Virallinen päiväunilanka

Wick

NES-Retro Master
Insider
Viestit
6720

Maine:

Ai että, just tuli vedettyä mukavat 2+ h nokoset. Tarkoitus oli nukuttaa mukula, mutta mukula saikin nukutettua meikäläisen (lopulta nukuttiin molemmat).

Toisaalta nykyään tulee melkeen parit päiväunet per päivä otettuakin sen vastapainoks, että yöunet on sit vähän lyhyempää osastoa.
 

Wiizeli

Pimeyden lapsi
Ad Infinitum
Viestit
9684

Maine:

Päiväunet on perseestä. Ei sovi itselle millään tavoin.
Jos sellaiset jostain syystä olen ottanut, niin tuloksena on ollut se, että loppuillan on olo ollut jotenkin outo ja ärtynyt. Sitten on kuitenkin sen verran pirteä, että ei saa yöllä unta kunnolla.
Eli en harrasta.
 

arkeppi

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1375

Maine:

Jos on paha olo tai vatsa kipeänä, saatan torkahtaa. Sillonkin menen olohuoneen matolle, jotta nukkuminen ei olisi liian mukavaa.

Joskus kymmenen vuotta sitten nukuin päiväunia, mutta ne tuntuivat olevan ratkaisu lähinnä sen hetkiseen masennukseen. Päiväunien jälkeen oli lähes aina paha olo, unikrapula, ruokahalu pois ja helposti venähtivät siitä vartista tai puolesta tunnista liian pitkiksi, pahimmillaan pariin tuntiin asti.
 

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
16018

Maine:

Päiväunet (arvatkaa kenen vieressä) on parasta bestiä, mutta välillä menee kyllä silleen että jää vaan väsymys, pöhnä ja vitutus. Viime lauantaina oli just sellanen ettei millään meinannut saada itseään enää käyntiin.

Yleensä virkistyn huomattavasti pienistä unista, verrattuna aiempaan olotilaan. Lomalla tulee harrastettua päikkäreitä ihan päivittäin, varsinkin jos lapset on koulussa.
 

biblo

NES-Retro Master
Insider
Viestit
7856

Maine:

Jos tämmöstä harrastaa niin powernap-metodilla eli 15-20min. Sit ei oo missään aivosumussa lopun päivää. Tosin, nyt jääny tämmöset pois vaikka yöllä nukkuukin välillä 5-6h. Kait se on jotain pappaantumisen merkkejä.
 

Amdi

MILF Hunter
Ad Infinitum
Viestit
1329

Maine:

Jos saan ylipäätään unta niin yleensä päiväunet venyy sinne +8h.

Nukkuminen on kivaa, mut aika huonosti tulee nykyään nukuttua.
 

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
11033

Maine:

Nukun yöllä huonosti ja päin vittua, aina kun pitää lähteä jonnekkin, esim. töihin.

Päivällä sitten nuokun mikrounia ja auta armias, jos nukahdan muutamaa minuuttia pidemmäksi aikaa, niin ei tule enää yöllä uni.

Joten en kannata päiväunia.

 
  • Like
Reaktiot: JR

Tiukka Toveri

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
7089

Maine:

En harrasta päiväunia. Joskus lukioikäisenä harrastin, mutta taisin nukkua silloin tyyliin 4h yöunia. Nykyään saatan nukkua päivällä joskus hyyyvin harvoin. Silloin meen kovin helposti vaan sellaiseen koomaan, että en meinaa päästä ylös, vaikka kello kuinka soisi. Siinä ihme koomassa menee sitten helposti monta tuntia ja päivä on sitä myöten pilalla.
 
Ylös Bottom