Uutisketju

Wiizeli

Pimeyden lapsi
Ad Infinitum
Viestit
13584

Maine:

Siinä on kyllä ameriikan valkoroskaa sieltä syvemmästä päästä.

Tämä ampuja on oikeuden paperien mukaan "non-binary", niin voi hyvinkin olla, että hän isänsä kauhuksi olikin homo. Veikkaisin, että tapauksessa on kyse joko jonkinlaisesta parisuhde- tms. asioihin liittyvästä kostosta, tai sitten omaan seksuaali-identiteettiin huonosti suhtautumisen ja isän narkkipäisen väkivaltaa ihannoivan homovastaisuuden tuoma kriisi. Toisin kuin tämä älyn jättiläinen tuossa luulee, niin se, että tappaa homon, ei tarkoita ettei ampuja olisi homo, vaan voi hyvinkin johtua itseinhosta, jota oma isä on käytöksellään ja sanoillaan ruokkinut.

Tiedä häntä sitten vielä, että mikä se syy ammuskeluun lopulta oli. Että meneekö viharikoksen puolelle, vai oliko joku muu juttu taustalla, koska saattoi kuitenkin olla baarin asiakaskuntaa itsekin. Tai oliko yhdistelmä näistä. Joka tapauksessa oli miten oli, niin aivan varmasti osasyy on kasvatuksessa. Harvinaisen kierot ajatuskuviot miehellä kyllä ja niiden mukaan kun lähtee kasvattamaan lasta, niin vaikea siitä on mitään hyvääkään seurata. Siihen päälle vielä ilmeisen reipas narkkaaminen, niin huhhei.

Tota sun tekstiä kun pohtii, niin aika vahvasti herää just se tunne, että tekijä tosiaan itse ollut homo tai biseksuaali.
Sitten on itseään inhonnut, koska isän kasvatus.
Koittanut sitten parantaa itsensä sillä, että tappaa muutamat homot. Oletuksena instant heterous.

Tai sitten on ujosti ja arasti joskus koittanut homobaarissa onneaan, mutta on naurettu pihalle tjs. Ja nyt kosto, koska ei kelvannut heille.

Tai sitten muuten vaan ihan vitun täysi vatipää.
 

Wiizeli

Pimeyden lapsi
Ad Infinitum
Viestit
13584

Maine:

En muuten tiedä, että oletteko olleet tietoisia, mutta venäjä on aika vitun paska maa.


Venäjä kielsi liki vuosikymmen sitten homoseksuaalisuudesta puhumisen myönteisesti lapsille. Nyt duuma on hyväksynyt lakiesityksen, joka kieltää ”edistämästä” homoutta myöskään aikuisten keskuudessa.

Uusi laki kieltää kaikki mainokset, mediasisällöt, kirjat, elokuvat ja teatteriesitykset, joiden tulkitaan edistävän seksuaalivähemmistöjen asiaa.

Lain rikkomisesta seuraa sakkorangaistus, joka voi vaihdella 1 600 eurosta 80 000 euroon. Ulkomaalaiset lainrikkojat voidaan pidättää 15 vuorokaudeksi ja sen jälkeen karkottaa Venäjältä.
 

biblo

NES-Retro Guru
Insider
Viestit
14452

Maine:

biblo

NES-Retro Guru
Insider
Viestit
14452

Maine:

biblo

NES-Retro Guru
Insider
Viestit
14452

Maine:

Ei mulla ole hesaria.

Siis postaatko tänne jotain random uutisia jotka on maksumuurin takana mitä et itsekään pääse lukemaan?

seems-legit.gif
 
Ylös Bottom