Virallinen "outo yksittäinen animehammas" -topic

Tiukka Toveri

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
7089

Maine:

Kukahan on tämän animehampaan luoja ja koska yksittäinen animehammas on nähty ensimmäisen kerran?

En pidä tuota kyllä mitenkään kovin hienona elementtinä. En minä tosin mangaanimetyylin suuri fani ole muutenkaan.
 

AsbestiLapanen

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
3099

Maine:

"Miata haluu kans! Miata haluu kans!"

dka9_dwwsaabh9w-jpg.32725


"Miata tykkää. Miatan mielestä paras ketju!"
 

AsbestiLapanen

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
3099

Maine:

Kukahan on tämän animehampaan luoja ja koska yksittäinen animehammas on nähty ensimmäisen kerran?

Mitä voin sanoa varmaks ni ainakin 80-luvulta asti vähintään ollut. Ei ole pitkä aika tästä kun kahlasin 80 luvulta olevia sen aikasia kuvatiedostoformaatteja läpi ja yksittäistä hammasta näkyi niissäkin
 

AsbestiLapanen

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
3099

Maine:

En jaksa/pysty nyt kaivamaan mitään häröformaatissa olevia lerppuimageita läpi, mut mitä nopeesti löysin ysärin ihan alun kamaa niin:

animehammas-90luku-1.pnganimehammas-90luku-2.pnganimehammas-90luku-3.pnganimehammas-90luku-4.pnganimehammas-90luku-5.pnganimehammas-90luku-6.png

Eivät ole alkuperäsiä kuvatiedostoja tietenkään, käänsin nää just. Osassa näkyy vuosiluvut yms

Voivat olla .png tai .bmp käännettyjä ihan huoletta koska värimäärät on niin alhasia etteivät vie tilaa siltikään juuri lainkaan.

Jos jossain on vaan 16 väriä ni salettiin PC-98 kamaa ja jos värejä on 128+ tai kuvasuhde on 1:1 niin todennäk X68000 kamaa.
 

AsbestiLapanen

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
3099

Maine:

Mikä toi animehammas juttu siis ylipäätään on, niin sitä ei näy about koskaan esim 80-luvun ja 90-luvun taitteen missään "virallisemmassa" artissa. Johtuen varmaan ihan siitä että sen tekijät on olleet sen verran vanhaa koulukuntaa, kun taas toi hampaan käyttö on lähtenyt liikkeelle todennäk enemmänkin undergroundimmin, sellaisesta doujin/harrastelijakamasta. Aikaisemmin on jo esim saatettu tehdä jollekin hahmolle joka on samaan aikaan jonkinlainen monsteri mutta kuitenkin söpö se yksittäinen hammas korostamaan sitä sellaista "hirviömäisyyttä".

Mutta ihmismäisemmille hahmoille hammas on tullut todennäköisesti viestimään hahmon kieroutta, tai että hahmolla on jollain tavalla kujeet mielessä, tai että hahmossa on jotain "riiviömäisyyttä"

edit: 1991 on nyt varmasti varhaisin mitä löydän äkkiseltään, mutta oon varma että oon nähny tollaista jo vanhemmassa PC-8801 kamassa, ja nimenomaan doujinpelien titlescreeneissä ja tollaisissa, mutta niiden kaivaminen tulee olemaan huomattavasti hankalampaa koska filesystemit voi olla mitä sattuu ja kuvatiedostotkin mahdollisesti ohjelmistoja jotka siirtää tietyn bittikarttadatan vaan grafiikkamuistiin.
 
Ylös Bottom