VHS-hankinnat

Finnasta tsekkasin että tää on sun lähikirjastos lisäks ainoastaan Kavilla arkistoituna, mistä sitä ei lainata ulos.
Eli mikäli haluat olla niin perseestä, että viet KOKO MAAILMALTA mahdollisuuden hankkia tätä videota esim. kaukolainana nähtäväkseen, niin annappa mennä vaan.

Toisinsanottuna: Kyllä. Olet paha ihminen, jos teet näin.
Lainaaminen ja kopiointi omaan käyttöön taasen näissä tapauksissa: Täysin ongelmatonta.

Kirjastoista varastaville pitäisi olla oma helvetin taso. ☝️
 
Kirjastoista varastaville pitäisi olla oma helvetin taso. ☝️

Mua ei haittaa tippaakaan, jos joku kokee pakottavaa tarvetta pölliä jonkun Loirin elämäkerran, jota pelkästään helmet-kirjastoihin hankittiin varausjonoja lyhentämään 300 kappaletta. Tästä kuitenkin on nyt about kaks vuotta ja tällä hetkellä näistä on poistettu satakolkyt kappaletta, mutta silti jokaiseen helmet-kirjastoon riittäis vielä useempi kappale hyllyyn.

Mutta kaikki tällanen varastokama, jota on hitusenkaan vaikeempi saada käsiinsä on pyhää.
Onhan joku saatanan Jope Ruonansuu-VHS ihan totaalinen vitsi, mutta joku tulevaisuuden Airola saattaa tarvita sitä opinnäytetyöhönsä, tai se voi ihan muutenvaan tuoda iloa jonkun elämään.
Jos sen vielä joku runkkari sattuu keräilysyistä varastamaan, niin uuniin semmoset hupiukot! Kirjaston kamaa kuitenkin saa digitoida ja kopioida omaan käyttöönsä ja useista kirjastoista jopa löytyy tähän tarvittava laitteisto.
 
Itsehän kävin taannoin paikallisen kirjaston salaisesta tuhatvuotiaasta kellariholvista varastamassa maailman ainoat oikeat tunnetut kappaleet Necronomiconia, Cultes des Ghoulesia ja Puppe palvoo Saatanaa'ta lastenkirjastonhoitajana toimivan vaimoni avustuksella.

Kyseessähän ovat siis toki pirkanmaan ainoat kopiot, koska itsekin tässä juuri kopiokoneen käytyn opastuksen lomassa selailen äärimmäisen salaista ja tarkkaan varjeltua helsingin kappaletta De Vermis Mysteriisistä vaihteluna niille perinteisille Abdul Alhazredin jorinoille.
 
Tarkennetaampa varmuuden vuoks, että kyseessä oli retorinen kysymys jolla ilmaisin kateuteni Zilverin hankinnasta. Ei tulis mieleenkään varastaa kirjastosta, ihan riippumatta nimikkeen harvinaisuudesta. Eihän sitä kehtais edes esitellä kenellekkään ja puheet kiertäis kumminki.
Kirjaston kamaa kuitenkin saa digitoida ja kopioida omaan käyttöönsä ja useista kirjastoista jopa löytyy tähän tarvittava laitteisto.
MEillä ainaki oli digitointilaitteiston ohjeissa kielletty kopioimasta ostokasetteja. Vai olikohan siinä väitetty, että ostokasetteja ei teknisen eston takia ylipäänsä pystyis. No tuon voi kiertää kopioimalla kotona, niin ei tuu moraalisia ongelmia.
 
MEillä ainaki oli digitointilaitteiston ohjeissa kielletty kopioimasta ostokasetteja. Vai olikohan siinä väitetty, että ostokasetteja ei teknisen eston takia ylipäänsä pystyis. No tuon voi kiertää kopioimalla kotona, niin ei tuu moraalisia ongelmia.

Onhan noita kaikenmaailman sääntöjä olemassa, mutta eipä oo hirveen tarkkaan ite tullu seurailtua mitä kukakin oikein touhuaa.
 
Yhteen väliin tuli digitoitua niin ahkerasti, että kirjastonjohtaja soitti kerran mulle henk.koht. että sivuyksiköitten kiertävä VHS-DVD on taas tulossa meille, koska arveli että kiinnostaa. :vhs::dvd:
 
Vieläkin harmittaa, että Tyttömurhat (eli siis leffamuotoon sovitettu Twin Peaksin laajennettu pilottijakso) meni tässä taannoin ihan pilkkahintaan Huudossa. Ehkä sekin vielä joskus osuu omallekin kohdalle. :sleep:

No tätä ei kauaa tarvinnut jäädä odottelemaan, kun @Erakko-Hermanni lähestyi yksityisviestillä.

20€ + postit:

- Twin Peaks - Tyttömurhat

20211206_155836.jpg


Kirjaudu tai rekisteröidy katsoaksesi spoilerin sisällön.
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös Bottom