo aiemmin yhtä sellasta.
 

RetroUkko

Jones in the Fast Lane
Ad Infinitum
Viestit
532

Maine:

Sitten kun Wellu arpoo sen istuma-ampumislaatikko-jakkarahässäkän, niin lupaan osallistua ja toivon että voitan, jotta laatikko: uuniin.
 

Wellu 2.0

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1684

Maine:

No niin!!!!!! Voittaja on siis selvinnyt ja otan häneen kohta yhteyttä, kiitokset vielä kerran osallistujille ja arvonta onnettarelle

Meidän kaikkien oma yodlari saa siis tälläkertaa jolulahjan!
 

yodax

Contra Master
Ad Infinitum
Viestit
178

Maine:

Mirsku

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1503

Maine:

En kyllä ymmärrä näistä Mirskun selityksistä mitään, elikkäs rigged ja järjestäjille bannia!

Tarkoitin sillä että kone heittikin odottamatta sen 21 21 kombon sitä että kun kävin läpi niitä numeroita niin mulla oli osallistujista lista jossa oli numerot ja perässä nickit. Sitten vaan viivotin näyttöä vasten ja eteenpäin numero kerrallaan, ja listaan rasti aina sellaisen nickin perään jonka numero tuli. Aluksi tuli yhtä rastia aika moneen kohtaan, sitten toista rastia, ja kaksi rastia alkoi olemaan useammassakin kohdassa. Tossa vaiheessa tietysti alkoi odottamaan vähän että noniin se kolmas rasti tulee varmaankin sellaiseen johon on tullut jo kaksi. Mutta aateekoo heittikin yllätyksen ja kaksi kertaa peräkkäin saman numeron, mikä vaikuttikin vähän yllättävältä. Eli tulikin sen seurauksena yllätysvoittaja mikä ei vaikuttanut niin todennäköiseltä.
 

Wellu 2.0

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1684

Maine:

Täydellä rakkaudella lähtee paketti, en edes koronaa meinaa siihen tartuttaa, yodax laittaa nyt osoitetta niin wellu kipittää postiin!
 
Ylös Bottom