Venäjä.

Oletko käynyt Venäjällä?

 • Olen

  Äänet: 7 13.0%
 • En

  Äänet: 18 33.3%
 • Haluaisin käydä

  Äänet: 16 29.6%
 • Olen käynyt ja haluaisin käydä uudestaan

  Äänet: 9 16.7%
 • Olen käynyt ja en perkele mene ikinä uudestaan.

  Äänet: 4 7.4%

 • Äänestäjiä yhteensä
  54

JR

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
590

Maine:

Narvassa en oo joo käyny, mutta hirvee vouhotus oli ennen koronaa ko. mestasta. Oli tapahtumia ja konsertteja jne, koska Narvasta tulee 2024 Euroopan kulttuuripääkaupunki. Pitänee mennä kattomaan joku kerta, nythän isoimmat korona-numerot on just Narvassa kun raja Venäjälle ja tie Pietariin on auki.

Tallinnassa moni 35-40-45-vuotias osaa suomen kieltä jonkin verran jos ei aika hyvinkin.
Suomen telkku siis näkyny jo kasarilla Tallinnassa, ei siis koko maassa ja tää vaikuttanut moneenkin juttuun täällä pohjois-Virossa.

Venäjää osaa joka toinen jotenkin, koska Viron kansasta 1/4 on venäläisiä / vironvenäläisiä, miten heitä nyt kattookaan.
Osa näistä ei puhu lainkaan viroa, englantia tai suomea, vaan ainoastaan venäjää.

Paikallinen PS eli EKREhän haluu venäläisväestölle omat koulut ja bussit yms kivaa syrjintää.
 

Ezkimoukko

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
1160

Maine:

Joo tuo kielikysymyshän on iso ja politisoitunut juttu Virossa.
 
 • Like
Reaktiot: JR

Sera

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
708

Maine:

Mahtaakohan käydä kuten Filippiineillä oppositiojohtaja Benigno Aquinolle, joka lähti Yhdysvaltoihin sairaalahoitoon ja palatessaan takaisin sai luodista ja kuoli lentokentällä. Tapausta ei tutkittu kovinkaan paljon, eikä ampuja ole vieläkään tiedossa.
 

Ezkimoukko

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
1160

Maine:

Käytiin kävelyllä vähän tuolla huonommassa päässä tätä meidän lähiötä. Täällä ollessa on jo aika hyvin turtunut siihen miltä täällä pääsääntöisesti näyttää.

Välillä sitä kummiski pitää ihan pysähtyä mietiskelemään, että miten paljon paremmalta täällä voisikaan näyttää ilman pitkäaikaista laiminlyöntiä.

20210119_181643.jpg

Tää kerrostalon sisäänkäynti esimerkiksi on lasiruutuineen ollut varmaan oikeasti ihan mageen näköinen silloin 70-80 -luvulla. Onhan täällä tietty myös paljon sellaisia taloja, jotka ei oo ollu varmaan uutenakaan mitenkään kovin mairittelevia.
 
 • Like
Reaktiot: JR

Wellu 2.0

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
388

Maine:

Nimenomaan, työllä ja vaivalla laitettu vähän massia säästöön että saa katon päälleen eläkepäiviks niin heti on kateelliset kitisemässä
 

Ezkimoukko

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
1160

Maine:

Ei, vaan Ventspilsin radioteleskoopin. Siis tuo ensimmäinen, loput on jostain pohjois/länsirannikon mestoilta.

l4.jpg
Ai sieltä löytyy tommonenkin! Siistiä! Skrundassa oli tosiaan aiemmin iso tutka kuuntelemassa ydinhyökkäysten varalta, mutta se on räjäytettiin (video aiemmassa postauksessa). Pitäisi kyllä joskus päästä kunnolla autoilemaan tuonne Baltiaankin. Tullut käytyä oikeastaan vain Tallinnassa ja pyörittyä Riiassa vähän bussiaseman ympäristössä. Liettua meni yöaikaan ohi bussin ikkunasta katellessa, mutta ei siellä oikein mitään nähnyt muuta kuin että on aakeeta laakeeta eikä puita. Šiauliain bussiasemalla oli jollain taksikuskeilla törkeyksien vaihdolta kuulostava huutokilpailu.
 

Patrick Bateman

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1545

Maine:

Ja pakkohan se on tämäkin tänne pudottaa.. ai että tää on loistava! Kuka tämän jälkeen voisi kieltäytyä laskuvarjojääkärihakemuksen lähettämisestä?

 
Ylös Bottom