Uutisketju

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
12076

Maine:

PSX:ssä on hyvä CD-soitin. Telkkarin kajareista äänet!

Ite soitin aikoinaan Saturnilla 14" Daewoon monokajarista Green Daytä! Oiskohan ääni mennyt vielä RF-palikan läpi että irtoaa se viimeinenkin hifisilaus.

SaturnCD.jpg

Oli mulla kyllä laadukkaammatkin levynsoittovehkeet metrin päässä, mutta olihan se vaan niin hieno!
 

Rami Airola

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
4413

Maine:


Jengi alkaa taas ymmärtämään että CD > LP. :heart:

Kyllähän tässä oikeasti tuntuu vähän siltä, että CD-levyt tekevät hiljalleen samankaltaista paluuta, kuin vinyylit.
Täälläkin toki on tullut huomattua, että porukka ilmoittelee tonne ostettujen CD-levyjen ketjuun ihmeellisen usein ostoistaan ja olen myös erikseen pannut merkille kirpputoreilla haahuillessa, että ihmisillä on ostoskoreissaan ollut yllättävän usein kasa levyjä mukana.

Itse siis tein tällaisen havainnon ehkä vuosi sitten tms ja mietin jo silloin, että onkohan cd-levyt nostamassa oikeasti suosiotaan, niin selvästihän näin on käymässä, kun levykaupoissakin myynnin kasvu on noteerattu.

Mullekin putosi postiluukusta juuri eilen levy. Olin norjasta tilannut hevilevyn.
Samaan paikkaan laitoin myös pari päivää sitten CD-levylle ENNAKKOTILAUKSEN ja otin vielä siihen kyytipojaksi käytettynä toisenkin levyn.
 

Rami Airola

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
4413

Maine:

Alkupään pleikkareissa (missä on RCA ulostulot) on oikeestikki helvetin hyvät CD-soittimet ja monet audiofiilit käyttää niitä :D


Tämä se jaksaa muistuttaa itteä siitä, että vituttaa vähän vieläkin se, että lähetin oman alkuperäisen pleikkarin korjattavaksi ja sen sijaan, että sain omani korjattuna takaisin, niin sieltä tuli uudempi versio. Omassa vanhassa olisi ollut nuo vanhat liittimetkin. Itsehän en kyllä noista liittimistä niinkään välittänyt, enkä edes huomannut vaihtoa sitä kautta, vaan huomasin vaihdon siitä, että "korjatussa" versiossa oli POWERIN ja OPENIN tilalle tullut vammaiset symbolit. Koin silloin oloni KOLPATUKSI!!

Tälläkin hetkellä mulla on tuolla alkuperäisessä PSX-laatikossa VÄÄRÄNLAINEN KONE!
 

Wellu 2.0

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
2245

Maine:

”Tilanne on ohi eikä siitä ole tietojemme mukaan aiheutunut vaaraa lähialueelle”

Vaarallista verta :p
 

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
8104

Maine:

Irlannissa tapahtuu taas:

Conor McGregorin miljoonapubiin hyökättiin polttopulloilla​
Irlannin pääkaupungissa Dublinissa sijaitseva The Black Forge Inn joutui polttopullohyökkäyksen kohteeksi myöhään keskiviikkona.
Kyseinen pubi on UFC-tähti Conor McGregorin omistama. Irlantilaisvapaaottelija osti pubin 2 miljoonalla eurolla vuonna 2019.
 
Ylös Bottom