Vapaaehtoinen Kannatusmaksu™️

Anna Huikka

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
156

Maine:

Nyt kun siirto vanhalta uudelle foorumille on jotakuinkin onnistunut, ja kaikki suunnilleen pelaa, niin haluaisin huomioida tällaisen seikan, jonka sivuston ylläpitäjä on tuonut ilmi.
otathan huomioon että vaikka tappiollisen harrastussivun pyörittäminen omasta pussista pelkän intohimon voimalla on monelle mahdollinen skenaario, niin pienituloiselle perheelliselle henkilölle siitä on tullut täysin mahdoton ajatus.

Tuolla toisaalla eri sivustoja on tuettu aika kirjavin toimin, mutta Vapaaehtoinen Kannatusmaksu on ainakin sellainen, jonka pitäisi kaiken järjen mukaan edes jollakin tasolla edesauttaa tämänkin foorumin hengissä pysymistä. Insider- jäsenyys on tietysti yksi tapa tukea, mutta haluaisin jollakin ehkä enemmän henkilökohtaisella tavalla kiittää ylläpitäjiä kärsivällisyydestä ja tarjoamastaan aivan hyvästä keskustelufoorumista. Niinpä ehdotan Vapaaehtoista Kannatusmaksua NES- Retron hengissä pidämisen edistämiseksi. Summan saa jokainen lahjoittaja päättää itse. Voin laittaa pottiin alkupääomaa viisikymmentä euroa. Ylläpitäjät voivat varmaan kertoa onko lahjoitus mahdollista toteuttaa esim. suoraan PayPalin avulla.
 

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
3090

Maine:

Kiitos kauniista ajatuksesta, mutta ainakin toistaiseksi on vaan tarkoitus myydä Insider-oikeuksia käyttäjille, joka kattaa kyllä menot (tässä vaiheessa).

Eli nappaathan Insiderit näin ensialkuun, kiitos. :cool:
 
  • Like
Reaktiot: JR
Ylös Bottom