Uutisketju


Säästä rahaa viemällä opiskelupaikka jota joku oikeasti tarvitsisi. Koska muutkin tekee niin ja järjestelmä sallii, niin ei näe asiassa mitään väärää.

Oma napa best.

Nyt tiedän kenestä tämä biisi kertooOn kyllä niin stereotyyppisen kokoomuslainen ajatusmaailma, jossa laki ja moraali eivät välttämättä korreloi millään lailla.
 
Kyllä tää planeetta mun elinajan kestää.
Muistuu mieleen entisen työkaverin viisaus. Heiltä oli jo kaikki kolme lasta muuttaneet pois kotoa, niin kuulemma kahden hengen kotitaloudessa ei kannata kierrättää, kun sitä tavaraa tulee niin vähän.

Googletin asiaa, niin vuonna 2021 Suomessa oli tämä tilanne: "Pieniä yhden ja kahden hengen asuntokuntia on 78 % kaikista asuntokunnista."

Eli sen verran vähän noita yksinasuvia ja pariskuntia, että turha edes miettiä mitään kierrätyshommia.
 

Säästä rahaa viemällä opiskelupaikka jota joku oikeasti tarvitsisi. Koska muutkin tekee niin ja järjestelmä sallii, niin ei näe asiassa mitään väärää.

Oma napa best.

Nyt tiedän kenestä tämä biisi kertooPitikin mennä kommenttiosioon lukemaan kaikenlaisia "fiksuahan se vain on" -kommentteja. Varmaan sitä "tappaisin jos ei olisi kymmenessä käskyssä kielletty" -porukkaa.
 
En tiedä pitäisikö jossain järjestää joku vilkkaiden pyöräteiden tukkimisoperaatio maassa makaamalla, että tämän puolen asiasta voisi edes etäisesti ymmärtää. Täytyy varmaan tehdä epänormoille elämä sen verran epämukavaksi sitten, että jos sillä vaikka oppisivat asian. Kansalaistottelemattomuutta sekin.
Pitäiskö ja pitäiskö, totta kai pitäis. Ei muuta kun järjestämään vaan. :love:

Ois mukava nähdä enemmän ruohonjuuritason aktivismia nykyaikana erityisesti muilta kuin nuorilta, jotka oikeasti yrittää edes. Elokapinan tyypeille nostan hattua, tuhat kertaa kovempia tyyppejä kuin mitä nettiin keskimäärin kirjoittava nimimerkki ml. itseni. On vähän eri asia kun keski-ikäiset, keskivartalolihavat ja keskinkertaiset setämiehet ärsyyntyy netissä jostain 700km päässä omasta kotoa tapahtuvasta performanssista, jolla tukitaan yks tie kuin että aktiivisesti osallistuu miekkareihin ja yrittää sitä kautta vaikuttaa omalta osaltaan.
 
Vilkkaimmat pyöräväylät taitaa kyllä olla joka päivä tukossa väärinpysäköidyistä ja huoltoajolla olevista autoista. :D ja jos ei niistä, niin tietyömaa jossa autoilijat vetää suoraan ja pyöräilijät lähetetään puolen kilometrin kiertoreitille.
 

Se on aina nautinto kun avaa ketjun viimeisen sivun ja ohimennen huomaa, että jotain pientä VÄITTELYÄ on tapahtunut ja sitten klikkaa edelliselle sivulle ja huomaa että sielläkään ei postausten ajankohdassa oleva "tänään" ole vielä muuttunut mihinkään. Ja klikkaa edelliselle sivulle eikä VIELÄKÄÄN ole "tänään" muuttunut mihinkään!

Siitä tietää että nyt saa lukea ja todennäköisesti myös kirjoitella sitä sun tätä itsekin!
 
Pirun mielenkiintoinen haastis/juttu


Kirjaudu tai rekisteröidy katsoaksesi spoilerin sisällön.

Luin kans aamulla ja laitoin tuon kirjan suomennoksen kirjastosta varaukseen! ☝️

Kirja ollut aika isosti esillä tässä vuoden mittaan.
 
Elokapinan tyypeille nostan hattua, tuhat kertaa kovempia tyyppejä kuin mitä nettiin keskimäärin kirjoittava nimimerkki ml. itseni.
Niin no, ei kyllä vaadi sanottavaa kansalaisrohkeutta nykyaikana öyhöttää ilmastonmuutoksesta. Tuo noiden kitinä poliisin "kovista otteista" johtuu juuri siitä, että eivät ole edes henkisesti valmistautuneet sellaiseen. Kaupan päälle saa medialta positiivisen käsittelyn.

Paljon enemmän kansalaisrohkeutta vaadittiin esimerkiksi siltä joka aikansa kuljetteli kuvan kylttiä peräkärryllään.

1000012475.jpg
 

Lappeenrantalainen Kuorttisen kanala on kärsinyt miljoonatappiot väärän salmonellatuloksen vuoksi.

Kuorttisen luomukanala sai toukokuussa tiedon, että tilan omavalvonnassa otetussa näytteessä on ollut salmonellabakteeria.

Kuorttisen luomukanalan tilanäytteen tutki Eurofins Scientific Finland -laboratorio Helsingissä.

Laboratorion ja Ruokaviraston selvityksessä kävi ilmi, ettei salmonellabakteeri ollutkaan peräisin Kuorttisten tilalta vaan laboratoriosta. Näyte oli saastunut laboratoriossa inhimillisen virheen seurauksena.

Yrittäjien korvausvaatimukseen laboratorio vastasi, että se maksaa näytteenkäsittelykulut kolminkertaisena takaisin. Se tekisi hieman alle 300 euroa
.

Varsin antelias korvaus kyllä, ihan kolminkertainen summa kuitenkin:salute:
 

– On tosi harmittava asia. En ymmärtänyt tilaavani dopingainetta. Se oli mulle täysin yllätys, Manninen muun muassa sanoi.

ihan varmasti aki, ihan varmasti

lisäksi:

MANNINEN tilasi Singaporesta myös 80 kappaletta lääketabletteja, joita ei luokitella dopingaineiksi.

Nämä Mannisen tilaamat lääkkeet eivät varsinaisesti ole laittomia – Suomessa on myyntilupa kyseisten lääkemuotojen valmisteille. Niitä ei ole kuitenkaan saatavilla ilman reseptiä, vaan ne vaativat lääkärin konsultaation. Kyse ei ole huumaavista lääkeaineista.


eli ei viittiny toimittaja kirjottaa ton olevan cialista/muuta potenssilääkettä joka horkkatakavarikkojen yhteydessä on melko normaalia.
 
Takaisin
Ylös Bottom