Vinyylihankinnat

Tuplapossotus, koska ”vinskaa on oltava”!

Nää pääsin kaivaa yhen paikallisen ison levytrokarin varastolta, varmaan 6 kuukautta oon koettanu päästä kaivaa, oli väärti, sain kaivaa pari tuntia, nä lähti joku 4e kipale, about 65 levyy eli 240e makso kasa;












Siinähän on Hayesin yks kovimpia kansia varmaan! Sekä alppablondi ja wailers, kovia rekkei-levyjä.
 
Joo, toi Isaakki on käynyt joskus levylautasella, mutta ei ainakaan sillo kolahtanut, mut otin nyt uusintakuunteluu, saat kyl jos ei kolahda nytkää.. :dolan:

Poimin tuolta kuntoja katsomatta kaiken kun kiinnosti, kuulemma tuhansia levyjä tulee ko. jätkälle kuukausittain ja suurin osa ”tarkistettuja”..

Sain noi pari reggaeta kaupanpäälle ku oli vähän rujo-kuntosia kuten nuo reggaet tuppaa olemaan… :sherlock2:

Black Uhurua oli toi Red-levy jo hyllyssä, niin ei voinu jättää sinnekään muitakaan ku harvemmin mittää ton tyylist näkyy edes..

Joo, en oo tota Iisakin levyä kyllä kuullu mutta kansi täyttä timanttia. Edulliset Uhurut kantsii aina poimia, niissä on joku syy miksi maksavat aina kaksinumeroisia.
 
Otin operaatioksi käydä uuden paikallisen kirppiksen seiskatuumaiset läpi. Pari kovaa löytyi! Fredin discolevyä oon etsinyt pitkään ja nyt pahimpaan hätään löytyi ELÄÄ MÄ SAIN -seiska. Hannu Saari oli Kaija Koon lisäksi toinen solisti kasarifunk-yhtyeessä Steel City. Tässä (ainokaisessa?) soololevytyksessä Hannu laulaa koneiskelmän tahtiin Formula ykkösistä, joka Keken myötä nousi Suomessakin tunnetuksi. Kaijan ja Hannun kovin duetto on Leevi And The Leavings -cover En tahdo sinua enää, mutta sen huoltoasemakasetti-versiointi kuuluu c-kassujen puolelle. :D

Nämä yhteensä 4€!

IMG_20220215_190503__01.jpg
 
Pitää tsekata Riot-vertauksen takia ja Paradox päräyttävän kannen!

Paradox on saksalaista speed/thrashin sekoitusta jossa on vähän vanhan liiton power metallin melodisia vaikutteita seassa, mutta raakilemainen soundi ja nopeat ryhmikitarariffit vie melodiselta tiluttelulta pääpainon joka toimii ikäänkuin lisämausteena sillon tällöin (mm. Pray To the Godz of Wrathissa). Tykkään ite pirusti. Alla varmaan albumin eniten thrashmetal painotteinen kipale jossa vähiten melodista kitarointia seassa:



Hocculta kyllä ihan uus tuttavuus, ekan biisin perusteella tulee mieleen Scorpions vetämässä Riotin Thundersteeliä elikkäs helvetin hyvältä kuulostaa :metal:

Ihan passeli kuvaus. Thundersteel on kyllä kova levy, löytyy! Hocculta on aika tuntematon italialainen 80s heavy metal bändi ja tuo levy ei ole ihan kaikkein yleisin mitä tulee vastaan. Harvinaisia julkaisuja nappaan mielelläni kunhan ne ei ole ihan kuraa, ja koitan pitää keräilykokonaisuuden sellaisena että hyllystä ei pahemmin löytyisi levyjä joita ei koskaan tee mieli kuunnella. Mitä harvinaisempi niin sitä keskiverromman hevilevyn kelpuutan kunhan se on kohtalainen. :D Tuo "Warning Games" on mun mielestä ihan kelpo levy. Nimikkobiisi on varmaan suosikki siltä.

 
Viimeksi muokattu:
Äxästä tämmössii,

Author & Punisher - Krüller, 35.99€
Midnight - No Mercy for Mayhem, 24.99€
Kontact - First Contact, 28.99€

Uus Author & Punisher kyä toimii! Helvetisti Type O Negative -viboja tällä levyllä, varsinki World Coming Down tulee ajoittain mieleen? Midnightit on kaikki hyllyssä nyt, tää jäi hankkimatta ilmestyessään vahingossa vaan nyt on tilanne korjattu. Kontact suht kummallista avaruusheviä Kanadasta, tykkään. Kasarin Judas Priest goes ysärin Voivod sanoo lafkan promo, ehkä vähän jotain semmoista havaittavissa...


1645214528972.png
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös Bottom