Uutisketju

Petri Sarvamaa: Unkarin tekemät muutokset eivät riitä​



Rupeaakohan Unkarikin vielä perseilemään tämän takia NATO -jäsenyyden kanssa.

Niillä on tärkeämpää puuhaa kato. Ei ehdi ratifioimaan joidenkin terroristien hyysääjien NATO-hakemuksia kun täytyy syventää suhteita hyviin valtioihin.


1668710376457.png
 

Suomi ostaa lisää ”Moukareita” Etelä-Koreasta​



38kpl käytettyjä haupitseja lisää armeijalle. Hyvä juttu ja hintakin taitaa olla ihan kohdallaan.
 
En kyllä pidättelis hengitystä Natoon pääsemisen kanssa niin kauan ku Orbba ja Erkka on vallankahvoissa kiinni.

Kyllä mää veikkaan että sinne ollaan menossa, mutta tämä niitten viivyttely kyllä sitten takuulla pitää muistaa tulevaisuudessa, jos siihen tilaisuus avautuu. :rolleyes:
 
En kyllä pidättelis hengitystä Natoon pääsemisen kanssa niin kauan ku Orbba ja Erkka on vallankahvoissa kiinni.
On kyllä maailman ihme jos saavat viivyteltyä sitä ties millä keinoin vaikka ensi toukokuuhun, jolloin hakemusprosessi alkoi, vai oliko se toukokuussa, no jokatapauksessa jossain vuodessa koko prosessi läpi 30 jäsenvaltion hyväksynnän kautta olis ennätysvauhtia siitä huolimatta.
 



1668787673579.jpeg
1668787711190.png

Sehän on @Jarskimon talo soittelemassa haitaria siinä.

1668803104578.png
 

@eskopa käynyt kirjastossa?

Viimeksi tänään.
Otin kannen perusteella "No man's land" dvd:n lainaan.
Liekköhän tässäkin lehmipojat temmeltää teltassa, kun on niin saman henkinen kansi Brokeback mountain elokuvan kanssa.

 
Koronatuen nostajat ei kuitenkaan tehneet mitään väärää, ainakaan lain silmissä. Itsekin olisin varmaan hakenut riippumatta siitä olisinko tienannu miten paljon (jos siis oikeutettu tukeen). Hätäinen päätös, joka näkyy tuossa listassa aika härskisti sitten. Mutta kyllä se aika hassulta näyttää jos 200-300k vuodessa tienaava artisti saa 20k päälle tukia aika helposti. Edelleen en silti näe, että tekivät tässä mitään väärää: valtio tarjosi mahdollisuuden ja sitä sitten käytettiin. Härskiä se kyllä on. Toisaalta voivat hyvin vedota siihen, että aina on olemassa jokin taho joka tienaa vielä enemmän.

Kasvatukselle ja koulutukselle (tai sen tukemiseen korona-aikana) annettiin 70 miljoonaa, josta tällekin kunnalle 400.000€ siivu. Muistaakseni tämän vuoden loppuun mennessä pitää kuntien kertoa miten ovat rahat käyttäneet, ja odotan jo innolla millaista tarinaa siihen keksitään. Tuo on kuitenkin 10-15 opettajan (tai ~20 koulunkäynninohjaajan) vuosipalkan verran rahaa, ja voin sanoa 100% varmuudella, että sellaista määrää ei ole opettajia/ohjaajia palkattu tänne lisää. Ja toisaalta vaikka perusteluissa lukisi pelkästään, että

niin ei valtio niitä rahojaan takaisin saa enää mitenkään. Toivoisin, että jos ei pystytä osoittamaan rahojen tosiaan kuluneen oppilaiden hyväksi niin ne rahat pyydetään takaisin. Jotenkin kaikkein surkeinta tässä on se, että tommonen 400k lisäraha ei välttämättä näy oppilaiden arjessa mitenkään. Siis ei mitenkään. Tätä on todella vaikea ymmärtää. Miten helvetissä voi olla ettei sadoilla tuhansilla lisärahaa saada näkyviä tuloksia? Paljon sitä oikein pitäis saada sitten? Pyytäisivät tuet takaisin vaan, ja jos ei kokonaan saataisikaan, mitä sitten, mutta edes puolet tai jokin osa, että ensi kerralla ei ole mitään automaattista Sampoa, josta rahaa vaan tulee kunnille eikä rahoja korvamerkitä mitenkään. Eli toisin sanoen tässä on kanssa vähän semmonen tuen lypsämis homma käynnissä, jossa varmaa on ainoastaan se, että seitkytä miljoonaa on valtion rahoja käytetty taas johonkin.

Ei mitään laitonta tehneet tietenkään. Härskiä kuten sanoit ja ehkä moraalitonta. Kaikkihan me oltiin "poikkeustilanteessa". Köyhimmät hakee varmaankin toimeentulotukea. En ole joutunut itse tuota onneksi nostamaan mutta ymmärtääkseni omaisuuden joutuu käyttämään pois ennenkuin on oikeutettu tuohon? Se että joku viihdeartisti kuusinumeroisilla tuloilla hakee ja saa jonkun pienituloisen vuoden bruttopalkan verran tukea on kyllä väärin.
 
Takaisin
Ylös Bottom