Videopelitriviaa/-nippelitietoa

Täytyy rehellisesti myöntää, että parhaimmat nettipelimuistot liittyy perseilyyn/trollaamiseen ja glitchien hyväksikäyttöön.

CS 1.6:sen deathmatch modista löysin hauskan bugin. Kun peliin meni windowed-moodissa ja liikutit pelin ikkunaa sen aikaa, että ukko kuoli servulla, niin pystyit ampumaan spectaattorina. :D :win:

Tuo peli-ikkunan liikuttaminen aiheutti sen, että serveri ei vastaanottanut sinulta lähteviä paketteja ja toisinpäin. Kun oletettavan kuoleman jälkeen päästit irti peli-ikkunasta, niin paketit liikkuivat edestakaisin yhtenä ryppäänä, joka puolestaan aktivoi tuon bugin.

Paras taktiikka oli ottaa para (konekivääri 100 patruunan "lippaalla") ja spectata vihua 3rd personina nänni pohjassa. Aina kun sait tapon, niin patruunat täyttyivät automaattisesti, eli tuota pystyi jatkamaan niin kauan kunnes sait kickit/bannit. Statsit oli välillä tyyliin 300/1.
 
Se oli hyvää aikaa, kun Counteriin tuli se mellakkakilpi. En oikein enää pelannut koko peliä siinä vaiheessa, mutta se oli niin koominen, että sen kanssa jaksoi vielä perseillä. Siinähän oli vielä sellainen bugi, että onnistuit jotenkin kranaatin kanssa kikkailemalla saamaan kilven eteesi suojaksi, mutta pystyit silti ampumaan aseella normaalisti. Huvittavaa, miten tuollainen mekaniikka on ylipäätään kammettu väkisin koko peliin, eihän se moottori oikein tykännyt tuollaisesta. Poistettiinko se sitten pelistä hetken päästä, en muista enää.
 
Tästä tuli joskus yhdessä striimissä juteltuakin, mutta nytpä joku kaivanut lähteenki tälle sisaruus-hommalle.
Uutta tietoa tosin, että "vaihdettiin" rakastavaisiksi, vai onko selittelyä:trollface:

IMG_20231030_141947.jpg

Mä en oo jotenkin aikaisemmin edes tajunnut, että noilla on molemmilla tuo sama typerä kampaus. Selvästi sisaruksia siis, koska kampaukset ovat geneettisesti periytyviä.
 
Kuka tunnustaa ostaneensa aikojen saatossa kaikki nuo? @Zilverfang nyt ainakin.

Itse olen ostanut vissiin 7 vai 8.

9. ja 4. löytyy. 2. oli joskus, mutta ei enää. Oon vähän yllättynyt New Super Mario Brosin kovista luvuista. Itse kertaalleen pelasin läpi ja jotenkin hyvin pitkästyttävänä pidin kokemusta. Toki tämän todetakseni olin pelin uutena ostanut.
 
Mario Kart DS on ainut mitä en ole ostanut. Olen pitänyt Mariokartteja vain ja ainoastaan moninpeleinä joita pelataan saman telkkarin äärellä.
 
Takaisin
Ylös Bottom