Viimeksi pelaamasi tai läpäisemäsi Super Nintendo peli?

Pitka_Masa

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
793

Maine:

Blazing Skies

Jaksoin pelata vartin tätä. Mode 7:llä toteutettu 1. maailmansodan lentokonepeli. Valitaan lentäjä jolle saa expaa ja sitte hiotaan käytännössä kolmea tehtävää, koiratappelua, pommitusta ja maakohteiden tuhoamista konekivääreillä.

Ei ole hyvä. Näissä mode 7:llä tehdyissä "3D"-peleissä on helvetin vaikeata hahmottaa, mihin koneen keula osoittaa elikkästä osuminen on melkein mahdotonta. Koiratappelu on silti hauskin tehtävä, koska pommitus ja streiffaaminen ovat vielä könömpiä. Mode 7 on yleensä kivan näköistä, mutta tässä ei ole oikein siihenkään panostettu tai sitten aihepiiri jo tavallaan rampauttaa kivan grafiikan mahdollisuudet.

3/10 ja en suosittele muuten kuin jos tykkää katsella yrityksiä tehdä vanhalla tekniikalla 3D:tä.

blazing-skies-snes-air-fight.jpg
Taustalla näkyy kuuluisa Flanderin vuoristomaisema.
 

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
11713

Maine:

Tuota tuli pentuna pelailtua ja sillon se tais olla ihan vaikuttava.

Mutta pelasin muutama vuos sitten uudestaan ja melkosen keskinkertaiselta tekeleeltä kyllä vaikutti. Nostalgiaa sentään oli hiukan mukana, niin en tainnut ihan heti lopettaa pelaamista kuitenkaan.
 

Metalliholisti

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1389

Maine:

Discon puolella tulikin jo mainittua, että aloin pelaamaan sellaista ei-niin tunnettua jrpg:tä kuin Rudra no Hihou/Treasure of the Rudras.
Musiikit olivat oikeastaan ainoa asia, jonka tiesin pelistä etukäteen, kaikki muu on täysin uutta ja tuntematonta.
Suurin ihmetyksen aihe on mantrat, jotka ovat tavallaan kuin muiden japsiropejen taiat ja toimivat käytännössä samoin, mutta se oikeasti ihmeellinen asia on mantrojen muuttaminen ja luominen, jotka molemmat tapahtuvat hyvin helposti Enscribe-toiminnolla. Periaatteessa mikä tahansa sana voi olla mantra, mutta useimmiten ne seuraavat jonkinlaista logiikkaa ja peli itsessäänkin kertoo niistä ja tarjoaa joitakin mantroja sekä keinoja niiden kehittämiseen paremmiksi (Esim. mantra LEF on perinteinen parannusloitsu, mutta muuttamalla sen nimen muotoon LEFNA voimistaa sitä, mutta samalla mantran manankulutus kasvaa, kuten olettaa saattaa. Voimakkaat mantrat vievätkin todella reilusti manaa heikompiin verrattuna, mikä hillitsee niiden käyttöä ja tasapainottaa menoa.
Mutta hyvä maku tästä alkufiilistelystä jäi, jatkan melko varmasti tätä myöhemmin.
1652402471258.png1652402494302.png
 
Ylös Bottom